Posturi de radio in Bacau
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

chaosss

QUOTE(chatnoir401 @ Mar 5 2007, 20:46) *
Da, este adevarat in mare parte au plecat la AS sau la MIX FM. Oricum nu au plecat cu mana goala, si-au luat si reclamele dupa ei.

de la mix oare unde vor mai pleca? ..vad ca si radical fm intarzie sa apara...
chatnoir401
QUOTE(chaosss @ Mar 5 2007, 20:57) *

Poate sa dureze si un an de zile de la obtinerea licentei pana sa-si inceapa emisia. Intr-adevar e tacere pe 92.5 FM.

chaosss
Vânzarea rețelei Mix FM către grupul SBS a iscat o mare iritație la nivelul managementului trustului francez Lagardere. Acesta a acuzat „caracterul oneros“ al tranzacției și posibila încălcare a legislației, prin realizarea unei concentrări mai mari de 30% din cota națională de piață.

SBS Broadcasting Media SRL, compania care operează în România televiziunile Prima TV, Kiss TV și posturile de radio Kiss FM și Magic FM, a cumpărat firma Canet Radio, ce operează rețeaua Mix FM, deținută de omul de afaceri brașovean Aristotel Căncescu. Zestrea SBS în România face astfel un salt spectaculos, de la 52 la 77 de licențe radio.

Conform ultimului val de audiență radio (octombrie 2006), grupul SBS are o cotă de piață de 15,4%, în vreme ce Lagardere prin brandurile sale, Radio 21 și Europa FM, are o cotă de piață de 24,2%. Mix FM nu a fost auditat în Studiul de Audiență Radio, deoarece a refuzat să plătească taxa aferentă acestui serviciu, așa că este greu de estimat cu cât va contribui la market-share-ul noului proprietar. Cert este faptul că „greutatea“ în piața de radio a celor două grupuri concurente, SBS și Lagardere, va deveni sensibil egală.
Iritarea reprezentanților Lagardere a luat, săptămâna trecută, forma unei sesizări adresate CNA, în care se arată că „radiodifuzorul (SBS-nota red.) va deține o poziție dominantă în formarea opiniei publice la nivel național, cota sa de piață depășind cu siguranță pragul de 30% din piața serviciilor de programe difuzate la nivel național“. Mai mult, managementul diviziei de radio Lagardere din România nu poate să-și explice cum de-a ratat tratativele cu Aristotel Căncescu, în condițiile în care a făcut „oferta cea mai valoroasă din punct de vedere economic, fiind refuzați în ultima clipă într-o manieră greu de înțeles și de acceptat prin raportare la dispozițiile Codului comercial“- se precizează în sesizarea înaintată la CNA.
Primele semne legate de vânzarea Mix FM au apărut în decembrie 2006, când Căncescu a semnat un precontract cu SBS. Ulterior, omul de afaceri a „jucat la două capete“, discutând și cu Lagardere, dar în final a optat pentru vânzarea către SBS, contra unei sume care se învârte, potrivit unor surse din piață, în jurul a șase milioane de euro.

Căncescu a acuzat amestecul CNA în tranzacție

Atât Căncescu, cât și reprezentanții SBS au invocat prevederile unui contract de confidențialitate și au refuzat să comenteze prețul și detaliile afacerii. Căncescu a relatat în fața CNA faptul că tranzacția cu SBS s-ar fi semnat vineri, 2 martie: „Am negociat și cu grupul Lagardere, dar aceștia au avut o poziție dură în negociere. Între timp, SBS a plătit un avans și nu am putut să mai dau înapoi“. Acordul CNA pentru această tranzacție trebuie cerut de SBS în termen de 30 de zile, iar sesizarea Lagardere va fi discutată de consiliu la 22 martie. De asemenea, Căncescu a acuzat intervenția autorității de reglementare în audiovizual în derularea tranzacției, întâi prin anularea unei licențe din rețeaua Mix la Oradea (decizie asupra căreia CNA a revenit ulterior) și apoi prin cercetarea foarte amănunțită a diverselor „chichițe“ legate de companiile și persoanele implicate în tranzacție. Astfel, Ralu Filip, președintele CNA, și-a amintit subit că acționarul principal al SBS Broadcasting este Anthony William Ghee, fost membru în boardul companiei și unul dintre cei mai importanți avocați de media din Marea Britanie. Potrivit lui Filip, Ghee nu și-a depus cazierul la dosarul de licență, iar însuși Aristotel Căncescu ar fi făcut, în ianuarie 2007, o declarație mincinoasă cu privire la companiile de media în care mai este implicat.

Oricum ar sta lucrurile, disputa de pe marginea tranzacției Mix FM scoate la iveală mai multe „bube“ ale industriei de radio: tendința de concentrare în jurul a doi-trei jucători majori (Lagardere, SBS, Media Pro), acoperirea deficitară în teritoriu a rețelelor private așa-zis naționale, dar și tendințele intervenționiste ale CNA în probleme ce țin de businessul de media.
Un alt actor al tranzacției Mix FM-SBS, în calitate de consultant pentru cumpărător, a fost omul de afaceri Cristian Burci, fostul patron al Prima TV, Kiss FM și Magic FM.
Cât despre Lagardere, dacă trustul francezilor dorește în continuare să cumpere, ar putea să opteze pentru rețeaua Radio Deea. Surse din piață spun că proprietarii săi ar fi cerut opt-nouă milioane de euro.

Ilie Năstase, președintele EDI România, parte a grupului Lagardere, a decis să atace la CNA vânzarea rețelei Mix FM către SBS.
În sesizare se arată că există dubii „cu privire la corectitudinea și legalitatea tranzacției“. CNA va analiza sesizarea pe 22 martie, în prezența „pârâților“.

Nora Marcovici, șefa operațiunilor de radio ale grupului SBS în România, a declarat pentru Capital că tranzacția a fost corectă și nu va duce la depășirea cotei de piață de 30% la nivel național.
Pentru ca un radio să aibă distribuție națională, trebuie să acopere peste 60% din audiență. Nicio rețea nu depășește ca acoperire 17 milioane de ascultători.

Aristotel Căncescu, fost patron Mix FM, păstrează, deocamdată, licența radio-TV de la Brașov, pe care o va vinde totuși în final.El a declarat în fața membrilor CNA că și-a luat un angajament în fața lui SBS pe care nu l-a mai putut denunța în favoarea ofertei Lagardere.

www.capital.ro
a_d_y
QUOTE(chaosss @ Mar 5 2007, 20:57) *

stai linistit ca lucrurile nu sunt chiar asa . Nu pot da amanunte.
Radical va fi on cam prin vara... ( se incearca acest lucru) . O sa aveti o mare surpriza cu radical . Mai multe nu pot spune

Toate la timpul lor
chaosss
QUOTE(a_d_y @ Mar 15 2007, 00:32) *
Radical va fi on cam prin vara... ( se incearca acest lucru) . O sa aveti o mare surpriza cu radical . Mai multe nu pot spune

Toate la timpul lor

na ca m-ai facut curios ... biggrin.gif
chaosss
Ralu Filip, arbitru-jucator in cazul Mix FM?
16 Martie 2007
Floriana Scanteie

Presedintele CNA este acuzat ca s-ar fi implicat in vanzarea retelei.

Adrian Cancescu il acuza pe Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), ca "da curs unor solicitari care au finalitate politica". Afirmatia omului de afaceri (totodata presedintele Consiliului Judetean Brasov) vine la scurt timp dupa ce acesta a vandut catre SBS 24 de licente din reteaua Mix FM.

Cancescu spune ca Ralu Filip i-ar fi sugerat un alt cumparator - Lagardere (proprietarul Europa FM si Radio 21) si ca presedintele CNA incearca "sa sicaneze" tranzactia facuta cu SBS.

Telefoane cu directie

Cancescu a depus actele de cedare a licentelor Mix FM catre firma Canet Radio SRL (detinuta de el) in ianuarie, cu scopul de a le vinde mai usor. Doua luni mai tarziu, reprezentantii SBS Broadcasting au cumparat 20a din afacerea lui Cancescu, restul de 80a fiind detinut de o companie apropiata SBS.

Intr-una dintre sedintele CNA, Cancescu a declarat ca Ralu Filip a facut presiuni asupra lui cu scopul de a vinde licentele grupului Lagardere. In final, el a incheiat afacerea cu SBS, iar Ralu Filip a solicitat mai multe lamuriri privind tranzactia.

"Consider ca, prin presedintele sau, Consiliul a incalcat limitele compe-tentelor stabilite (...), in sensul implicarii abuzive in dirijarea unei tranzactii comerciale privind licentele audiovizuale", se arata intr-un protest trimis de Cancescu la sediul CNA si comisiilor de cultura din parlament.

"N-am nimic de ascuns"

Presedintele CNA infirma declaratiile lui Cancescu potrivit carora l-ar fi sunat pentru a-i propune cui sa vanda licentele. "M-a sunat din America si m-a rugat sa transmit un mesaj la Europa FM prin care sa le spun sa il caute cand revine in tara, ceea ce am si facut", a spus Filip. "Nu ma intereseaza cui a vandut si nu stiu in ce conditii s-a incheiat tranzactia", a adaugat el.

Filip a spus ca, joia viitoare, la CNA vor veni pentru a lamuri situatia atat reprezentantii partilor implicate (Lagardere, SBS, Mix FM), cat si senatorul de Brasov Vlad Nicolae Popa, membru PLD, care il acuza pe Cancescu (PNL) de pozitie dominanta pe piata, prin faptul ca acesta controleaza doua posturi de televiziune si cinci de radio in Brasov. "Daca se va dovedi ca am gresit in vreun fel, sunt pregatit sa-mi asum raspunderea", a afirmat Filip.

www.evz.ro
chaosss
Vanzare ilegala

Cancescu, suspectat de evaziune fiscala
Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a incheiat la 2 martie 2007 "contractul vietii sale". SBS Broad Casting Media si Media Office Services i-au ingrosat acestuia buzunarele cu nu mai putin de 5.952.380,96 de euro.

Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a vandut Mix FM in conditii dubioase. Oficial se stie ca 20% din companie a fost preluata de SBS Broadcasting Media SRL. Restul actiunilor, insumand 80%, a fost "preluat" de o firma "necunoscuta". O prima incalcare a Legii audiovizualului, Legea 504/2002, o constituie interzicerea detinerii a trei posturi de radio in acelasi oras. De asemenea, Aristotel Cancescu a incalcat mai sus amintita lege, prin vanzarea unui numar de licente inainte de cele sase luni care ar fi trebuit sa treaca de la darea in folosinta a respectivelor licente. Potrivit informatiilor noastre, Cancescu ar fi primit un avans de 200.000 de euro inca din luna decembrie, desi contractul de cesiune dintre Cancescu si SBS Broadcasting Media SRL si SC Media Office Service SRL, reprezentate de Nora Marcovici, a fost incheiat la data de 2 martie 2007.

CANCESCU, DE NEGASIT. Desi pana la ora inchiderii editiei Aristotel Cancescu nu a putut fi contactat, acesta a dat publicitatii un protest prin care-l acuza pe presedintele CNA, Ralu Filip, ca da curs unor solicitari "cu finalitate politica". Din contractul de cesiune, pe care Jurnalul National a reusit sa-l obtina in exclusivitate, rezulta ca pretul net al cesiunii este de cinci milioane de euro, la care se adauga impozitul pe venit din transferul partilor sociale, de 16%. Prin urmare, pretul total brut este de 5.952.380,96 de euro. Reteaua Mix FM a grupului SBS opereaza in Romania posturile Prima TV, Kiss TV, Kiss FM si Magic FM. De asemenea, potrivit informatiilor noastre, Nicolae Vlad Popa il mai acuza pe Aristotel Cancescu de "evaziune fiscala", de faptul ca acesta a cumparat de la firma "Canavis" licente cu pretul de 100 de euro si le-a vandut apoi spre SBS cu cinci milioane de euro bucata.

In alta ordine de idei, presedintele Ralu Filip a declarat ca acuzatiile care i-au fost aduse de Cancescu sunt "neintemeiate". "Acestea sunt clisee deja, cu ajutorul carora oameni cu anumite probleme vor sa mute discutiile in alta parte", a precizat Filip, citat de Mediafax. "Nu e prima data cand domnul Cancescu apeleaza la lucruri din acestea amenintatoare. si pot sa va declar ca una din marile suparari ale domnului Cancescu e ca la Timisoara a castigat o frecventa de radio BBC-ul si nu Mix FM", a mai spus Filip. In plus, CNA a mai primit, la inceputul acestei saptamani, o sesizare din partea senatorului de Brasov Nicolae Vlad Popa, membru PLD, in care acesta il acuza pe Cancescu de pozitie dominanta pe piata, prin faptul ca acesta controleaza doua posturi de televiziune si cinci de radio in Brasov, doua posturi de radio in Predeal si doua in Fagaras.

DOVADA. Primul paragraf al facsimilului certifica faptul ca pretul net al cesiunii este de cinci milioane de euro

"TRANZACTIE ILEGALA". Totodata, trustul media Lagardere, care opereaza in Romania posturile de radio Europa FM si Radio 21 si urmeaza sa lanseze, la jumatatea acestui an, si doua posturi de televiziune, a depus, in urma cu o saptamana, la CNA o sesizare in care anunta ca tranzactia dintre Mix FM si grupul SBS este ilegala, cerand Consiliului sa ia masuri. Potrivit scrisorii trimise Consiliului National al Audiovizualului de postul Radio 21, in urma tranzactiei, grupul SBS va detine "o pozitie dominanta in formarea opiniei publice la nivel national", cota sa de piata depasind "cu siguranta" pragul de 30% din piata serviciilor de programe difuzate la nivel national, fapt interzis de lege. Conform scrisorii Radio 21, trustul Lagardere i-ar fi facut lui Aristotel Cancescu, proprietarul retelei Mix FM si presedintele CJ Brasov, o oferta mai valoroasa de achizitie decat cea a SBS, aceasta fiind insa respinsa fara motiv. "Ne-am aflat in tratative cu dl Aristotel Cancescu pentru preluarea in conditii de deplina legalitate a licentelor mentionate mai sus, sens in care am facut si oferta cea mai valoroasa din punct de vedere economic pentru cel in cauza, fiind refuzati in ultima clipa intr-o maniera greu de inteles si de acceptat prin raportare la dispozitiile Codului Comercial", se arata in scrisoarea Radio 21.
INTALNIRE LA VARF
Presedintele CNA ne-a declarat ca, "la solicitarea lui Aristotel Cancescu, membrii Consiliului au decis ca la sedinta din data de 22 martie sa fie discutat numai acest subiect". "Eu nu am nimic de ascuns. Tocmai de aceea am dorit sa se discute la vedere, in public", a precizat presedintele Ralu Filip, care a explicat ca nu el a scris reclamatiile care il incrimineaza pe Cancescu: "Eu sunt doar cel ce le primeste si le pune in discutie. Faptul ca inteleg sa imi respect obligatiile pe care legea mi le-a fixat vad ca deranjeaza", a mai spus Filip.

sursa www.jurnalul.ro

chatnoir401
QUOTE(a_d_y @ Mar 15 2007, 00:32) [snapback]2571387[/snapback]

Toate la timpul lor

Sa inteleg ca e vorba de o surpriza...
Totusi marea intrebare care se pune: vor merge doar cu program local sau se vor afilia la vreun alt post?
Referitor la MIX FM Bacau: vad ca se misca bine in materie de program local, chiar imi place...
PsichoDaddy
Da, chiar au luat premiul 1 pentru cele mai bune stiri, oameni harnici cool.gif , de curand am fost si am modificat RDS-ul, mai scurt si mai dragut cool.gif .
a_d_y

QUOTE(PsichoDaddy @ Mar 22 2007, 15:38) [snapback]2604458[/snapback]
Da, chiar au luat premiul 1 pentru cele mai bune stiri, oameni harnici cool.gif , de curand am fost si am modificat RDS-ul, mai scurt si mai dragut cool.gif .

stim stim.. si ai stat pana la 1 noaptea cu roxana , a_d_y.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
PsichoDaddy
QUOTE(a_d_y @ Mar 22 2007, 15:47) [snapback]2604506[/snapback]
stim stim.. si ai stat pana la 1 noaptea cu roxana , a_d_y.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

laugh.gif uite ca nu mi-au murit laudatorii, las ca mai vin sa mai schimb cate ceva pe acolo, salutare pentru toti baietzeii si fetitzele de la Mix Fm Bacau!
ruben_timisoara
Cele 80 de procente din rețeaua Mix FM au fost vândute unei companii din Olanda

80 la sută din acțiunile companiei Canet, care operează rețeaua de radio Mix FM, au fost vândute de Aristotel Căncescu unei companii numite Media Office Group, deținută de persoane din managementul Prima TV, fiind cesionate apoi unei companii din Olanda, New Century Media Holdings BV.

sursa:http://www.media-ad.ro/article.php?articleId=5870
chatnoir401
QUOTE(PsichoDaddy @ Mar 22 2007, 15:38) [snapback]2604458[/snapback]

E bine, tineti-o tot asa!
chaosss
QUOTE(ruben_timisoara @ Mar 22 2007, 17:33) [snapback]2604981[/snapback]
Cele 80 de procente din rețeaua Mix FM au fost vândute unei companii din Olanda

80 la sută din acțiunile companiei Canet, care operează rețeaua de radio Mix FM, au fost vândute de Aristotel Căncescu unei companii numite Media Office Group, deținută de persoane din managementul Prima TV, fiind cesionate apoi unei companii din Olanda, New Century Media Holdings BV.

sursa:http://www.media-ad.ro/article.php?articleId=5870

daca ar fi cea care detine fresh fm ar fi super.....e super tare postul....www.fresh.fm tongue.gif
bz-
E o vrajeala maxima , acea "companie olandeza" este condusa de 2 dintre directorii "primaTV" , un fel de inginerie prin care SBS cumpara pe ascuns acele actiuni .
a21alex
Exact... romanii sunt ingeniosi, in plus au gasit modalitati sa pacaleasca statul roman... exact asa cum banuiam.
chaosss
QUOTE(bz- @ Mar 22 2007, 19:45) [snapback]2605571[/snapback]
E o vrajeala maxima , acea "companie olandeza" este condusa de 2 dintre directorii "primaTV" , un fel de inginerie prin care SBS cumpara pe ascuns acele actiuni .

kingblana schimba blana da naravul ba: sbs iubirea de o viata:))
a_d_y
QUOTE(a21alex @ Mar 22 2007, 19:46) [snapback]2605577[/snapback]
Exact... romanii sunt ingeniosi, in plus au gasit modalitati sa pacaleasca statul roman... exact asa cum banuiam.

sa vedem.. ce se intampla.. ca nici noi nu stim..
a21alex
Ady sincer imi pare rau... dar se va intampla ce s-a intamplat si in alte retele.....
Personalul disponibilizat masiv si investitii majore in tehnologie......
Masina inlocuieste omu` incet incet, iar un dj radio nu mai e ce era odata.... acu e si el o masina de vorbit... nu mai are personalitate!
olix
QUOTE(a21alex @ Mar 22 2007, 20:29) [snapback]2605802[/snapback]
Ady sincer imi pare rau... dar se va intampla ce s-a intamplat si in alte retele.....
Personalul disponibilizat masiv si investitii majore in tehnologie......
Masina inlocuieste omu` incet incet, iar un dj radio nu mai e ce era odata.... acu e si el o masina de vorbit... nu mai are personalitate!

eu sunt sigur ca vor fi pastile locale si publicitate locala, asa ca vor ramane 1-2 oameni / statie locala .. unul sa inregistreze pastilele si sa le probrameze, impreuna cu publicitatea si unul sa faca vanzari sau .. e posibil sa fie un singur om care sa faca toate astea.
maritus
QUOTE(PsichoDaddy @ Mar 22 2007, 15:57) [snapback]2604542[/snapback]
laugh.gif uite ca nu mi-au murit laudatorii, las ca mai vin sa mai schimb cate ceva pe acolo, salutare pentru toti baietzeii si fetitzele de la Mix Fm Bacau!

Daca tot l-ati schimbat, nu spuneti si alte detalii? Sa modificam modificarea si in FMLIST ... biggrin.gif
PI-ul a ramas acelasi presupun ...

smile.gif
olix
QUOTE(maritus @ Mar 22 2007, 20:50) [snapback]2605895[/snapback]
Daca tot l-ati schimbat, nu spuneti si alte detalii? Sa modificam modificarea si in FMLIST ... biggrin.gif

smile.gif

se vor schimba din nou cand o sa preia SBS-ul reteaua ..
chaosss
QUOTE(olix @ Mar 22 2007, 20:52) [snapback]2605903[/snapback]
se vor schimba din nou cand o sa preia SBS-ul reteaua ..

si cand o sa se intample asta?
chaosss
ca sa vezi si sa nu crezi :

Fostul patron al Mix FM, trimis la Parchet

Presedintele CNA il acuza pe Aristotel Cancescu de fals in declaratii.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, ieri, sa sesizeze Parchetul in legatura cu Aristotel Cancescu (fostul patron al Mix FM si presedintele Consiliului Judetean Brasov), pe care forul il acuza de fals in declaratii.

Actele pe care CNA le pune fata in fata sunt declaratia pe propria raspundere a lui Cancescu, data Consiliului cand se pregatea sa vanda reteaua Mix FM, si declaratia de avere a acestuia. Cel mai inversunat impotriva tranzactiei Mix FM-SBS a fost Ralu Filip, el insusi acuzat de Aristotel Cancescu ca a incercat sa influenteze vanzarea.

Acte cap in cap

Aristotel Cancescu a vandut 25 de licente din reteaua Mix FM companiei SBS (care opereaza Kiss FM si Magic FM). In prealabil, pentru simplificarea procesului, licentele Mix FM, impartite in mai multe companii controlate de Cancescu, au fost transferate intr-o singura firma - Canet Radio, in care el era unic asociat.

Ralu Filip sustine ca sunt diferente intre declaratia data de Cancescu atunci cand a transferat licentele la Canet si declaratia de avere. In documentul depus la CNA, Cancescu declara pe proprie raspundere ca atat el, "cat si Canet Radio nu suntem investitori sau actionari directi sau indirecti la alte societati de comunicatie audiovizuala".

Declaratia de avere a lui Cancescu precizeaza ca el detine 6% din Cinel SRL si 100% din companiile Canaris si Canet Radio. Data fiind diferenta, forul a decis sa trimita Parchetului actele pe care le detine, ca sa se stabileasca daca a fost vorba de fals in declaratii.

Acuze reciproce"

Decizia CNA vine la numai o saptamana dupa ce Aristotel Cancescu l-a acuzat pe Ralu Filip ca a incercat sa intervina in trazactia Mix FM-SBS. La vremea respectiva, Cancescu a spus ca Ralu Filip i-ar fi sugerat ca posibil cumparator compania Lagardere (care detine Europa FM si Radio 21) si l-a acuzat pe Ralu Filip ca sicaneaza tranzactia.

De cealalta parte, Ralu Filip spune ca nu s-a implicat in procesul de vanzare, iar detaliile pe care le-a cerut urmaresc sa clarifice tranzactia. CNA suspecteaza faptul ca o parte din licente au fost instrainate mai devreme de sase luni de la obtinerea lor (interzis de lege) si ca in unele orase SBS ar ajunge sa opereze trei licente, dominand piata.

Oficialii Lagardere, cu care a negociat in paralel Cancescu, au reclamat la CNA ca SBS ar putea ajunge in pozitie dominanta pe piata.
Contractul Mix FM-SBS a fost cel mai discutat act comercial din ultimii ani de la CNA. Practic, actul a fost analizat ieri pe articole si a fost solicitat chiar precontractul tranzactiei.

sursa evz.ro

sarmanu domn cancescu smile.gif)
PsichoDaddy
QUOTE(maritus @ Mar 22 2007, 20:50) [snapback]2605895[/snapback]

smile.gif

Referitor la playlist nu stiu ce sa spun, se va schimba sound-ul, ceva imbunatatiri, iar RDS-ul cred ca va ramane cum e acum, PTY: News , RT: Mix Fm Bacau 96,0MHz, TA, TP, astept lista cu frecventele statiilor adiacente pt AF. Apropo cum se receptioneaza Mix-ul prin judet?...eventual in comparatie cu alte posturi de radio...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.