QUOTE(chaosss @ Mar 1 2007, 00:07)

Ia uite ce am gasit in copy/paste-ul de la megafanro:
RETEAUA MIX FM.
Ce se vinde si ce nu.
Licentele pregatite de vanzare sunt localizate in: Alba Iulia, Arad, Bacau, Bistrita, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Harlau (Iasi), Mangalia, Miercurea Ciuc, Oradea, Ploiesti, Predeal, Sibiu, Sighisoara, Sinaia, Slobozia, Suceava, Sulina, Targu Bujor, Targu-Mures si Sfantu Gheorghe.
Nu se vand licenta pe satelit si frecventele Mix FM din Alexandria, Botosani, Caracal, Fagaras, Rasnov, Satu Mare si Zalau. De asemenea, Mix ramane cu licentele din Brasov, Covasna si Gheorgheni si cu cele din Galati si Targu-Jiu.
Se pare ca exista exceptii...Olix tu sigur lucrezi pentru acest trust??? ma cam mira cat de dezinformat esti.....
exista doua posibilitati .. e posibil ca eu sa nu stiu sau sa nu fi auzit bine, dar e posibil si ca cei de la EVZ sa nu fie foarte bine informati, oricum, precum am mai spus, doar managementul SBS stie toate datele despre aceasta tranzactie si despre ce se intampla, eu sunt doar un simplu angajat.. repet, e posibil sa fi gresit in afirmatia mea de mai sus in care am spus ca SBS a preluat absolut tot.