Pizza livrare la domiciliu
Pages: 1, 2

status
stiu ca au trecut ceva ani de cand a fost deschis topicul asta
si m-am gandit ca poate intre timp a aparut o pizzerie non-stop
ati aflat voi ceva? spuneti-ne si noua wink.gif tongue.gif
m1cha3l
Mda, cand mai ma duc si eu la Bucuresti caut si eu o pizzerie non-stop. Dar cum nu sunt din Bucuresti nu prea cunosc. Oricum userii care citesc acest thread si au de gand sa deschida o pizzerie cred ca o sa aiba din start putin succes daca deschid una non-stop ( ca vad ca e la mare cautare ).

Eu sunt din Turnu Magurele si pot sa spun ca sunt extrem de multumit de unde iau pizza ( De la un Restaurant Rustic unde au si pizza ). Pizza foarte buna ( de 3 ori mai buna ca cea din imaginile cu Trenta ), si mai primesti una mica bonus ( mai mult blatul e de ea si putin cascaval cu salam ). Da in ciuda faptului ca e orasul mic , o aduce tarziu , 30 - 45 minute , si stau la 600 - 700 de metri.
ratster
Eu sunt din brasov si am mancat o pizza de la pizzeria express. am comandat direct de pe siteul lor: www.pizzeriaexpress.ro Accepta si bonuri sau tichete de masa, preturi super ok , sos si transport gratuit. in curand o sa se poata viziona online si in direct cum ti se pregateste pizza. Pofta buna tuturor biggrin.gif
nano_thrust
In baia mare stie cineva un serviciu de livrari pizza la domiciliu?
Thavi
ceva non-stop in bucuresti?
noxferatu
In sfarsit am gasit : www.gambinospizza.ro
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.