Posturi de radio in Bacau
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

a_d_y

QUOTE(irinel.t @ Jul 19 2007, 09:18) *
daca stii ceva de ce nu spui? iti este frica? biggrin.gif

parca nu ai sti biggrin.gif
sabine
stiti de ce sunt atat de dese blancurile la bacau 21? pentru ca nu se plateste lumina.
de ce e numai retransmisie? pentru ca toti oamenii si-au bagat piciorul
de ce si-au bagat piciorul? pentru ca nu sunt platiti la timp.
ETC ETC

a_d_y
QUOTE(sabine @ Jul 19 2007, 16:55) *
stiti de ce sunt atat de dese blancurile la bacau 21? pentru ca nu se plateste lumina.
ETC ETC

vezi poate ne da in judecata

N*****A biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
chatnoir401
QUOTE(a_d_y @ Jul 18 2007, 21:44) *
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Man ma faci sa rad

din pacate unele probleme nu pot fi spuse public.

Cred ca pana la urma e problema lor, inseamna ca multe zile nu mai au...
a_d_y
Nupe nu mai au.

Eu am vrut sa le propun o strategie ( ceva nou pe piata ).... insa acum e prea tarziu.

Pacat de frecventa.

Se putea face un adevarat radio.
irinel.t
QUOTE(sabine @ Jul 19 2007, 06:55) *
ETC ETC

nu au platit nici gazu'....... coolspeak.gif
irinel.t
QUOTE(a_d_y @ Jul 19 2007, 07:01) *
vezi poate ne da in judecata

N*****A biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

asta e adevaru' care e problema.

chatnoir401
QUOTE(a_d_y @ Jul 19 2007, 22:07) *
Nupe nu mai au.

Eu am vrut sa le propun o strategie ( ceva nou pe piata ).... insa acum e prea tarziu.

Pacat de frecventa.

Se putea face un adevarat radio.

Se prea poate insa de ce nu ai incerca si in ceasul al 13-lea? Cine stie...
a_d_y
QUOTE(chatnoir401 @ Jul 20 2007, 20:27) *
Se prea poate insa de ce nu ai incerca si in ceasul al 13-lea? Cine stie...

Man

cand nu esti in stare sa-ti platesti lumina, gazul ( nu am avut caldura cateva zile din decembrie), salarii de 2 lei , crezi ca imi arde sa fac munca gratuita?. Nu domn'le.

Conducerea pierde .. nu eu.

Strategia cu care vroiam sa intru .. cred ca 80% prindea foarte bine , in + ii scuteam de anumite costuri.

dar nah..
irinel.t

QUOTE(a_d_y @ Jul 20 2007, 10:33) *
Man
cand nu esti in stare sa-ti platesti lumina, gazul ( nu am avut caldura cateva zile din decembrie), salarii de 2 lei , crezi ca imi arde sa fac munca gratuita?. Nu domn'le.

Strategia cu care vroiam sa intru .. cred ca 80% prindea foarte bine , in + ii scuteam de anumite costuri.

dar nah..

eu zic sa nu mai vorbiti de un radio care nu merita.fiecare isi merita soarta, mai mult sau mai putin.
chatnoir401
QUOTE(a_d_y @ Jul 20 2007, 20:33) *
Man

dar nah..

Cui i-ar placea sa faca munca voluntara?
irinel.t
QUOTE(chatnoir401 @ Jul 20 2007, 10:47) *
Cui i-ar placea sa faca munca voluntara?

crezi ca nu sunt? te inseli amarnic,ce nu face omu sa devina vedeta cu ghilimelele de rigoare..... coolspeak.gifsmile.gif)
chatnoir401
QUOTE(irinel.t @ Jul 20 2007, 23:53) *
crezi ca nu sunt? te inseli amarnic,ce nu face omu sa devina vedeta cu ghilimelele de rigoare..... coolspeak.gifsmile.gif)

Poate ca sunt, dar in cazul de fata cine ar vrea sa ajunga "vedeta"? De aceea au doar retransmisie 21 de la Bucuresti?!
sabine
QUOTE(chatnoir401 @ Jul 21 2007, 14:30) *
Poate ca sunt, dar in cazul de fata cine ar vrea sa ajunga "vedeta"? De aceea au doar retransmisie 21 de la Bucuresti?!

au ramas fara aspiranti pt ca au avut grija sa taie elanul tinerilor care chiar voiau sa faca treaba
irinel.t
QUOTE(sabine @ Jul 21 2007, 17:56) *
au ramas fara aspiranti pt ca au avut grija sa taie elanul tinerilor care chiar voiau sa faca treaba

mai bine zis au ramas fara oameni care au avut ceva ani de radio in spate si care au vrut sa faca o treaba buna.dar de indata ce te minte si iti da banii dupa 5 zile dupa ziua stabilita sa te plateasca si atunci dupa multe negocieri si telefoane ce mai spui.?!?poate au fost oameni care au prestat acolo si erau la inceput de drum, dar majoritatea cel putin in ultima perioada (de 2ani)au prestat oameni cu ceva vechime, dar daca acea individa nu a vrut pai nu a vrut. stiu ce spun, minciuni minciuni si iar minciuni, "..acum ma duc la banca si va pun bani, uite sunt in fata ghiseului si va pun bani si in mult 10 minute ai banii in cont" si stai cateva zile bune sa vezi daca ai bani in cont si iti mai spune ca nu stii tu sa verifici cardu', asta e cea mai tare fraza.sunt multe multe faze de genu asta.sunt unii oameni care traiesc din minciuna.aici este lipsa de respect.dar se pare ca unii oameni nu au asa ceva, nu isi dau seama de cateva chestii elementare, de bun simt,dar astia traiesc cel mai mult si poate cel mai bine.de ce este retransmisie totala? ei stiu cel mai bine, sa isi plateasca datoriile dupa care vor merge pe drumul cel bun,poate dar nu stiu ce credibilitate mai au in fata clientilor si a ascultatorilor.sa isi plateasca datoriile,lumina, gazu', angajatii, darile la stat, si softu' si sa-si faca o grila pentru CNA.pentru ei toti sunt nebuni,numai ei sunt corecti.si sa vii sa spui ca ma dai in judecata, asta e cea mai tare faza care se poate intampla.cine stie cunoaste.ASTA ESTE RADIO BACAU FARA USI LA STUDIOU SI MIZERIE.poate data viitoare vin si cu cateva poze din interior,ma mai gandesc.si inca ceva, vrei sa-ti muti sediu si il duci intro sala de conferinta si vrei sa emiti de acolo.o singura sala pentru emisie, productie, secretariat(dar fara telefon,fara fax si fara secretara).eu nu am mai auzit de un post de radio fara telefon,fara un telefon in sediu,dar na daca au datorii si pe la romtelecom.nu mai are rost sa mai discutati despre acest "radio" ca nu merita.am mai spus oare cum poti face radio cu 2 oameni,3calculatoare,3 microfoane,si 2 mixere si fara stiri locale iar la final cand tragi linie vrei ca rezultatu' sa fie pozitiv = SA PORTI DENUMIREA DE RADIO LOCAL.ASTA ESTE ADEVARUL SI PUNCT.daca stie cineva alta varianta sa o posteze sau sa ma sustina ca cine stie....... tongue.gif traim in romania, adevarul doare si supara rau...... console.gif
chatnoir401

De acord cu cele precizate, nu ar strica sa vada toata lumea adevarata fata a acestui "radio". Mai bine spus este victima unor "grupuri de interese".
Cumva mutarea studioului in alta locatie reprezinta iesirea din aceasta situatie de criza? Ma cam indoiesc...
unchiujim
QUOTE(irinel.t @ Jul 22 2007, 12:37) *
mai bine zis au ramas fara oameni care au avut ceva ani de radio in spate si care au vrut sa faca o treaba buna.dar de indata ce te minte si iti da banii dupa 5 zile dupa ziua stabilita sa te plateasca si atunci dupa multe negocieri si telefoane ce mai spui.?!?poate au fost oameni care au prestat acolo si erau la inceput de drum, dar majoritatea cel putin in ultima perioada (de 2ani)au prestat oameni cu ceva vechime, dar daca acea individa nu a vrut pai nu a vrut. stiu ce spun, minciuni minciuni si iar minciuni, "..acum ma duc la banca si va pun bani, uite sunt in fata ghiseului si va pun bani si in mult 10 minute ai banii in cont" si stai cateva zile bune sa vezi daca ai bani in cont si iti mai spune ca nu stii tu sa verifici cardu', asta e cea mai tare fraza.sunt multe multe faze de genu asta.sunt unii oameni care traiesc din minciuna.aici este lipsa de respect.dar se pare ca unii oameni nu au asa ceva, nu isi dau seama de cateva chestii elementare, de bun simt,dar astia traiesc cel mai mult si poate cel mai bine.de ce este retransmisie totala? ei stiu cel mai bine, sa isi plateasca datoriile dupa care vor merge pe drumul cel bun,poate dar nu stiu ce credibilitate mai au in fata clientilor si a ascultatorilor.sa isi plateasca datoriile,lumina, gazu', angajatii, darile la stat, si softu' si sa-si faca o grila pentru CNA.pentru ei toti sunt nebuni,numai ei sunt corecti.si sa vii sa spui ca ma dai in judecata, asta e cea mai tare faza care se poate intampla.cine stie cunoaste.ASTA ESTE RADIO BACAU FARA USI LA STUDIOU SI MIZERIE.poate data viitoare vin si cu cateva poze din interior,ma mai gandesc.si inca ceva, vrei sa-ti muti sediu si il duci intro sala de conferinta si vrei sa emiti de acolo.o singura sala pentru emisie, productie, secretariat(dar fara telefon,fara fax si fara secretara).eu nu am mai auzit de un post de radio fara telefon,fara un telefon in sediu,dar na daca au datorii si pe la romtelecom.nu mai are rost sa mai discutati despre acest "radio" ca nu merita.am mai spus oare cum poti face radio cu 2 oameni,3calculatoare,3 microfoane,si 2 mixere si fara stiri locale iar la final cand tragi linie vrei ca rezultatu' sa fie pozitiv = SA PORTI DENUMIREA DE RADIO LOCAL.ASTA ESTE ADEVARUL SI PUNCT.daca stie cineva alta varianta sa o posteze sau sa ma sustina ca cine stie....... tongue.gif traim in romania, adevarul doare si supara rau...... console.gif

nu au bani pt a plati datoriile si sclavii da pt masini fitoase casute cu etaj&co sigur au! numai ca totul se plateste mai devreme sau mai tarziu !daca ai reusit sa te rupi din iadul ala -felicitari!si moralul sus,va iesi soarele si pe strada ta!mai exista OAMENI adevarati pe malurile Bistritei!
a_d_y
ehee.... au case au....

eu mi-am luat salariul din luna februarie in statie la orizont ( pentru cei care sunt din Bacau stiu ce vb) asa ca.... au
Cand am vazut cat mi-a dat , a doua zi mi-am bagat ceva si am plecat la Mix fm.
unchiujim
QUOTE(a_d_y @ Jul 22 2007, 20:55) *
ehee.... au case au....

eu mi-am luat salariul din luna februarie in statie la orizont ( pentru cei care sunt din Bacau stiu ce vb) asa ca.... au
Cand am vazut cat mi-a dat , a doua zi mi-am bagat ceva si am plecat la Mix fm.

no comment! in statie? bine ca nu avem inca sosea de centura(adevarata)!
chatnoir401
QUOTE(unchiujim @ Jul 22 2007, 21:02) *
no comment! in statie? bine ca nu avem inca sosea de centura(adevarata)!

Vorba aia: ducem lipsa de bani... sosea de centura ne mai trebuie!
a_d_y
Si am asteptat banii aia muuult timp.

Dar nah.. Timp de o luna m-am trezit pentru a baga reclamele de dimineata si retransmisia de la Bucuresti. Irinel va poate confirma. Si cum am fost rasplatit
cu xxx ron? .

Mai tarziu sau mai devreme vor plati toti!
chatnoir401
QUOTE(a_d_y @ Jul 22 2007, 21:07) *
Si am asteptat banii aia muuult timp.

Dar nah.. Timp de o luna m-am trezit pentru a baga reclamele de dimineata si retransmisia de la Bucuresti. Irinel va poate confirma. Si cum am fost rasplatit
cu xxx ron? .

Mai tarziu sau mai devreme vor plati toti!

Reclamele trebuia sa le pui? De exemplu la DEEA intra automat la orele stabilite...
a_d_y
dap stiu.

Insa... ORDINELE DIRECTOAREI! :-s

In plus trebuia sa ma pregatesc pentru stirile de la 10 .
irinel.t
QUOTE(unchiujim @ Jul 22 2007, 10:52) *
nu au bani pt a plati datoriile si sclavii da pt masini fitoase casute cu etaj&co sigur au! numai ca totul se plateste mai devreme sau mai tarziu !daca ai reusit sa te rupi din iadul ala -felicitari!si moralul sus,va iesi soarele si pe strada ta!mai exista OAMENI adevarati pe malurile Bistritei!

biggrin.gif biggrin.gif nu stii ce vorbesti.......poate stau altii la cheremul lor.....stai tu linistit in privinta moralului.......... coolspeak.gif
irinel.t
QUOTE(chatnoir401 @ Jul 22 2007, 11:24) *
Reclamele trebuia sa le pui? De exemplu la DEEA intra automat la orele stabilite...

nu trebuia sa le pui manual.......au avut parte de un soft care le permitea sa intre singure. doar cu un mic ajutor din partea celor de la bucuresti reclamele puteau intra singure si la secunda prin comanda celor lor prin satelit........la deea intra la ore bine definite dar daca asculti tu bine se incaleca rau cu statia din bucuresti.atentie mare la ce spui.... biggrin.gif da na, daca nu folosesc si ei un soft bun (sper sa nu gresesc si licentiat).daca vrei sa-ti intre la secunda trebuie sa mergi prin satelit cu softu.....daca veni vorba de soft bun si sigur 100 % licentiat din posturile locale din bacau doar Radio Alfa si noul post de radio care se va deschide in septembrie in bacau au un soft foarte bun si cu licenta (RADIO LOCAL)....pentru aceste posturi aveti garantia mea.....
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.