Posturi de radio in Bacau
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

a_d_y

QUOTE (chatnoir401 @ Nov 2 2007, 12:48) *
Va fi probabil asemanator cu cel de la Piatra Neamt.
De altfel si sigla e aproape identica, doar ca e de culoare rosie.

pai mi se pare normal smile.gif
chatnoir401
Cel putin 1TV Piatra Neamt mi-a placut, avea programe bune acum 3 ani, sper sa fie la fel si in prezent...

dany23ro
QUOTE (chatnoir401 @ Nov 2 2007, 15:43) *
Cel putin 1TV Piatra Neamt mi-a placut, avea programe bune acum 3 ani, sper sa fie la fel si in prezent...

Pe ce frecventa tv poate fi receptionat 1 tv bacau.am inteles ca e vorba de canalul 30.Dar pe televizoarele care au banda <<S>>sau <<C>>care e frecventza?
a_d_y
si eu sunt foarte curios

.. de cand astept un post local pentru Bacau:)

TV BACAU? biggrin.gif nu e post local . Vai de mama lui cu 3 ore pe zi
chatnoir401
Frecventa e aceeasi, e pe UHF, imediat dupa TV BACAU, se poate gasi usor daca scanezi banda. Pe aceeasi frecventa se poate receptiona si la UPC (aseara disparuse), nu stiu daca l-a reintrodus.
chatnoir401
Parerea mea e ca va face treaba buna acest 1TV, daca are 16 ore program zilnic tot e bine.
dany23ro
QUOTE (chatnoir401 @ Nov 3 2007, 20:44) *
Frecventa e aceeasi, e pe UHF, imediat dupa TV BACAU, se poate gasi usor daca scanezi banda. Pe aceeasi frecventa se poate receptiona si la UPC (aseara disparuse), nu stiu daca l-a reintrodus.

eu sutn abonat la royal cablu.aci inca nu a aparut inca in grila de programe.dar daca stii exact frceventa pe <<s>> sau pe <<c>> .sa stiu exact unde sa caut.ca asa cu uhf sau fif sau uif nu stiu exact.spune exact unde se poate gasi.

chatnoir401
Cred ca ar fi vorba de banda <<c>>, incearca totusi metoda cu scanarea benzii si e imposibil sa nu dai de el - are doar sigla deocamdata. Emite de pe hotel Decebal.
dany23ro
QUOTE (chatnoir401 @ Nov 3 2007, 21:14) *
Cred ca ar fi vorba de banda <<c>>, incearca totusi metoda cu scanarea benzii si e imposibil sa nu dai de el - are doar sigla deocamdata. Emite de pe hotel Decebal.

sa inteleg ca sediul este in hotel decebal de emite de acolo.da o sa incerc sa scanez banda poate o sa dau peste postul 1tv bacau
chatnoir401

Teoretic da, in realitate nu stiu inca nici eu.
sabine
QUOTE (a_d_y @ Nov 2 2007, 12:27) *
asta chiar e o premiera smile.gif

oricum nici nu avea cu cine sa concureze. TV BACAU? biggrin.gif sa fim seriosi

sa nu uitam ca mai e si Euro Tv care merge din cate stiu eu cu cateva ore bunicele de emisie proprie
chatnoir401
QUOTE (sabine @ Nov 5 2007, 16:00) *
sa nu uitam ca mai e si Euro Tv care merge din cate stiu eu cu cateva ore bunicele de emisie proprie

Da, este, incearca si ei ceva doar doar le iese, insa calitatea imaginii cam lasa de dorit. Ce vor face insa dupa ce ANTENA 1 va intra pe C54?
chatnoir401
A INCEPUT EMISIA 1TV!
dany23ro
QUOTE (chatnoir401 @ Nov 7 2007, 10:47) *
A INCEPUT EMISIA 1TV!

Si care sunt primele emisiuni facute de ei?exista un program deja stabilita.cei de la royal cablu cand vor introduce in grila lor si postul 1tv Bacau?
chatnoir401
Cum de n-au introdus? Daca era sa nu il introduca la UPC se mai explica...
Deocamdata vad ca au emisiuni pe cateva intervale orare (nu stiu exact de la cat la cat), in rest tot sigla e la putere. Aseara la 23 aveau stiri, de exemplu.
dany23ro
Bacau: Un nou post de televiziune
05 Noiembrie 2007

Postul de televiziune 1TV Bacau, apartinand lui Liviu Goian, fratele mai cunoscutilor fotbalisti Dorin Goian (Steaua) si Lucian Goian (Dinamo), a inceput sa emita duminica dupa-amiaza, transmite corespondentul ROMPRES.

Noul post poate fi receptionat pe reteaua de cablu din municipiu, dar si in eter pe o buna parte din teritoriul judetului Bacau. Grila de programe a 1TV Bacau ce include, zilnic, 16 ore de emisie proprie, cuprinde, pe langa jurnalele de stiri, de cate 45 de minute, programate la orele 7,00, 20,15 si 22,50, completate de cate 15 minute cu "Dosar de presa".

Vor fi difuzate emisiunile saptamanale "Talk show pe Bistrita", "spectacol din controverse, o dezbatere cu nerv despre Bacaul pe care si-l doresc bacauanii", "Ecologia", abordand "cu seriozitate si fara incrancenare" probleme de mediu , "Treburi politice", dedicata "celor care se pricep cu adevarat la politica", "Pe apa sambetei", sustinuta de "un fel de Jay Leno bacauan", "Gladiatorul", dezbateri, transmisii si reportaje pe teme sportive, "Primiti cu integrarea?", ce se doreste "o abordare inedita si reala a felului cum inteleg romanii integrarea europeana".

"Ne-am integrat cu eurorevelioane , eurosteaguri, europliante, eurosampanie, eurodividiuri si, mai ales, eurosperante, dar cum ramane cu eurochirpicii, europorcii de Craciun, eurocarutele, eurodrumurile desfundate si euroclopoteii de la gatul vacilor vrem sa aflam", a declarat, pentru ROMPRES, Carmen Stan, realizatoarea acestei emisiuni ce doreste inca de la debut sa obtina "reactii polemice din partea politicienilor la intalnirea cu realitatea eurobacauana pe care au cam pierdut-o din vedere".

1TV Bacau este cele de-al treilea post de televiziune care emite in Bacau, dupa ce din 1999 emite Alfa TV, rebotezat, de curand, in TV Bacau, iar, din 2000, EuroTV, avand drept precursor primul post de televiziune aparut in 1995 la Bacau, "Symbol TV".

Media bacauana mai include, in prezent, patru posturi locale de radio, trei ziare zilnice, trei saptamanale, cea mai veche publicatie aparuta in 1925 in Bacau, si una trimestriala.

Acest articol a fost gasit pe adresa:http://www.stirilocale.ro/Bacau_Un_nou_post_de_televiziune_IDN287679.html sper sa fie un pas inainte la programul ce va fi difuzat de catre postul 1TV BACAU

chatnoir401
Intr-adevar promite, sa speram ca nu va fi doar la inceput asa.
chatnoir401
Conform programului de mai sus, aseara la ora 22.50 ar fi trebuit sa fie stirile, insa din nou, doar sigla...
dany23ro
QUOTE (chatnoir401 @ Nov 9 2007, 14:04) *
Conform programului de mai sus, aseara la ora 22.50 ar fi trebuit sa fie stirile, insa din nou, doar sigla...

Dar tu cum de prinzi postul 1tv bacau?esti la UPc abonat sau prinzi pur si simplu cu o antena de camera postul 1tv bacau?
chatnoir401
Da, sunt si la UPC, insa la fel de bine cu o antena de camera il pot prinde. Acum depinde in ce zona esti, la fel de bine s-ar putea sa ajunga semnalul mai slab (daca e si ecranata)...
dany23ro
QUOTE (chatnoir401 @ Nov 9 2007, 22:40) *
Da, sunt si la UPC, insa la fel de bine cu o antena de camera il pot prinde. Acum depinde in ce zona esti, la fel de bine s-ar putea sa ajunga semnalul mai slab (daca e si ecranata)...

Sa inteleg ca cei de la UPC au deja in grila de baza postul 1tv bacau.
a_d_y
Intrebari de 10 puncte biggrin.gif

Va place RADICAL FM?

Ce ati vrea sa se schimbe? .

Care dintre moderatori va enerveaza ?

Cum credeti ca va fi peste 3 ani ?

Credeti ca intr-un an de zile , se vor afilia cu un post national ?

Astept raspunsurile voastre biggrin.gif
chatnoir401
QUOTE (dany23ro @ Nov 9 2007, 21:57) *
Sa inteleg ca cei de la UPC au deja in grila de baza postul 1tv bacau.

Da, il au, curios e ca l-au introdus inca din prima...
Aseara am vazut de exemplu cateva stiri si promo-uri.
dany23ro
QUOTE (chatnoir401 @ Nov 10 2007, 10:17) *
Da, il au, curios e ca l-au introdus inca din prima...
Aseara am vazut de exemplu cateva stiri si promo-uri.

E posibil sa fi avut contract inainte de a incepe emisia de a introduce postul 1 tv bacau in grila de baza a celor de la UPC.Eu astept in continuare ca postul sa fie introdus si in grila de baza a celor de la ROYAL CABLU.Oricum cei de la Royal nu au in grila de baza nici postul EURO TV/ANTENA 1.Iar din posturile comerciale cei da la royal nu au:Eurosport,Pro Cinema.Incerc sa dau de o adresa de e-mail sau un siet web unde sa pot sa le dau ceva sugestii dar din pacate nu exista inca.au o adresa pe contract.office@rctv.ro dar este inctiva,deoarece am incercat sa le dau ceva mail si imi vine raspuns inapoi ca adresa e dezactivata.
daca cunoaste-ti o adresa de mail sau un web siet unde pot sa trimit sugestii sa lasati postat pe acest forum.
Stie cineva hubul de odc de la airbites bacau.pentru ca vechiul hub de odc DC.RAN.RO nu mai este activ.daca stie cineva postatil pe acest forum.
chatnoir401
Poate ca va introduce macar 1TV, EURO TV-ul are alta poveste, la inceput era transmis doar pe cablu (fostul EUROSAT, actualul UPC) pana sa obtina licenta de emisie terestra, asa ca oarecum se explica faptul ca e in grila UPC. Ca emisie mi se pare a fi cel mai slab din Bacau.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.