Pizza livrare la domiciliu
Pages: 1, 2

kye04
M-ar interesa recomandarile voastre pro si contra.
Eventual o pizzerie deschis non stop(bucuresti) si mai ales buna din punct de vedere calitate/cantitate/pret.
Pina acum am luat de la Jerry`s pizza insa sunt totusi cam scumpi.
shumilica
cuptorul cu lemne e pe pache protopopescu si are o pizza acceptabila
CUPTORUL CU LEMNE
Bucuresti
Bd. Pache Protopopescu 63, sector 2
252 24 14, 252 44 93, 0788 323 985
mufa
shumi: parca nu e deschisa non-stop.
shumilica
scuze, am citit selectiv
din cate stiu nici jerry pizza nu e non-stop
uite era un fluturas lipit de frigiderul meu
fourstarpizza
dar mi se pare ca e tip american
totusi e deschis non-stop ( sau pana la 00, se exprima ambiguu )
ote si adresa:

www.fourstarpizza.ro
accepta si bonuri valorice w00t.gif
Tzepi
www.exprespizza.ro

pizza f buna, timp de livrare bun, preturi la fel, nu are program non-stop
shumilica
tzepi, ce gen de pizza e ? italiana sau americana ?
morpheusdj
e pizza italiana shumi.....excelenta......de acolo ma indop eu de obicei. Singurul neajuns.....intotdeauna o pizza mi se pare prea putin...si 2 prea mult. Iti aduc si prajituri acasa sau bere\suc. Eu iti recomand de la ei orice pizza....in functie de ingredientele care iti plac si un cremschnit....e divin.
Andrei
QUOTE(Tzepi @ May 30 2005, 23:57)
www.exprespizza.ro

pizza f buna, timp de livrare bun, preturi la fel, nu are program non-stop
*

si zona de livrare limitata.
[eu sunt in afara zonei...]
rex
am mai comandat si eu cu cativa colegi la serviciu cateva pizza de la Jerry's Pizza si e buna, doar ca putin cam scumpa. am mai incercat sa comandam la diverse restaurante, am mai mers pe la cantinele din zona (una mai ieftina si mai jegoasa, dar mancare buna, una mai scumpa si curata, dar mancare cam putina si nu intotdeauna buna). si sincer am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa iti iei mancare de acasa, eventual o mica salata la pachet se poate cumpara.
cutler
QUOTE(Andrei @ Jun 4 2005, 22:07)
si zona de livrare limitata.
[eu sunt in afara zonei...]
*

si noi suntem la marginea zonei de livrare si pentru 200 de metri ne-au refuzat ( eram de cealalta parte a intersectiei smile.gif )
dandr69
In geenral maninc de pe culinar.ro, dar mai comand si la Mike's sau Pizza sapri cand am chef :-) Toates bune si merita banii.
Zazie
Darius Pizza. Undeva pe Dorobanti. Super marfa.
0722884243
stentor
QUOTE(kye04 @ May 30 2005, 22:24)
M-ar interesa recomandarile voastre pro si contra.
Eventual o pizzerie deschis non stop(bucuresti) si mai ales buna din punct de vedere calitate/cantitate/pret.
Pina acum am luat de la Jerry`s pizza insa sunt totusi cam scumpi.
*

Sa ii incerci pe astia de la Expres Pizza mie imi place e mult mai buna decat aia de la Jerry sau de la Cuptorul cu Lemne . Are mai multe ingrediente si are pret mai mic decat la Jerry. Ii gasesti la www. exprespizza.ro sau i-au comenzi pe yahoo messenger la ID exprespizza. Numai bine . Daca mai auzi ceva noutati pune pe forum
Tzepi
Trenta Pizza

inca nu am comandata dar am auzit ca e buna
Mosotti
in timisoara "pizza 3+1" diaree garantata. imi iau de fiecare data cind am nevoie de o zi libera coolspeak.gif
Tzepi
QUOTE(Mosotti @ Jul 6 2005, 21:39)
in timisoara "pizza 3+1" diaree garantata. imi iau de fiecare data cind am nevoie de o zi libera  coolspeak.gif
*

puke.gif

livreaza si in Bucuresti? coolspeak.gif
stentor
Sa imi spui exact unde ai vrut sa iti livram si ai fost refuzat. Poate facem un compromis. Pizzaman

QUOTE(cutler @ Jun 5 2005, 09:49)
si noi suntem la marginea zonei de livrare si pentru 200 de metri ne-au refuzat ( eram de cealalta parte a intersectiei smile.gif  )
*
Ninja
Voi va intrebati cit fotbal s-a jucat cu rotile de cascaval sau cite flegme a luat pizza aia pina ajunge la voi? naughty.gif
mufa
QUOTE(Ninja @ Jul 7 2005, 10:45)
Voi va intrebati cit fotbal s-a jucat cu rotile de cascaval sau cite flegme a luat pizza aia pina ajunge la voi? naughty.gif
*

Așa se întîmplă în Japonia? biggrin.gif
syd
huh.gif exista asa ceva in Romania
Ninja
QUOTE(mufa @ Jul 7 2005, 17:42)
Așa se întîmplă în Japonia?  biggrin.gif
*

Nu...mi-a povestit un prieten in Romania... death.gif
CUSTOMERCUS
super buna pizza au cei de la newyorkpizza.chiar excelenta zic eu,pacat ca nu e non-stop.livreaza in tot buc.

PS:pizza arata mult mai bine decit situl lor .
MATRIXU
QUOTE(shumilica @ May 30 2005, 22:50)
scuze, am citit selectiv
din cate stiu nici jerry pizza nu e non-stop
uite era un fluturas lipit de frigiderul meu
fourstarpizza
dar mi se pare ca e tip american
totusi e deschis non-stop ( sau pana la 00, se exprima ambiguu )
ote si adresa:

www.fourstarpizza.ro
accepta si bonuri valorice  w00t.gif
*

Cea mai proasta pizza posibila la astia gasesti. Si mai aveau si oferta de 1+1.
AVOID
addicted
QUOTE(stentor @ Jul 6 2005, 19:48)
Sa ii incerci pe astia de la Expres Pizza mie imi place e mult mai buna decat aia de la Jerry sau de la Cuptorul cu Lemne . Are mai multe ingrediente si are pret mai mic decat la Jerry. Ii gasesti la www. exprespizza.ro sau i-au comenzi pe yahoo messenger la ID exprespizza. Numai bine . Daca mai auzi ceva noutati pune  pe forum
*

ai uitat sa zici ca esti subiectiv pentru ca lucrezi acolo

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...31&#entry726331
rex
QUOTE(addicted @ Jul 7 2005, 13:00)
*

misto. la faza asta l-ai lasat masca.
stentor
QUOTE(addicted @ Jul 7 2005, 14:00) *

Intr-adevar sunt subiectiv, dar nu lucrez acolo sunt patronul pizzeriei si cu aceasta ocazie va anunut ca in aprox. 3 saptamani se va deschide un nou punct Expres Pizza in zona Alba Iulia si vom acoperi urmatoarele zone : Pta Unirii, Pantelimon, Tineretului, Mihai Bravu, Titan, Dristor, Basarabia, Vitan, Pache Protopopescu, Iancului, Decebal, Octavian Goga . Pentru mai multe detalii vizitati www.exprespizza.ro.

Va salut pe toti ,
Pizzaman
mihaikolf
..expres pizza ..mda ..credeam ca e cea mai buna ...pana am gasit trenta pizza ..care intr-adevar e bestiala si am renuntat la expres ..apropo ...ca tot e patronul pe aici: pizza nu mi-a ajuns niciodata mai devreme de o ora ...astia de la trenta o aduc in 20 de min
ynocentzya
sandwich factory.... e beton.... si mai e gregory's da doar daca esti prieten cu stafful...
mihaikolf
..ce legatura are sandwich factory si gregory's cu pizza livrata la domiciliu ? death.gif
glumetu
Trenta Pizza e de departe cea mai buna pe care am mancat-o in Bucuresti.

Au program de la 11 la 23 si S/D pana la 24. Fac livrari si in zonele limitrofe Bucurestiului, insa trebuie sa comanzi peste 50 RON.
medvonok
A facut cineva comanda la "Piticot" ? Stiu ca fac livrari la domiciliu dar nu am comandat niciodata. Am mers la ei - Pe str. Petre Ispirescu si am luat acasa sau am mancat acolo. Este buna si mai au si un laborator de patiserie - totul este proaspat.
jamalex2000
am facut eu comanda la fourstar ... baiatul care mi-a luat comanda a fost foarte intrigat ca vreau sa i ies in drum celui care mi o aduce sa nu se mai chinuie sa schimbe 2 lifturi... rolleyes.gif huh.gif unsure.gif va zic cand vine cum e...
dhori_a
QUOTE(stentor @ Jul 6 2005, 19:48) [snapback]725458[/snapback]
Sa ii incerci pe astia de la Expres Pizza mie imi place e mult mai buna decat aia de la Jerry sau de la Cuptorul cu Lemne . Are mai multe ingrediente si are pret mai mic decat la Jerry. Ii gasesti la www. exprespizza.ro sau i-au comenzi pe yahoo messenger la ID exprespizza. Numai bine . Daca mai auzi ceva noutati pune pe forum

decat sa va stresati sa strangeti informatii despre diversele locatii de unde sa procurati pizza, mai bine ati intreba pe forum cum sa preparati una....a vazut cineva emisiunile cu camera ascunsa in care un nebun urineaza in rezervorul de apa de la job sau un bucatar scuipa in oala cu ciorba??....eu am mai vazut unul in care un tip care livra pizza "si-a cam facut de cap cu ea-a se intelegere-utilizarea limbii" inainte sa o inmaneze clientului (sau o fi fost un film?)... va dau eu retzeta..., incercati o data, de curiozitate, e super simplu: un cub de drojdie amestecat cu 200 gr apa calduta si o lingurita de zahar si un varf de cutzit de sare, 400 gr faina si o felie de margarina, iese un super blat, elastic, pentru umplutura, folositi-va imaginatia si gusturile. am si aici o varianta cu peste, la o tava de pizza folositi 2 conserve de ton maruntit in ulei sau suc propriu, scurse, desigur, amestecate cu 5-6 linguri de pasta de rosii si ketch-up, sare, piper, oregano, busuioc. e super simplu si gustos. chair mi-ar placea sa aflu impresii
chiar, e vreun topic culinar? cred ca o sa deschid eu unul smile.gif
edyy_grig
Azi am facut comanda la Trenta o pizza Bianco si frate mi au adus o boratura de pizza , cica e pe cuptor cu lemne si are 32 cm in diametru . Am masurat pizza cu rigla si are 28cm in diametru. Blatul e din ala din carrefour semipreparat. M-am umplut de spune fratilor, am dat 21.50 lei pe o pizza + 2 sosuri pe care nici catei din spatele blocului nu au mancat-o.
Va atasasez o poza cu asa zisa pizza bianco. Care nu are treaba cu vatra cu lemne ca slava domnului am mai mancat pizza pe vatra si de la Expres Pizza si in Italia asta e facuta pe cuptor electric 100%
Asa ca aveti grija s-au prostit astia de la Trenta Pizza.
Mama mama sunt rupt de foame si nici bani nu mai am sa iau din alta parte biggrin.gif
puke.gif asa faci daca cumva mananci pizza de la trenta
don_dannielo
ba vaco mai poluezi mult toate threadurile?

nu tine de foame.
dhori_a
QUOTE(don_dannielo @ Jun 11 2007, 18:48) [snapback]2953437[/snapback]

nu tine de foame.

atunci no sa-ti tina nici asta de foame:
dhori_a
QUOTE(don_dannielo @ Jun 11 2007, 18:48) [snapback]2953437[/snapback]

nu tine de foame.
Dinozaurus
Eu am comandat aseara de la unii, www.zazapizza.ro care cred ca abia au aparut. E mult mai buna ca Trenta care am inteles ca au renuntat la cuptoarele cu lemne si e foarte ieftina. Sper sa tina preturile asa si sa nu se strice cum fac toti.
Baruc
Da. Am mancat si eu pizza de la ZAZA. E excelenta. Pacat ca nu vin in tot Bucurestiul. Eu comand doar de la birou. In plus de asta au o imagine construita impecabil. Totul e personalizat si pare ca dau atentie oricarui detaliu. Ceea ce m-a facut insa ca afacerea e gandita de profesionisti e ca a doua zi dupa prima comanda m-a sunat o fatuca de la ei sa ma intrebe cum mi s-a parut si alea alea. M-a terminat atentia asta. Te face sa te simti client. Hai gata ca nu mai bat campii atat. La revedere.
Cipsu
QUOTE(Tzepi @ Jul 6 2005, 20:26) *
Trenta Pizza

inca nu am comandata dar am auzit ca e buna

Era buna, chiar foarte buna, insa ultima oara parea reincalzita, eu nu mai iau de la ei.
Paxus
Ca sa fiu on topic nu cred ca exista firma care sa lucreze 24/24, cel putin in Bucuresti.

Daca este sa vorbim despre livrarea la domiciliu, Jerry e cea mai buna si "piperata". Dupa care urmeaza Trenta, care au o pizza buna la un pret accesibil. Acum depinde si de gustul fiecaruia.

Pofta buna tongue.gif
furtunosu
In 13 Septembrie, la birou, am comandat de la Capri Pizza, 2GO, Cuptorul cu Lemne, Trenta si Jerrys. Jerry's extrem de piperat. Cuptorul cu Lemne si Trenta sunt deja vedete: ajung in aproximativ o ora jumate, dar la calitate am avut probleme, cred ca au comenzi multe si neglijeaza aspetul comercial al produsului: pizze arse, ovale etc. parca ar fi facute de amatori. Noi permanent comandam de la Capri si 2GO. Amandoua pizzeriile incearca din greu sa castige piata, pizzele arata foarte bine si sunt deosebit de gustoase. De obicei optiunea noastra este 2GO ca urmare a preturilor mai bune, aprox 20 RON, iar in cazul in care primim timpi de livrare mai mari comandam la Capri.
mariusYk
deci chiar nu exista nicio pizzerie deschisa non-stop... ? am o pofta nebuna de o pizza :|
a_d_y
mda....
am o foamee :|
mariusYk
am gasit o pizzerie non-stop... am sunat si nu raspunde nimeni sad.gif http://www.giantpizza.ro/index.php
cav74
halo
noi am comandat la servici la smartpizza.
mie mia-au placut cele cu somon si bresaola.si au venit chiar repde.
numai sa-i tzina obiceiul si sa nu a ia pe aratura ca trenta.
in alta ordine de idei parca un pic mai scumpa decat altele,dar de.
vio
ps misto si smartul cu care au venit
don_dannielo
QUOTE (cav74 @ Oct 21 2007, 16:31) *
halo
noi am comandat la servici la smartpizza.
mie mia-au placut cele cu somon si bresaola.si au venit chiar repde.
numai sa-i tzina obiceiul si sa nu a ia pe aratura ca trenta.
in alta ordine de idei parca un pic mai scumpa decat altele,dar de.
vio
ps misto si smartul cu care au venit

Nu le merge nici macar site-ul bine. http://www.smartpizza.ro

Unde vad si eu meniu, preturi etc?
cav74
QUOTE (don_dannielo @ Oct 21 2007, 16:39) *
Nu le merge nici macar site-ul bine. http://www.smartpizza.ro

Unde vad si eu meniu, preturi etc?

Nu stiu frate.
poate o fi duminica.habar nu am.
noi am avut pliant.
vio
submit
QUOTE (furtunosu @ Oct 3 2007, 00:32) *
iar in cazul in care primim timpi de livrare mai mari comandam la Capri.

Comanda pe str. Sibiu (la 100 metri de bd Timisoara unde au sediul), livrata in 2 ore. Transport 3 lei. Sosul nu l-au adus (ca nu mai aveau).
Asta pare a fi Capri.

La gust si aspect, e ca Trenta.
don_dannielo
Am descoperit de curand http://www.bibochepizza.ro

Multumit, la prima comanda. Livrare rapida (vin cu scuterul), pizza mare, buna. Blatul ceva mai subtire decat la altii.
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.