status
6th February 2008, 00:05
stiu ca au trecut ceva ani de cand a fost deschis topicul asta
si m-am gandit ca poate intre timp a aparut o pizzerie non-stop
ati aflat voi ceva? spuneti-ne si noua
m1cha3l
6th February 2008, 16:37
Mda, cand mai ma duc si eu la Bucuresti caut si eu o pizzerie non-stop. Dar cum nu sunt din Bucuresti nu prea cunosc. Oricum userii care citesc acest thread si au de gand sa deschida o pizzerie cred ca o sa aiba din start putin succes daca deschid una non-stop ( ca vad ca e la mare cautare ).
Eu sunt din Turnu Magurele si pot sa spun ca sunt extrem de multumit de unde iau pizza ( De la un Restaurant Rustic unde au si pizza ). Pizza foarte buna ( de 3 ori mai buna ca cea din imaginile cu Trenta ), si mai primesti una mica bonus ( mai mult blatul e de ea si putin cascaval cu salam ). Da in ciuda faptului ca e orasul mic , o aduce tarziu , 30 - 45 minute , si stau la 600 - 700 de metri.
ratster
24th April 2008, 21:36
Eu sunt din brasov si am mancat o pizza de la pizzeria express. am comandat direct de pe siteul lor: www.pizzeriaexpress.ro Accepta si bonuri sau tichete de masa, preturi super ok , sos si transport gratuit. in curand o sa se poata viziona online si in direct cum ti se pregateste pizza. Pofta buna tuturor
nano_thrust
26th April 2008, 07:20
In baia mare stie cineva un serviciu de livrari pizza la domiciliu?
Thavi
1st August 2008, 00:15
ceva non-stop in bucuresti?
noxferatu
19th August 2008, 00:08
In sfarsit am gasit : www.gambinospizza.ro
EPROCENT
12th September 2008, 15:24
QUOTE (nano_thrust @ Apr 26 2008, 07:20)

In baia mare stie cineva un serviciu de livrari pizza la domiciliu?
In Baia Mare sunt mai multe pizzerii care fac livrari la domiciliu. Una din pizzerii au si program de noapte si livreaza in tot orasul. Pizza Liberty Eleven din centrul vechi au pana aprope dimineata deschis si servesc si la domicliu. Pizza lor este una din cele mai bune din oras. Deoarece aceste pizzerii nu au site-uri de prezentare mai multe detalii si date de contact gasiti pe un blog. Daca vreti pizza livrare la domiciliu in Baia Mare cautati pe acest blog www.pizza-baia-mare.blogspot.com
robertdotcom
7th October 2008, 01:34
da .. acum am gasit si eu ..tocmai am facut comanda la http://www.gambinospizza.ro/ ....Au zis ca cele 3 pizza pe care le-am comandat(nu puteam sa comand mai putin pentru ca eram in afara ariei deci minim 3 pizza) o sa ajunga intr-o ora , o ora si 10 min. O sa va zic daca sunt multumit sau nu dupa ce o primesc:). Pumnii stransi:)
robertdotcom
7th October 2008, 02:36
e buna..recomand pizza de la gambino's...cea cu branza e f buna...sau cum ii zice quatro fromaggio
Slickutz
24th September 2009, 20:53
Sa NU comandati niciodata de la mike's delivery !!!!!!
a durat 2 ore si ceva pana a a ajuns, curierul figurant si pizza foarte uleioasa !!!!
sunt multe alte pizzerii care isi respecta clientii, cum ar fi presto, real delivery,etc
NU va pierdeti timpul si banii cu acesti indivizi de la mike's delivery !!!
nile
25th September 2009, 09:06
Pizza Almondo. Faina, 15 lei comanda minima, o cutie - breloc de cola la comanda pe mess, baietii care livreaza civilizati si politicosi. Totusi, ultima oara, nu mi-au adus sosul ...
Tangram
28th September 2009, 20:58
buna pizza la gambino`s.
o singura problema am avut cu ei. le-am cerut factura la o comanda si n-au fost in stare sa o scrie corect, plus ca a venit fara stampila..deci degeaba.
adill
29th September 2009, 11:01
Pizzria Athos...E buna si o fac rapid.Nici foarte scumpa.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.