Posturi de radio in Bacau
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

chaosss

QUOTE(olix @ Feb 20 2007, 15:10) *
bai ciumpalacule !

1. daca am mentionat de forumul CNA nu cred ca am gresit in vre-un fel, pentru ca este un forum al unei institutii publice din Romania

2. un e nicio dezinformare, sunt doar putine persoane din SBS RO care stiu despre aceasta achizitie a Mix-ului si eu nu sunt printre acelea.

3. lasa offtopicarelile !

rog moderatorul acestui forum sa ia masuri si sa nu mai tolereze un asemenea limbaj... se pare ca pe un forum ca softpedia mai intra si intrusi de speta lui olix care nu au ce cauta pe un forum civilizat...in rest no comment....cuvinetele sunt de la sine....

ps : olix de unde ai invatat termenul "ciumpalac" ca de la serban cumva?? asa va alintati voi intre voi?? smile.gifsmile.gif
olix
offtopic:

QUOTE(chaosss @ Feb 20 2007, 15:27) *
rog moderatorul acestui forum sa ia masuri si sa nu mai tolereze un asemenea limbaj... se pare ca pe un forum ca softpedia mai intra si intrusi de speta lui olix care nu au ce cauta pe un forum civilizat...in rest no comment....cuvinetele sunt de la sine....

ps : olix de unde ai invatat termenul "ciumpalac" ca de la serban cumva?? asa va alintati voi intre voi?? smile.gifsmile.gif

cauta cuvantul "ciumpalac" in DEX si vezi ce inseamna si vezi daca se potriveste comportamentului tau de pe acest forum si daca vrei sa stii de unde am auzit cuvantul asta, mai schimba canalul de pe ETNO/TARAF/0TV/DDTV pe niste posturi pentru oameni cu IQ ceva mai mare. hai ceau !

kingblana
olix fa bine si nu polua acest forum cu invectivele tale . Suntem satuli dincolo .
olix
QUOTE(kingblana @ Feb 20 2007, 16:27) *
olix fa bine si nu polua acest forum cu invectivele tale . Suntem satuli dincolo .

coolspeak.gif
chatnoir401
O alta intrebare: La Bacau, MIX FM are in mare parte program local, KISS FM deja este de cativa ani, va ramane tot sub numele actual sau va trece la MAGIC FM? Are cineva vreo idee?
olix
QUOTE(chatnoir401 @ Feb 21 2007, 20:12) *
O alta intrebare: La Bacau, MIX FM are in mare parte program local, KISS FM deja este de cativa ani, va ramane tot sub numele actual sau va trece la MAGIC FM? Are cineva vreo idee?

aproape sigur ca va trece pe MagicFM, mi s-ar parea normal sa se intample asa ..
chatnoir401
QUOTE(olix @ Feb 21 2007, 20:21) *
aproape sigur ca va trece pe MagicFM, mi s-ar parea normal sa se intample asa ..

N-ar fi rau... Dar astia (MAGIC FM) mai supravietuiesc sau ce se intampla?

olix
QUOTE(chatnoir401 @ Feb 21 2007, 21:09) *
N-ar fi rau... Dar astia (MAGIC FM) mai supravietuiesc sau ce se intampla?

iti recomand sa arunci o privire peste ultimele sondaje radio si ai sa vezi care e treaba cu MagicFMul..
a_d_y
ma interesez si va spun maine cum sta treaba smile.gif
chatnoir401

QUOTE(olix @ Feb 21 2007, 21:12) *
iti recomand sa arunci o privire peste ultimele sondaje radio si ai sa vezi care e treaba cu MagicFMul..

In Bacau este in continuare MIX FM, difuzeaza muzica (cel putin aseara).
Pe cand schimbarea?
olix
QUOTE(chatnoir401 @ Feb 22 2007, 17:04) *
In Bacau este in continuare MIX FM, difuzeaza muzica (cel putin aseara).
Pe cand schimbarea?

nu stiu sigur, dar va mai dura ceva pana se va face schimbarea..
chatnoir401
Probabil ca e vorba de o chestiune de timp.
a_d_y
vor fi schimbari pozitive.

Inca nu se stie exact data
chatnoir401
QUOTE(a_d_y @ Feb 23 2007, 20:43) *
vor fi schimbari pozitive.

Inca nu se stie exact data

Sa speram, sunt tare curios...
ruben_timisoara
Aristotel Cancescu ar putea vinde reteaua Mix FM in doua saptamani
Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, ar putea vinde reteaua Mix FM unui trust media in aproximativ doua saptamani, potrivit unor declaratii facute de omul de afaceri in cadrul sedintei de joi a Consiliului National al Audiovizualului (CNA). Cancescu a venit la CNA pentru a contesta decizia Consiliului de joia trecuta, de a ridica licenta pentru postul Mix FM din Oradea, pe motiv ca nu respecta grila de program si difuza programul Mix FM de la Bucuresti. In cadrul discutiilor, Aristotel Cancescu a spus ca decizia CNA afecteaza inclusiv intentia sa de a vinde afacerea. El nu a precizat insa niciun fel de detalii cu privire la trustul catre care va vinde aceasta retea.

sursa:http://www.zf.ro/articol_112926/aristotel_..._saptamani.html
olix
QUOTE(ruben_timisoara @ Feb 24 2007, 15:40) *
Aristotel Cancescu ar putea vinde reteaua Mix FM in doua saptamani
Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, ar putea vinde reteaua Mix FM unui trust media in aproximativ doua saptamani, potrivit unor declaratii facute de omul de afaceri in cadrul sedintei de joi a Consiliului National al Audiovizualului (CNA). Cancescu a venit la CNA pentru a contesta decizia Consiliului de joia trecuta, de a ridica licenta pentru postul Mix FM din Oradea, pe motiv ca nu respecta grila de program si difuza programul Mix FM de la Bucuresti. In cadrul discutiilor, Aristotel Cancescu a spus ca decizia CNA afecteaza inclusiv intentia sa de a vinde afacerea. El nu a precizat insa niciun fel de detalii cu privire la trustul catre care va vinde aceasta retea.

sursa:http://www.zf.ro/articol_112926/aristotel_..._saptamani.html

pe forumul CNA, Ralu Filip a precizat exact care este acel trust .. tongue.gif
chatnoir401
QUOTE(olix @ Feb 24 2007, 16:04) *
pe forumul CNA, Ralu Filip a precizat exact care este acel trust .. tongue.gif

Si e secret inca?
*Victor*
Nu. E reclamă mascată pentru forumul CNA.
chatnoir401
QUOTE(*Victor* @ Feb 24 2007, 17:09) *
Nu. E reclamă mascată pentru forumul CNA.

Sa zicem... Deocamdata MIX FM merge inainte.
chaosss
QUOTE(olix @ Feb 20 2007, 15:35) *
offtopic:
cauta cuvantul "ciumpalac" in DEX si vezi ce inseamna si vezi daca se potriveste comportamentului tau de pe acest forum si daca vrei sa stii de unde am auzit cuvantul asta, mai schimba canalul de pe ETNO/TARAF/0TV/DDTV pe niste posturi pentru oameni cu IQ ceva mai mare. hai ceau !

ciumpalac banuiesc ca este un cuvant folosit des de tine si face din mica lista de cuvinte folosite ..daca pana acuma m-am distrat pe seama ta si nu ti-ai dat seama e grav...nu mai sublinia offtopicurile : offtopic e tot ce postezi tu.....ETNO/TARAF/0TV/DDTV nu le am in lista dar daca folosesti cuvinte de la ele sa inteleg ca esti un telespectator fidel al lor.....despre IQ nu mai vorbi deoarece nu cred ca te avantajeaza...observ ca discutiile contradictorii te irita , nu te poti controla si incepi sa vorbesti ca la piata...nu incerca sa mai pui la punct ca stai prost la capitolul asta...pana acuma nu cred ca te-am atacat si m-am referit doar la kiss fm.....mi-e usor sa fac chestia asta si la adresa ta dar mai bine sa revenim la subiect.....
olix
QUOTE(chaosss @ Feb 25 2007, 18:24) *
ciumpalac banuiesc ca este un cuvant folosit des de tine si face din mica lista de cuvinte folosite ..daca pana acuma m-am distrat pe seama ta si nu ti-ai dat seama e grav...nu mai sublinia offtopicurile : offtopic e tot ce postezi tu.....ETNO/TARAF/0TV/DDTV nu le am in lista dar daca folosesti cuvinte de la ele sa inteleg ca esti un telespectator fidel al lor.....despre IQ nu mai vorbi deoarece nu cred ca te avantajeaza...observ ca discutiile contradictorii te irita , nu te poti controla si incepi sa vorbesti ca la piata...nu incerca sa mai pui la punct ca stai prost la capitolul asta...pana acuma nu cred ca te-am atacat si m-am referit doar la kiss fm.....mi-e usor sa fac chestia asta si la adresa ta dar mai bine sa revenim la subiect.....

super coolspeak.gif tine-o tot asa kisstogether.gif
Airwaves
Mix Fm a fost deja vandut retelei SBS Broadcasting, adica Prima Tv...Kiss Fm.... Magic Fm smile.gif Statiile Mix Fm din tara vor fi transformate rand pe rand in Kiss Fm sau Magic Fm , dupa caz.

Iata cum o istorie zbuciumata a mix fm-ului a luat sfarsit. . . poate ca e mai bine asa. Daca aveau niste sefi inteligenti poate ca iesea ceva bun in cele din urma,dar se pare ca a cam lipsit materia cenusie la nivel de conducere.

E deja aproape o saptamana de cand a avut loc vanzarea...credeam ca stie toata lumea cu certitudine ,dar se pare ca m-am inselat tongue.gif Acum aveti inca o confirmare (dac a mai era nevoie) smile.gif SBS Broadcasting smile.gif
*Victor*
Licența de la Oradea a fost retrasă definitiv?
olix
QUOTE(*Victor* @ Feb 26 2007, 21:49) *
Licența de la Oradea a fost retrasă definitiv?

nu, nu a fost retrasa

Airwaves are dreptate, dar a uitat sa mentioneze ca in orasele unde exista deja Kiss si Magic si exista si Mix, acesta din urma se va tranforma intr-o noua retea de radio, despre care inca nu stim nimic..
chaosss
QUOTE(olix @ Feb 26 2007, 22:19) *
nu, nu a fost retrasa

Airwaves are dreptate, dar a uitat sa mentioneze ca in orasele unde exista deja Kiss si Magic si exista si Mix, acesta din urma se va tranforma intr-o noua retea de radio, despre care inca nu stim nimic..

Noua retea va apartine de cancescu ori de sbs?? sbs-ul a cumparat toate frecventele de la mix ori pe alea in orasele unde nu aveau acoperire magic si kiss?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.