PsichoDaddy
21st October 2005, 00:53
89,6 alfa ~400W;90,6 deea 1kw; 95,1 kiss 600w; 95,5 500w; 96,8 trinitas 300w; 98,8 ro. actualitati ~1kw; 102,1 mix fm 200w; 104,2 europa 2kw.
chatnoir401
21st October 2005, 07:19
QUOTE(PsichoDaddy @ Oct 21 2005, 00:53)

89,6 alfa ~400W;90,6 deea 1kw; 95,1 kiss 600w; 95,5 500w; 96,8 trinitas 300w; 98,8 ro. actualitati ~1kw; 102,1 mix fm 200w; 104,2 europa 2kw.
Zi-mi si mie de unde ai gasit datele astea. Nu de alta dar parca se apropie mai mult de realitate...
djvox
21st October 2005, 08:13
ar trebui sa schimbam numele acestui topic in "radio din Bacau" sau ceva de genul asta...acuma ati observat antena cu 4 dipoli de pe hotel decebal?eu azi am vazut-o!oare ce o fi profm sau as?sau poate infopro au renuntat la turn si pun in oras desi mi-e greu sa cred ca renunta la turn infopro ca ei tre sa acopere si neamt de la bacau....plus ca pe hotel moldova se monteaza o antena tv, e pro tv sau isi muta euro tv studioul......
Daddy:de unde ai asemenea date?da-mi un private si spune-mi unde lucrezi.....anyway multumim pt info!
chatnoir401
21st October 2005, 16:58
Ai perfecta dreptate in legatura cu schimbarea numelui.
In ceea ce priveste antena de pe hotelul Decebal e a celor de la radio as, e instalata de circa o saptamana. Info PRO si PRO FM cred ca vor apare mai tarziu si nu cred ca renunta la amplasarea antenelor in turn, dat fiind si puterea mare de emisie (conform www.ukwtv.de). Pana in prezent in turn deja sunt amplasate 4 antene (Rom. Actualitati 98.8 , Rom. Cultural 101.8 , Europa FM 104.2 si Radio DEEA 90.6 , primele 2 in varf, celelalte 2 mai jos). Legat de acoperirea in judetul Neamt pentru Info PRO va fi mai dificila dat fiind ca in Piatra Neamt pe 92 este RADIO 1, iar in zona Iasi Roman pe 91.9 vine kiss FM de la Iasi (l-am receptionat binisor ieri pana aproape de Adjud(!!!)
Pe hotelul Moldova isi instaleaza antena EURO TV, au avut-o pana acum pe blocul de la tic tac. PRO TV nu stiu inca de unde emite...Cert este ca se prinde bine.
chatnoir401
24th October 2005, 07:26
De curand a mai aparut o antena radio pe blocul turn de langa parcul trandafirilor (vis-a-vis de hotel Moldova).
djvox
25th October 2005, 09:25
oare ce o fi?aia de deasupra la parcul trandafirilor
pe moldova nu sunt 2 antene radio? sa te uiti atent. este aia pe marginea de deasupra intrarii si mai este una langa antena tv a euro!
chatnoir401
26th October 2005, 07:36
QUOTE(djvox @ Oct 25 2005, 09:25)

oare ce o fi?aia de deasupra la parcul trandafirilor
pe moldova nu sunt 2 antene radio? sa te uiti atent. este aia pe marginea de deasupra intrarii si mai este una langa antena tv a euro!
Ai dreptate, stiam mai de mult acest lucru. Este cam de pe vremea cand emitea radio VOX T pe 71.42 in banda est, dupa ce a trecut pe 95.1 a mai aparut o antena. Nu inseamna insa ca nu mai poate fi folosita...
Cat despre antena de pe blocul de vis-a-vis nu stiu inca a cui este, atat doar ca alaturi e o antena parabolica orientata spre sud-est.
djvox
28th November 2005, 14:56
antena de la parcul trandafirilor este a mix fm, au relansat radioul, din surse ofociale am aflat ca isi va pastra stilul de old music dar ca va avea si emisiuni house facute de dj noise, dukman, si andreea vrabie toti ex radio deea.
antena de pe decebal a cui este pana la urma?
chatnoir401
29th November 2005, 08:26
QUOTE(djvox @ Nov 28 2005, 14:56)

antena de la parcul trandafirilor este a mix fm, au relansat radioul, din surse ofociale am aflat ca isi va pastra stilul de old music dar ca va avea si emisiuni house facute de dj noise, dukman, si andreea vrabie toti ex radio deea.
antena de pe decebal a cui este pana la urma?
Auzisem si eu de faptul ca va fi relansat acest post, oricum se receptioneaza mult mai bine dupa schimbarea locatiei de emisie. Pe site-ul CNA aparuse o solicitare conform careia dupa 45 de zile de probe de emisie vor trece pe program local. Oricum le doresc mult succes!
Conform listelor existente, ar trebui sa fie a celor de la radio as, ma indoiesc ca info pro va amplasa antena in oras, desi auzisem undeva ca va incepe emisia dupa 1 decembrie...
djvox
29th November 2005, 12:48
sau poate pe decebal este profmul, totusi cred ca e as, infopro nu vor renunta ei asa de usor la turn, si profm cred ca vor avea si studioul tv tot acolo unde e radioul si inca nu am vazut vreo antena tv pe decebal
chatnoir401
29th November 2005, 17:30
Nu stiu inca unde are amplasata antena PRO TV Bacau insa s-ar putea sa aiu dreptate... Totusi in lista de pe www.ukwtv.de apare BACAU TURN loc de amplasament. Cat despre INFO PRO acesta sigur nu renunta la turn, e vorba in primul rand de o acoperire mai mare a zonei (Bacau, Vaslui, partial Neamt)...
a_lexu
1st December 2005, 18:52
Pana acum vreo 2 saptamani cei de la MIX FM inca mai retransmiteau BBC, DW si Europa Libera. Dar de ceva timp incoace nu dau decat muzica, stie cineva de ce?
chatnoir401
2nd December 2005, 08:20
QUOTE(a_lexu @ Dec 1 2005, 18:52)

Pana acum vreo 2 saptamani cei de la MIX FM inca mai retransmiteau BBC, DW si Europa Libera. Dar de ceva timp incoace nu dau decat muzica, stie cineva de ce?
Din cate am inteles ieri, cu ocazia relansarii postului, vor avea si program propriu, iar in rest retransmisie MIX FM Bucuresti.
djvox
5th December 2005, 14:42
antena de pe hotel decebal e radio AS, surse oficiale....si de pe mediaexpres am vazut ca au cerut autorizatie la cna.deci in curand vor incepe sa emita test...
mix fm bacau va avea si programe proprii, musica old ziua si seara niste emisiuni house, in rest retransmisie bucuresti
chatnoir401
6th December 2005, 08:23
Deja au inceput emisia, si de azi dimineata retransmit si GUERILLA FM Bucuresti. Receptia este buna in mare parte a orasului. Nu stiu cat va fi retansmisie si cat programe locale. Vom vedea in zilele viitoare...
chatnoir401
14th December 2005, 16:45
De ieri seara emit in Bacau INFO PRO 91.8 FM si PRO FM 107.8 FM.
djvox
15th December 2005, 14:02
SERIOS, N-AM APUCAT SA VAD........ UNDE AU ANTENELE????IN TURN AMANDOUA???????????
djvox
15th December 2005, 14:52
QUOTE(djvox @ Dec 15 2005, 14:02)

SERIOS, N-AM APUCAT SA VAD........ UNDE AU ANTENELE????IN TURN AMANDOUA???????????
am confirmare ca pro fm emite cu rds in bacau, azi 15.12 la ora 14 info pro nu emitea
a_d_y
15th December 2005, 15:12
QUOTE(chatnoir401 @ Dec 6 2005, 08:23)

Deja au inceput emisia, si de azi dimineata retransmit si GUERILLA FM Bucuresti. Receptia este buna in mare parte a orasului. Nu stiu cat va fi retansmisie si cat programe locale. Vom vedea in zilele viitoare...
Pe ce frecventa este Guerila?
chatnoir401
15th December 2005, 17:34
GUERILLA este pe 105.4 FM , retransmite RADIO AS, in rest dau numai muzica (deocamdata).
INFO PRO emite, insa se pare ca sunt in probe, semnalul este foarte slab, probabil e o chestiune de timp pana va fi repus in functiune. PRO FM se receptioneaza in conditii bune pana in Piatra Neamt.
Pot confirma si eu faptul ca PRO FM emite cu RDS.
Ambele antene sunt amplasate in turn.
chatnoir401
17th December 2005, 09:55
De ieri dimineata emite normal si INFO PRO - 91.8 FM cu RDS.
dukman
31st January 2006, 00:17
mda...
Vad ca ma barfeste lumea pe net...
nu pot sa zic barfeste...dar ..gasindu-va vorbind despre mine..inseamna ca sunt persoana importanta nu ?..sa stiti ca sunt un o persoana normala ca voi...chiar daca putin mai publica.
Mda.. astept intrebari daca aveti nelamuriri... eu sunt cel de aici si va pot ajuta
www.djdukman.haos.ro
www.25h.ro
www.qgeneration.go.ro
chaosss
31st January 2006, 18:26
Vad ca sunteti foarte bine informati despre radiourile din bacau. Am si eu o intrebare:
Ce se intampla la radio deea bacau???? nici o emisiune proprie , doar retransmisii de la bucuresti.
Pacat ca s-a renuntat la emisiunile proprii . Ceva tot e bine , ca nu mai e reklama aia agresiva care era din 10 in 10 minute. Cel mai mult imi placea emisiunea HIT FACTORY pe care radio deea bacau o difuza cred ca acuma 2 ani , era super, remixuri la muzica italiana , latino, hip-hop etc.
Poate ma lamureste cineva si pe mine. Mc anticipat
chatnoir401
1st February 2006, 17:37
In legatura cu radio deea bacau: din cate stiu au o emisiune proprie sambata seara (Light Rythm) incepand cu ora 21, a mai fost o emisiune de dimineata la care s-a renuntat cam odata cu aparitia radio as. Multi dintre prezentatorii de la deea au plecat la mix fm, cazul lui dj noise, sau la radio as. Acum vreo luna anuntau ca angajeaza prezentatori, dar nu mai stiu ce s-a mai intamplat. Totusi nu inteleg cum de s-au gandit sa nu mai bage reclamele alea mereu, nu mai intelegeai nimic dintr-un program. In rest ce pot sa spun: si la radio deea s-a intamplat ceea ce in bacau a devenit o obisnuinta: se incearca din cand in cand cate ceva, dar apoi se abandoneaza...
chatnoir401
3rd February 2006, 17:35
Un PS la post-ul de pe 01.02 : RADIO DEEA a scos toate antenele de pe Conextrust, unde isi avea sediul pana acum (emite din turn) si preia doar emisiunile de la DEEA Bucuresti . Ce e mai interesant e ca au disparut si reclamele locale, lucru care se intampla si la RADIO 21. Cauza inca nu o stiu.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.