evolvabyme
26th November 2007, 16:44
Care vrea un instalator bun sa-mi lase PM si ii voi raspunde.
Pt Bucuresti. 0728745427
Eden
3rd December 2007, 14:09
QUOTE (Frankie @ Sep 15 2007, 19:41)

Care vrea un instalator bun (acum nu stiu cat de ieftin e..) sa-mi lase PM si ii voi raspunde.
Pt Bucuresti.
Buna ziua,
Ma puteti ajuta, cu recomandarea unui instalator pentru
montarea unei masini de spalat vase Whirlpool ?
multumesc pentru bunavointa
mesterulcasei
6th January 2008, 19:02
VREI UN INSTALATOR BUN SI FROFISONIST SI LA PRETURI NEGOCIABILE MESTERUL CASEI & FIRMEI TALE. VA STA LA DISPOZITIEA DUMNEAVOASTRA .persoana de contact RUSU ADRIAN TEL. 0722974760
mesterulcasei
13th January 2008, 14:24
AI NEVOIE DE UN MESTER BUN LA TOATE. la preturi super accesibile
montaj si reparatii: centrale termice, boilare, aragazuri, obiecte sanitare, coloane, robineti, masini de spalat, aparate de aer conditionat , frigidere.
- LUCRARI DE INSTALATII ELECTRICE:
- AMENAJARI INTERIOARE:
zugraveli,vopsitorii, reparatii diverse (glafuri geamuri, usi metalice..etc), faianta, gresie
-REPARATII DIVERSE.
www.mesterulcasei.com.ro TEL.0722974760,0372902785
realnick
13th January 2008, 18:04
poate sunt off topic...dar sa fim seriosi prestatorii de servicii sunt exagerati la preturi .cumperi instalatie de 15 mil si ti se cer 7 ca sa o monteze ..e un pic cam anapoda .Macar daca s-ar da garantie la lucrare ..sau macar daca instalatorii si-ar face treaba cu profesionalism .De ce sa se lase mai prejos fata de colegii lor romani din spania sau oriunde...
Frankie
14th January 2008, 12:51
QUOTE (realnick @ Jan 13 2008, 18:04)

poate sunt off topic...dar sa fim seriosi prestatorii de servicii sunt exagerati la preturi .cumperi instalatie de 15 mil si ti se cer 7 ca sa o monteze ..e un pic cam anapoda .Macar daca s-ar da garantie la lucrare ..sau macar daca instalatorii si-ar face treaba cu profesionalism .De ce sa se lase mai prejos fata de colegii lor romani din spania sau oriunde...
Despre ce instalatie este vorba ?
mesterulcasei
27th January 2008, 20:31
AVETI DEVOIE DE UN INSTALATOR BUN SI SERIOS SI LA PRETURI NEGOCIBILE, MESTERUL CASEI VA STA LA DISPOZITIE 24-24. TELEFON 0722974760, office@mesterulcasei.com.ro
mesterulcasei
30th January 2008, 23:21
S.C. RUADY-SERVICE S.R.L. EXECUTA:
- LUCRARI DE INSTALATII TEHNICO-SANITARE DE GAZE SI FRIGO-TEHNICE:
montaj si reparatii: centrale termice, boilare, aragazuri, obiecte sanitare, coloane, robineti, masini de spalat, aparate de aer conditionat , frigidere.
- LUCRARI DE INSTALATII ELECTRICE:
- AMENAJARI INTERIOARE:
zugraveli,vopsitorii, reparatii diverse (glafuri geamuri, usi metalice..etc), faianta, gresie, -ACTIVITATI DE CURIERAT:
transport colete, marfa, mobilier, materiale de constructii.
- ACTIVITATI DE INTRETINERE SI CURATENIE A CLADIRILOR:
curatenie si intretinere: birouri, locuinte personale, curatenie dupa constructor.
termoizolatii cu polistiren
-REPARATII DIVERSE.
www.ruady-service.ro tel.0372902785,0722974760
mesterulcasei
2nd February 2008, 20:55
MESTERUL CASEI ESTE CEL MAI BUN INSTALATOR INCEARCA-L SI AI SA TE CONVINGI TEL. 0722974760
MAXX_25
1st April 2008, 14:37
SALUT!!! Sunt Marian. EXECUT LUCRARI DE INSTALATII SANITARE, TERMICE, GAZE, CANALIZARE, HIDROFOARE, SI LUCRARI DE SUBSOL. calitate si rapiditate. PRET BUN!!! Constatarea avariilor 20lei. TEL-0748912831 SAU 0724728304.
Scorpia4you
7th July 2008, 19:40
Caut instalatori tineri salariu 1400 RON + comision / lucrare.... detalii la numarul de telefon 0724239601 .... S.C GAMBETA S.R.L va multumeste
AndR3SSiTo
10th July 2008, 22:03
hehehe! Vechea problema a romanului! Problema este una foarte simpla: "Meseriasii" de peste noapte care au invadat Romania ( gen ucenici la tras cu ochiu) care vor sa tina pasul la pret, si in rest nimic, cu cei care in mod cinstit si onorabil fac fala meseriilor care le reprezinta. Romanu zgarcit din fire vrea si bun si ieftin.I Si asta nu face nimic altceva decat cei care au devenit meseriasi de curand sa fie mai amatori unor preturi mai mici, ptr ca romanu asta cauta, si cel care munceste bine si ofera si garantie sa stea pe bara. In al 2lea rand fie trist, fie rau astea sunt preturile. Sincer sa fiu si eu m-am saturat, desi inainte de asta prefer sa apreciez pe acesti oameni care au si bun simt atunci cand este vorba despre cuvantele magice "PRET si GARANTIE". Evident un meserias bun ( calitate si bun simt) poate in orice moment sa ofere garantia mult dorita de catre multi dintre dvs. Eu unul prefer Garantia si in consecinta o sa suport si pretul. Daca gresesc cu ceva sa imi spuneti-mi va rog.
Scuze ptr off-topic.
zxc
8th August 2008, 14:20
QUOTE (mesterulcasei @ Feb 2 2008, 21:55)

MESTERUL CASEI ESTE CEL MAI BUN INSTALATOR INCEARCA-L SI AI SA TE CONVINGI TEL. 0722974760
MESTERUL CASEI a devenit intre timp MESTERUL VILEI si "nu se mai baga nici macar la o baie intreaga"
Sa le uram succes european (din partea mea)
DarkSSS
3rd October 2008, 15:22
Da, inca unul din 'meseriasii' Romaniei. George Firica, 0763.145.894. Ne-a luat 5 milioane avans, fara de care nu se apuca de treaba. A dat jos vechiul calorifer si a zis ca vine in alta zi sa-l monteze
:|. Pana una alta s-a apucat de instalatia de la baie unde a spart o teava, am inundat toata coloana de la etajul 5 in jos. A peticit teava, a doua zi, s-a spart iar, am inundat din nou. Il suna meseriasii care pun faianta [caci ei ni l-au recomandat] sa-i spuna toata povestea si ca e urgent sa vina aici. Zice ca-i acasa si ca ajunge intr-o ora. Trei ore mai tarziu il suna din nou si el era la o alta lucrare. De cateva zile suntem cu intreaga renovare in aer din cauza instalatorului. Unde pot gasi urgent un instalator serios si nu foarte scump?
[quote name='AndR3SSiTo' date='Jul 10 2008, 22:03' post='4882991
hehehe! Vechea problema a romanului! Problema este una foarte simpla: "Meseriasii" de peste noapte care au invadat Romania ( gen ucenici la tras cu ochiu) care vor sa tina pasul la pret, si in rest nimic, cu cei care in mod cinstit si onorabil fac fala meseriilor care le reprezinta. Romanu zgarcit din fire vrea si bun si ieftin.I Si asta nu face nimic altceva decat cei care au devenit meseriasi de curand sa fie mai amatori unor preturi mai mici, ptr ca romanu asta cauta, si cel care munceste bine si ofera si garantie sa stea pe bara. In al 2lea rand fie trist, fie rau astea sunt preturile. Sincer sa fiu si eu m-am saturat, desi inainte de asta prefer sa apreciez pe acesti oameni care au si bun simt atunci cand este vorba despre cuvantele magice "PRET si GARANTIE". Evident un meserias bun ( calitate si bun simt) poate in orice moment sa ofere garantia mult dorita de catre multi dintre dvs. Eu unul prefer Garantia si in consecinta o sa suport si pretul. Daca gresesc cu ceva sa imi spuneti-mi va rog.
Scuze ptr off-topic.
[/quote]
angel01tm
5th October 2008, 00:40
[quote name='DarkSSS' date='Oct 3 2008, 15:22' post='5315402']
Da, inca unul din 'meseriasii' Romaniei. George Firica, 0763.145.894. Ne-a luat 5 milioane avans, fara de care nu se apuca de treaba. A dat jos vechiul calorifer si a zis ca vine in alta zi sa-l monteze
:|. Pana una alta s-a apucat de instalatia de la baie unde a spart o teava, am inundat toata coloana de la etajul 5 in jos. A peticit teava, a doua zi, s-a spart iar, am inundat din nou. Il suna meseriasii care pun faianta [caci ei ni l-au recomandat] sa-i spuna toata povestea si ca e urgent sa vina aici. Zice ca-i acasa si ca ajunge intr-o ora. Trei ore mai tarziu il suna din nou si el era la o alta lucrare. De cateva zile suntem cu intreaga renovare in aer din cauza instalatorului. Unde pot gasi urgent un instalator serios si nu foarte scump? :
Daca esti in Timisoara vin cu placere : Expertul Instalatiilor Sanitare - Electrice si Finisajelor Interioare.
expertul1tm@yahoo.de Expertul Instalatiilor Sanitare - Electrice si Finisajelor Interioare, Demolari,Renovari,etc
0770 157 652 (DIGI) 0765 367 165 (COSMOTE)
Cu siguranta nu sunt cel mai scump de pe piata, dar cu siguranta unul dintre cei mai seriosi.
expertul1tm@yahoo.de
brat87_otel
12th October 2008, 17:33
DACA MAI AI NEVOIE DE INSTALATORI LA UN PRET FOARTE BUN IN ACELASI TIMP SI CALITATE 0721016280
lucian14
19th October 2008, 11:42
E plina de experti Romanika asta domle...de aia merge treaba asa de bine peste tot
Cine vrea sa isi monteze singur instalatiile termice...ii fac eu consiliere tehnica (ing. de instalatii la baza) la preturi minimale - detalii pe PM . Este usor, ieftin si calitatea e garantata (ce-si face omul cu mana lui...)!
Cine vrea ieftin si bun cu expertii nostrii ii urez bafta si succes!
angel01tm
19th October 2008, 12:23
QUOTE (lucian14 @ Oct 19 2008, 11:42)

E plina de experti Romanika asta domle...de aia merge treaba asa de bine peste tot
Cine vrea sa isi monteze singur instalatiile termice...ii fac eu consiliere tehnica (ing. de instalatii la baza) la preturi minimale - detalii pe PM . Este usor, ieftin si calitatea e garantata (ce-si face omul cu mana lui...)!
Cine vrea ieftin si bun cu expertii nostrii ii urez bafta si succes!

O fi plina Romanika (oricine ar fi asta) de experti, dar copia nu va fi niciodata ca originalul. Cunosc si eu destui Ingineri . . . , diploma se ia cum se ia pe la noi, prefer sa ma rezum la atat, nu vreau sa jignesc pe nimeni.
lucian14
21st October 2008, 12:32
Facultatea de instalatii nu se face la particulari ...eu inca nu am auzit inca de asa ceva
E bine daca cunosti ceva ingineri poate mai stai si tu de vorba cu ei
angel01tm
21st October 2008, 13:26
QUOTE (lucian14 @ Oct 21 2008, 12:32)

Facultatea de instalatii nu se face la particulari ...eu inca nu am auzit inca de asa ceva

E bine daca cunosti ceva ingineri poate mai stai si tu de vorba cu ei

Da, asa e, statul elibereaza diplomele. Si eu detin o diploma de instalator.
lucian14
25th October 2008, 07:25
Diploma de instalator sau de macelar sau de alergator de cursa lunga poti sa iei de la stat...de la stat se iau multe ! O diploma universitara insa e putin mai greu de luat mai ales in inginerie acolo unde, daca esti varza, poti omora o groaza de oameni doar dintr-un calcul "destept"
Sa-ti aduc aminte cine proiecteaza avioanele, blocurile turn, automobilele, centralele atomice ...samd?!
Frankie
25th October 2008, 09:57
QUOTE (lucian14 @ Oct 25 2008, 08:25)

Sa-ti aduc aminte cine proiecteaza avioanele, blocurile turn, automobilele, centralele atomice ...samd?!
Eu stiu sigur cine nu le proiecteaza: romanii.
lucian14
27th October 2008, 14:50
Frankie poate ai auzit de unu Henry Coanda? sau poate ca nu avea diploma de instalator ?
petrescuandrei
4th January 2009, 13:35
si eu am avut multe probleme cu instalatori,initial apelam la cei particulari pentru ca credeam eu ca sunt mai ieftin GRESIT,pentru ca nu ofereau garantie si nu isi faceau treaba calumea,de exemplu anul trecut am avut o problema cu vechiul sifon de pardoseala,a venit un instalator din cei de pe internet particulari s-a uitat ,s-a tot uitat,pana la urma a constat,ce a constatat numai el stie ca din explicatiile lui nu am inteles nimic doar ca ar trebuii schimbat sifonul dar nu si tevile pe care se scurge apa si nu inteleg cum se poate rezolva asa am inteles ca ala e plumb,cum se combina plumb cu plastic??
ne puteti explica domnul gabi??a zis el ceva de silicon,lipiri dar din cauza aburilor de alcool era cam greu de explicat,ori nu am inteles noi ca nu eram in domeniu,pana la urma a ramas sa ii dam raspunsul a doua zi daca il schimbam,am uitat sa mentionez pretul cerut de 5 milioane de lei,deasta am stat si m-am gandit si pana la urma am mai dat niste telefoane la niste cunostinte si am intrebat daca este in regula ceea ce a spus domnul,raspunsul a fost dupa un hohot de ras ca in maxim 2 luni de zile il schimbam iar,cam asta a fost patania cu instalator santerm caci asa se descrie "domnul mester" berceanu,pana la urma am chemat un alt mester dar din fire cred ca sunt ghinionist in ale instalatiilor l-am nimerit pe urmatorul maistru instalatorul gel,mircea care vroia sa darama jumate de baie zicandu-mi ca conducta de scurgere se duce catre baia lui vecinu,in concluzie pensionar fiind mai gandim si noi ca se duce la teava de scurgere a blucului din debara,care era in stanga sifonului nicidecum in dreapta,la acesta am renuntat repede iam dat cei 500 de mii ca a venit caci atat a cerut ca si constatare si iam spus ca momentan il lasam asa neschimbat atata bataie de cap pentru un sifon de pardoseala.\
intr-un final l-am chemat pe un alt meserias daca asa so numi ioni instal sau ceva de genul asta,a schimbat tot sifonul cu conductele de la cada si pana in debara dandu-mi garantie 3 luni de zile,m-i sa parut strigator la cer la 6 milioane si jumate numai manopera dar ma saturasem de cautat,am intrebat de ce asa multa garantie venind cu explicatia ca nu garanteaza materialele pe care lucreaza,ca nu le face el,pana la urma am schimbat sifonul cu altul nou cu toate ca a ramas el 5 cm in afara si a trebuit sa se inlocuiasca gresia iar si sa se ridice nivelul la gresie,am zis macar sa fie bine,la firme nu am incercat ca aveam impresia ca daca e firma cere mult si vazusem preturile la particulari,duupa ceva luni iar bate vecina la usa," vecine ziceai ca ai rezolvat problema,te dau in judecata sa imi platesti reparatiile,abia am renovat" am sunat la o firma pana la urma am zis oricat ar costa sa am garantie si sa faca treaba buna,a venit un baiat de la o firma TERMIC TOP care au numarul 0726541401 si am constatat cu stupoare ca in cei 6milioane jumate care ii platisem pe manopera la ioni instal la acesta firma au intrat si tevi,sifon,manopera si 2 ani de garantie iar pana in acest moment totul este bine si nu mai am probleme,iar in vara daca tot am dat de un instalator intradevar bun care isi cunoaste meseria,o sa inlocuiesc si instalatia termica si cea sanitara cu ei,i-am recomandat si la alte cunostinte si au fost foarte multumiti de ei,am scris toate astea ca sa nu mai treaca si alti oameni prin stresul si nervii prin care am trecut eu cautand un instalator si gasind numai ucenici sau daca li se poate spune si asa.
maverick78
5th January 2009, 21:04
INSTALATOR SERIOS BACAU experienta externa.Execut, repar sau modific instalatii termice, apa, canalizare, montez obiecte si instlatii termo-tehnico-hidro-sanitare, lucrez pe orice tip de tevi ( PEX, PE, PPR, PVC, Cu, FeZn). 0742379007
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.