ruben_timisoara
26th March 2007, 18:56
Mix FM ii da bataie de cap lui Filip
80% din Canet, firma care opereaza reteaua Mix FM, au ajuns in posesia unei firme din Olanda, patronata de maghiarul Gabor Benke. Fostul proprietar Canet Aristotel Cancescu a vindut pe bucati si in etape actiunile companiei, pentru ca viitorul proprietar sa poata avea trei licente in acelasi oras, lucru interzis de lege pentru o singura firma.
Ipoteza ii apartine lui Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, care a declarat ieri: „De cind sint eu in CNA, asta e cea mai complicata tranzactie pe care am vazut-o si e de ajuns sa imi aprinda niste beculete“. Tot ieri, CNA a decis ca va solicita Parchetului sa verifice legalitatea declaratiei pe proprie raspundere date in ianuarie de Aristotel Cancescu, act care a stat la baza avizului dat de Consiliu pentru transferul de licente de la firma Canaris la Canet.
Sursa: Cotidianul
chatnoir401
28th March 2007, 16:42
Dupa mai bine de o luna de tacere a reaparut postul EURO TV Bacau. Ce am remarcat e ca are o calitate mai buna a imaginii, in rest se pare ca va merge tot pe aceeasi formula in mare parte cu retransmisie ANTENA 1.