Posturi de radio in Bacau
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

sabine

QUOTE (dany23ro @ Nov 8 2007, 20:20) *
Bacau: Un nou post de televiziune
05 Noiembrie 2007

Postul de televiziune 1TV Bacau, apartinand lui Liviu Goian, fratele mai cunoscutilor fotbalisti Dorin Goian (Steaua) si Lucian Goian (Dinamo), a inceput sa emita duminica dupa-amiaza, transmite corespondentul ROMPRES.

Noul post poate fi receptionat pe reteaua de cablu din municipiu, dar si in eter pe o buna parte din teritoriul judetului Bacau. Grila de programe a 1TV Bacau ce include, zilnic, 16 ore de emisie proprie, cuprinde, pe langa jurnalele de stiri, de cate 45 de minute, programate la orele 7,00, 20,15 si 22,50, completate de cate 15 minute cu "Dosar de presa".

Vor fi difuzate emisiunile saptamanale "Talk show pe Bistrita", "spectacol din controverse, o dezbatere cu nerv despre Bacaul pe care si-l doresc bacauanii", "Ecologia", abordand "cu seriozitate si fara incrancenare" probleme de mediu , "Treburi politice", dedicata "celor care se pricep cu adevarat la politica", "Pe apa sambetei", sustinuta de "un fel de Jay Leno bacauan", "Gladiatorul", dezbateri, transmisii si reportaje pe teme sportive, "Primiti cu integrarea?", ce se doreste "o abordare inedita si reala a felului cum inteleg romanii integrarea europeana".

"Ne-am integrat cu eurorevelioane , eurosteaguri, europliante, eurosampanie, eurodividiuri si, mai ales, eurosperante, dar cum ramane cu eurochirpicii, europorcii de Craciun, eurocarutele, eurodrumurile desfundate si euroclopoteii de la gatul vacilor vrem sa aflam", a declarat, pentru ROMPRES, Carmen Stan, realizatoarea acestei emisiuni ce doreste inca de la debut sa obtina "reactii polemice din partea politicienilor la intalnirea cu realitatea eurobacauana pe care au cam pierdut-o din vedere".

1TV Bacau este cele de-al treilea post de televiziune care emite in Bacau, dupa ce din 1999 emite Alfa TV, rebotezat, de curand, in TV Bacau, iar, din 2000, EuroTV, avand drept precursor primul post de televiziune aparut in 1995 la Bacau, "Symbol TV".

Media bacauana mai include, in prezent, patru posturi locale de radio, trei ziare zilnice, trei saptamanale, cea mai veche publicatie aparuta in 1925 in Bacau, si una trimestriala.

Acest articol a fost gasit pe adresa:http://www.stirilocale.ro/Bacau_Un_nou_post_de_televiziune_IDN287679.html sper sa fie un pas inainte la programul ce va fi difuzat de catre postul 1TV BACAU

tare as fi curioasa sa stiu care-s alea..... informatie eronata!! sunt doar 2
chatnoir401
QUOTE (sabine @ Nov 12 2007, 12:18) *
tare as fi curioasa sa stiu care-s alea..... informatie eronata!! sunt doar 2

Poate ca daca am lua in calcul fostele RADIO AS si BACAU 21 ar iesi la socoteala.

a_d_y
sabine .. mama

ce sa te astepti de la ziaristi?
sabine
QUOTE (chatnoir401 @ Nov 12 2007, 12:51) *
Poate ca daca am lua in calcul fostele RADIO AS si BACAU 21 ar iesi la socoteala.

nu le luam tocmai pentru ca nu mai sunt... cat despre situl cu pricina, no comment
chatnoir401
Au ramas in urma cu stirile!
chatnoir401
Mesaj nou pe imaginea cu sigla 1TV (care dupa toate aparentele ocupa o buna parte din cele 16 ore de emisie zilnica pe care se zice ca le are): "Ne puteti receptiona in eter pe frecventa 543.25 MHz canal 30 si in reteaua UPC pe frecventa 623.25 MHz, canal 40".
chatnoir401
RADIO ALFA 89.6 si-a marit de curand puterea, se poate prinde bine pana la Moinesti sau Roman, in schimb RADICAL FM pe nord cam lasa de dorit in materie de receptie (bine doar vreo 20-30km).

PsichoDaddy
QUOTE (chatnoir401 @ Nov 18 2007, 16:26) *
RADIO ALFA 89.6 si-a marit de curand puterea, se poate prinde bine pana la Moinesti sau Roman, in schimb RADICAL FM pe nord cam lasa de dorit in materie de receptie (bine doar vreo 20-30km).

Alfa si-a marit si supramodulatia, iar la radical daca te uiti dupa cum sunt asezati dipolii gasesti explicatie de ce spre nord acoperirea este mai mica, trebuia sa-i puna la 180 grade unul fata de celalalt.
a_d_y
QUOTE (PsichoDaddy @ Nov 18 2007, 20:54) *
Alfa si-a marit si supramodulatia, iar la radical daca te uiti dupa cum sunt asezati dipolii gasesti explicatie de ce spre nord acoperirea este mai mica, trebuia sa-i puna la 180 grade unul fata de celalalt.

tongue.gif biggrin.gif
PsichoDaddy

QUOTE (a_d_y @ Nov 18 2007, 21:09) *
tongue.gif biggrin.gif

De acord cu tine
Zvartoshu
QUOTE (PsichoDaddy @ Nov 18 2007, 20:54) *

gandeste-te ce afirmi .. 2 dipoli unu pe sud si unu pe nord asta la 180° ceea ce afirma o scadere de putere degajata si o uniformitate de acoperire rezultata, nu alta bazaconie , stii de ce afirm?, asta ca fac acu in poli abureala asta de acoperire care sincer ma ia cu somn ca se vb la nesfarsit niste aberatii care sunt mai rau echivalente ca cele ale unei femei care face figuri si barfeste tongue.gif
pe langa asta am testat dipol minim sinfazat , doo antene , pe emitatorul meudi zece watzi si daca sunt ambele puse pe catag in fatza bate mult in fatza , si nu uniform cum zic astia , si daca pun una la 90° si una la 90° adica in forma de L daca te uiti de sus , bate o zona X care este intre prima si a doua antena , insa in rest se restrange pe spate un fir de semnal debitat si ala este tare ca bate mult . rolleyes.gif deja dipolii nu sunt valabili decat aia 4 deoarece prima si ultima centreaza degajarea si mijlocul tine distantza .. e un fel de hai sa radem dar cu aia acoperi mult , si aia am testat deoarece unu titel a vandut o antena de 2000€ si eu am testat sa vad daca se merita asa ceva , si sincer NU ca imi jumulesc acoperisiul casei plus ca ma enerveaza ca bate fatza si spate asta din zona mea de groapa si mai ales in laterale naspa ! biggrin.gif
chatnoir401
Din pacate au marit si supramodulatia, se prinde acum mai bine. RADICAL are ambii elementi orientati in aceeasi directie, adica spre oras.
dany23ro
Iata si mult trambitata aparitie a postului itsy-bytsy fm Bacau.azi ora 13:10 pe 100.7 fm se aude postul itsy-bytsy fm.se aude cam nasol din zona in care stau eu.frecventa reala cred ca este 100.6 sau 100.5 fm dar nu stiu sigur.Ia incerca-ti si voi poate la voi se aude mai bine.Si imi spune-ti si mie cum se aude.azi am descoperit postul.poate e in probe si de asta se aude asa.
chatnoir401
Frecventa corecta este 100.6 din centru se prinde in general bine, ramane sa ma interesez de unde emite...
chatnoir401
Emisie intrerupta aseara orele 22 atat pe 90.6 cat si pe 105.4 acesta din urma si-a reluat emisia in jurul orei 23, pentru celalalt receptie mai slaba decat de obicei.
100.6 a intrat pe blank timp de vreo 2 ore insa dupa aceea a reluat retransmisia normal. Se receptioneaza chiar mai bine decat PRO FM-ul in mare parte a orasului.
duculeana
QUOTE (chatnoir401 @ Dec 21 2007, 10:31) *
Emisie intrerupta aseara orele 22 atat pe 90.6 cat si pe 105.4 acesta din urma si-a reluat emisia in jurul orei 23, pentru celalalt receptie mai slaba decat de obicei.
100.6 a intrat pe blank timp de vreo 2 ore insa dupa aceea a reluat retransmisia normal. Se receptioneaza chiar mai bine decat PRO FM-ul in mare parte a orasului.

Felicitari chatnoir401, de-abia acum am vazut scanarea ta de pe 4.12 pe youtube! coolspeak.gif
chatnoir401
Multumesc! Vor mai apare si altele cat de curand!
chatnoir401
Mutare interesanta: 100.6 ITSY BITSY emite de pe hotelul Decebal, receptie buna in tot orasul, nu stiu inca daca merge chiar cu 2 kW cat are in licenta, RADIO21 105.4 a fost mutat (se pare ca la turn) sunt cateva zone in Bacau cu puncte oarbe in ceea ce priveste receptia acestuia din urma, cat despre 90.6 se pare ca a revenit la normal tot din punct de vedere al receptiei.
maritus
QUOTE (chatnoir401 @ Dec 25 2007, 16:02) *
Mutare interesanta: 100.6 ITSY BITSY emite de pe hotelul Decebal, receptie buna in tot orasul, nu stiu inca daca merge chiar cu 2 kW cat are in licenta, RADIO21 105.4 a fost mutat (se pare ca la turn) sunt cateva zone in Bacau cu puncte oarbe in ceea ce priveste receptia acestuia din urma, cat despre 90.6 se pare ca a revenit la normal tot din punct de vedere al receptiei.

99% ca nu s-a mutat 100,6 din Negresti in BC tot cu 2kW. Apoi, bag mana-n foc de verticalizarea emisiei, si atunci mai "dam jos" un kW ...
Samd.

Eu estimez pe la un 200W vert, la cum bate ...
wink.gif
chatnoir401
In mare parte sunt de acord, este antena pe care a folosit-o si fostul RADIO AS si apoi 21 fara ca macar sa i se schimbe orientarea dipolilor. Revin si cu o poza in curand (acum calitatea nu e asa buna datorita cetii ce persista deasupra orasului de cateva zile).
dany23ro
In primul rand la multi ani pe 2008 pentru ca e prima data cand scriu pe forumul pe anul 2008.Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti.
Acum sa trecem la treburile noastre.Postul Europa fm nu mai emite pe 104.2 e blan, sa fie oare de la vreme sau are alte probleme?am mai incercat sa ascult europa fm si pe 30-31 decembrie 2007 dar tot asa era cazut nu se auzea nimik.
100.6 fm frecventa itsy-bitsy vad ca transmisia sa imbunatatit.in zona mea nu se auzea foarte bine acuma vad ca si-a revenit si semnalul e mult mai bun de cand v-am scris data trecuta.
chatnoir401
Azi dimineata se prindea in conditii destul de bune, sa fi fost din cauza vantului. Ciudat e ca numai la Bacau se intampla astfel de fenomene...
chatnoir401
100.6 se receptioneaza bine in intreg orasul si in imprejurimi pe 40 - 50 km functie si de relieful zonei. Singura problema e spre Piatra Neamt unde il acopera 100.7 M+ si partial 100.3 RRC.
a_d_y
QUOTE (dany23ro @ Jan 6 2008, 12:07) *
In primul rand la multi ani pe 2008 pentru ca e prima data cand scriu pe forumul pe anul 2008.Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti.
Acum sa trecem la treburile noastre.Postul Europa fm nu mai emite pe 104.2 e blan, sa fie oare de la vreme sau are alte probleme?am mai incercat sa ascult europa fm si pe 30-31 decembrie 2007 dar tot asa era cazut nu se auzea nimik.
100.6 fm frecventa itsy-bitsy vad ca transmisia sa imbunatatit.in zona mea nu se auzea foarte bine acuma vad ca si-a revenit si semnalul e mult mai bun de cand v-am scris data trecuta.

Posturile : radical fm. pro fm, si europa, au avut probleme pe 31 chiar dupa anul noul deoarece cei de la On ne dadeau curent cu portia. Au fost niste fluctuatii !
chatnoir401
Din pacate nu e prima data cand se intampla asa ceva...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.