Skoda Fabia 1.4 TDI, un record de consum minim?
Pagini: 1, 2

tilutza

hai ma baieti, ca urc eu dealu cu a 4 la tico la 80kmph ( doar eu in masina), banuiesc ca mai merge inca o persoana. stiu eu ca diesel-urile sunt mai lenese, dar pe mine la o masina consumul ma intereseaza, desii este o diferenta dintre diesel si benzina de 1000 euro, care 1000 de euro in benzina in plus, in cati ani o amortizezi, nu am facut calculul, dar parca tot pe o benzina as merge.

Plus ca daca ai diesel , deja trebuie sa te duci la service-uri care stiu, la o benzina se baga mult mecaninci (multi de la mine din cartier, care imi iau si un pret mai mic). Lucrurile stau cam in aceeasi balanta.
stormman
Daca omu' ala a scos un consum asa de mic, asta nu inseamna ca e si sanatos pentru masina (de genu... cu a 5-a la 60-70 km/h, oprit motorul la semafor, etc).
El a vrut sa se demonstreze ca se poate.
In legatura cu Fabia de 1.2, depinde ce vrei tu de la masina. Pentru oras e ok, in rest nu trebuie sa te astepti performante deosebite si nici consum mic, daca circuli cu alte 2-3 persoane + bagaje.

psystem
CAm tarziu dupa 2 ani. Intre timp a aparut si noua Fabia.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.