mai bine zis au ramas fara oameni care au avut ceva ani de radio in spate si care au vrut sa faca o treaba buna.dar de indata ce te minte si iti da banii dupa 5 zile dupa ziua stabilita sa te plateasca si atunci dupa multe negocieri si telefoane ce mai spui.?!?poate au fost oameni care au prestat acolo si erau la inceput de drum, dar majoritatea cel putin in ultima perioada (de 2ani)au prestat oameni cu ceva vechime, dar daca acea individa nu a vrut pai nu a vrut. stiu ce spun,
minciuni minciuni si iar minciuni, "..acum ma duc la banca si va pun bani, uite sunt in fata ghiseului si va pun bani si in mult 10 minute ai banii in cont" si stai cateva zile bune sa vezi daca ai bani in cont si iti mai spune ca nu stii tu sa verifici cardu', asta e cea mai tare fraza.sunt multe multe faze de genu asta.sunt unii oameni care traiesc din minciuna.aici este lipsa de respect.dar se pare ca unii oameni nu au asa ceva, nu isi dau seama de cateva chestii elementare, de bun simt,dar astia traiesc cel mai mult si poate cel mai bine.de ce este retransmisie totala? ei stiu cel mai bine, sa isi plateasca datoriile dupa care vor merge pe drumul cel bun,poate dar nu stiu ce credibilitate mai au in fata clientilor si a ascultatorilor.sa isi plateasca datoriile,lumina, gazu', angajatii, darile la stat, si softu' si sa-si faca o grila pentru CNA.pentru ei toti sunt nebuni,numai ei sunt corecti.si sa vii sa spui ca ma dai in judecata, asta e cea mai tare faza care se poate intampla.cine stie cunoaste.ASTA ESTE RADIO BACAU FARA USI LA STUDIOU SI MIZERIE.poate data viitoare vin si cu cateva poze din interior,ma mai gandesc.si inca ceva, vrei sa-ti muti sediu si il duci intro sala de conferinta si vrei sa emiti de acolo.o singura sala pentru emisie, productie, secretariat(dar fara telefon,fara fax si fara secretara).eu nu am mai auzit de un post de radio fara telefon,fara un telefon in sediu,dar na daca au datorii si pe la romtelecom.nu mai are rost sa mai discutati despre acest "radio" ca nu merita.am mai spus oare cum poti face radio cu 2 oameni,3calculatoare,3 microfoane,si 2 mixere si fara stiri locale iar la final cand tragi linie vrei ca rezultatu' sa fie pozitiv = SA PORTI DENUMIREA DE RADIO LOCAL.ASTA ESTE ADEVARUL SI PUNCT.daca stie cineva alta varianta sa o posteze sau sa ma sustina ca cine stie.......

traim in romania, adevarul doare si supara rau......