Totul despre BlueAir
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

crank_

QUOTE (raluca_amani @ 28th May 2009, 21:45) *
Am primit azi pe mail un newsletter de la Blue Air, legat de treaba asta. Se pare ca au infiintat un nou serviciu, iar in mail spuneau cam asa:
"In urma parteneriatului nostru cu Hospital Services, este posibil transportul pacientului stabil in pozitie de decubit dorsal. Aranjam indepartarea unor scaune si instalarea pe locul lor a unei targi speciale aprobate conform FAA, cu perdele pentru intimitate si aparatura pentru monitorizarea si sustinerea functiilor vitale precum si pentru administrarea medicatiei specifice. Personalul medical este format din asistent medical si medic de urgenta si vor sustine nevoile de sanatate ale pacientului. Familia si Insotitorii pacientului pot calatori alaturi de acesta pe cursele Blue Air."

Eu intrebam mai mult pentru pozitie deoarece dupa operatia pe care intentionez sa o fac nu pot sta in fund mai mult de o jumatate de ora decat cu chinuri..nu voi avea nevoie de asistent medical si medic de urgenta. Merci mult pentru raspuns

P.S Nici nu ma gandeam sa fie low cost..
ivanus_mihai
Blue Air a bagat o cursa directa la Nice,aviz amatorilor!

Thomas-
CITAT (senve @ 13th May 2009, 07:14) *
Cum au fost manevrele pilotului, a fost siguranta maxima sau a avut trepidatii avionul, a prins goluri de aer, etc?

Manevre ca-n vestul salbatic, pe piloti ii stiu, sunt de treaba, beau o vodca cu ei inainte de zbor, iar goluri de aer n-au prins niciunul, le ocoleau de parca erau caprioare. Baieti destepti!
Iuliux
Vad pe siteul Blueair ca zboara spre 2 aeroporturi in Barcelona, primul apare ca fiind reus, celalalt care e?
ivanus_mihai
CITAT (Iuliux @ 10th June 2009, 16:36) *
Vad pe siteul Blueair ca zboara spre 2 aeroporturi in Barcelona, primul apare ca fiind reus, celalalt care e?

Barcelona El Prat
Iuliux
CITAT (ivanus_mihai @ 10th June 2009, 17:26) *
Barcelona El Prat

Am inteles, mersi.
ivanus_mihai
Eu nu mai inteleg nimic... huh.gif

Acum 3 saptamani am platit un bilet dus Bucuresti-Paris,total 102 euro,pt 4 august...iar acum il gasesc in aceeasi zi cu 60 euro sad.gif

How come?

adina_chi
CITAT (ivanus_mihai @ 5th June 2009, 21:17) *
Blue Air a bagat o cursa directa la Nice,aviz amatorilor!

Exact!
Eu am luat bilet dus-intors cu taxe cu 129 euro / pers.
Cazare gasesti pe homelidays cu 100 euro / pers / sapt.
Kokoshmare
CITAT (senve @ 14th May 2009, 12:31) *
pai unde sa intreb daca nu pe un forum si un thread dedicat BlueAir?

e normal sa intreb aici

degeaba imi sar unii aiurea in cap, se pare ca e doar frustrarea din ei care vorbeste sad.gif

e absolut normal sa intreb , odata ce nu am zburat niciodata cu BlueAir...

altfel ce sens ar mai avea thread-ul asta?

Eu sunt veteran al curselor JOR 105 si JOR 106 adica Bucuresti Beauvais si retur. Nu am avut niciodata probleme , trepidatiile si golurile de aer reprezinta ceva normal pentru zbor si nu le pot evita total pilotii. Daca mergi cu autobuzul esti de jdemii de ori mai zgaltaita decat cu avionul. Despre calitatea pilotilor ce sa zic; avand in vedere ca traiesc cred ca oamenii si-au facut datoria fata de clientul lor Kokoshmare.
liv3008

Nu a mai calatorit nimeni cu BlueAir? Sa ne mai impartaseasca si noua din experientele lor (bune sau rele wink.gif wink.gif ). Multumesc anticipat. rolleyes.gif
aljarreau
CITAT (liv3008 @ 14th July 2009, 11:21) *
Nu a mai calatorit nimeni cu BlueAir? Sa ne mai impartaseasca si noua din experientele lor (bune sau rele). Multumesc anticipat.

Experiente... pot sa spun ca am mers de doua ori cu Blue Air, Bucuresti - Malaga si retur. Sincer, avionul era mult mai nou si mai curat decit ma asteptam. Adevarul este ca Blue Air are o imagine foarteee... cum sa-i zic... proasta, ce s-o mai dam dupa colt happy.gif . Adica, pina la urma expresia "rata aeriana" a fost prima data folosita la adresa acestei companii, ca apoi sa se extinda la toate companiile low-cost. Deci, pentru mine a fost un soc placut cind am urcat la bord. Stewardesele sint foarte, foarte OK si amabile si sint convins ca si pilotii (din ce stiu toti sint romani) sint buni thumbsup.gif .
Partea proasta, ca sa-i spun asa, tine de norocul fiecaruia. Daca e cursa de Spania sau Italia... balanta intre noroc si ghinion inclina spre ghinion dry.gif . Pentru ca sansele sa nimeresti linga un taran putifer care se duce la cules de capsune sint destul de mari. Eu le evaluez la peste 50%. sad.gif Personal, n-am nimerit linga un putifer, ci linga o puscariasa... cam 30 de ani, semi-tiganca, vopsita blonda cu radacinile de 5 centimetri in culoarea ei naturala (saten inchis), ditai lantul la git, bratara de neam prost, tatuata din cap pina-n picioare... si nu tatuaje facute la salon, ci d'alea facute cu acul de cusut si cerneala in celula, gen "Marian - Iubirea mea". Si, bineinteles, avea nelipsitul tatuaj dintre degetul mare si aratator, cu un punct intre alte patru, care se traduce prin "singur intre patru pereti".
Trei sferturi din drum a stat numai cu picioarele pe scaun (se descaltase de papuci), ba cu genunchii la gura, ba in pozitia yoghinilor... Din cinci in cinci minute se ducea la buda, a intrebat-o pe stewardesa de 20 de ori daca se fumeaza in avion... si cred ca pina la urma a fumat in buda, ca mirosea a tutun. A mincat 5 pungi de cipsuri, facuse pe jos numai frimituri... Ce sa mai, o fericire sa stai linga ea aproape 4 ore in avion death.gif . A, si ca sa nu mai zic ca a vorbit la telefonul mobil pina cind avionul era in aer. Ma si gindeam la decolare ca sigur da drumul la manele pe mobil pina la Malaga. S-a abtinut din fericire pentru mine.
Si cind ma gindeam ca eu am dat 350 de euro pe bilet (il luasem tirziu, cu 3 saptamini inainte de plecare), iar borita aia care sigur se ducea la furat doar vreo 50, ma apucau dracii aia mari wallbash.gif . Dar nu aveam alta solutie atunci cind am luat si asta a fost... La intoarcere am nimerit bine, nu putifer, nu puscarias... pur si simplu turist roman.
Cu alte cuvinte, Blue Air ar fi o companie aeriana low-cost buna spre foarte buna daca n-ar fi populata. Adica daca n-ar transporta romani.
Nu ma intrebati daca o recomand sau nu, pentru ca am spus deja ca tine si de noroc. Cert e ca eu am bilete si in toamna la ei... concluzia o trageti singuri.

PS: Am ajuns la Malaga cu tot cu portofel si mobil, asta daca erati curiosi biggrin.gif .
Pitzifelnic
CITAT (aljarreau @ 23rd July 2009, 17:13) *
Experiente... pot sa spun ca am mers de doua ori cu Blue Air, Bucuresti - Malaga si retur. Sincer, avionul era mult mai nou si mai curat decit ma asteptam. Adevarul este ca Blue Air are o imagine foarteee... cum sa-i zic... proasta, ce s-o mai dam dupa colt happy.gif . Adica, pina la urma expresia "rata aeriana" a fost prima data folosita la adresa acestei companii, ca apoi sa se extinda la toate companiile low-cost. Deci, pentru mine a fost un soc placut cind am urcat la bord. Stewardesele sint foarte, foarte OK si amabile si sint convins ca si pilotii (din ce stiu toti sint romani) sint buni thumbsup.gif .
Partea proasta, ca sa-i spun asa, tine de norocul fiecaruia. Daca e cursa de Spania sau Italia... balanta intre noroc si ghinion inclina spre ghinion dry.gif . Pentru ca sansele sa nimeresti linga un taran putifer care se duce la cules de capsune sint destul de mari. Eu le evaluez la peste 50%. sad.gif Personal, n-am nimerit linga un putifer, ci linga o puscariasa... cam 30 de ani, semi-tiganca, vopsita blonda cu radacinile de 5 centimetri in culoarea ei naturala (saten inchis), ditai lantul la git, bratara de neam prost, tatuata din cap pina-n picioare... si nu tatuaje facute la salon, ci d'alea facute cu acul de cusut si cerneala in celula, gen "Marian - Iubirea mea". Si, bineinteles, avea nelipsitul tatuaj dintre degetul mare si aratator, cu un punct intre alte patru, care se traduce prin "singur intre patru pereti".
Trei sferturi din drum a stat numai cu picioarele pe scaun (se descaltase de papuci), ba cu genunchii la gura, ba in pozitia yoghinilor... Din cinci in cinci minute se ducea la buda, a intrebat-o pe stewardesa de 20 de ori daca se fumeaza in avion... si cred ca pina la urma a fumat in buda, ca mirosea a tutun. A mincat 5 pungi de cipsuri, facuse pe jos numai frimituri... Ce sa mai, o fericire sa stai linga ea aproape 4 ore in avion death.gif . A, si ca sa nu mai zic ca a vorbit la telefonul mobil pina cind avionul era in aer. Ma si gindeam la decolare ca sigur da drumul la manele pe mobil pina la Malaga. S-a abtinut din fericire pentru mine.
Si cind ma gindeam ca eu am dat 350 de euro pe bilet (il luasem tirziu, cu 3 saptamini inainte de plecare), iar borita aia care sigur se ducea la furat doar vreo 50, ma apucau dracii aia mari wallbash.gif . Dar nu aveam alta solutie atunci cind am luat si asta a fost... La intoarcere am nimerit bine, nu putifer, nu puscarias... pur si simplu turist roman.
Cu alte cuvinte, Blue Air ar fi o companie aeriana low-cost buna spre foarte buna daca n-ar fi populata. Adica daca n-ar transporta romani.
Nu ma intrebati daca o recomand sau nu, pentru ca am spus deja ca tine si de noroc. Cert e ca eu am bilete si in toamna la ei... concluzia o trageti singuri.

PS: Am ajuns la Malaga cu tot cu portofel si mobil, asta daca erati curiosi biggrin.gif .

Si eu am stat la intoarcerea din Malaga, tot pe Blue Air, langa un nene despre care as fi putut jura c-a facut ani grei de puscarie. Avea inclusiv culoarea aia nesanatoasa la fata, putin verzuie, de la prea mult timp petrecut inauntru. A vrut sa se aseze direct la geam, dar i-am spus ca locul lui e la coridor. M-a intrebat cum ca de unde stie el ca asa e, doar pentru ca zic eu?! Dar dupa aia s-a asezat linistit langa mine, fara sa mai faca gura, ceea ce a fost de apreciat. Asa ca l-am ajutat si eu cand s-a trezit cu sendvisul si cate un pahar de suc in fiecare mana si i-am aratat ca are masuta personala si cum se poate folosi device-ul respectiv.
In rest, zborul cu Blue Air a fost foarte OK, stewardesele cu mult peste cele de laTarom
liv3008
QUOTE (Pitzifelnic @ 23rd July 2009, 18:57) *
Si eu am stat la intoarcerea din Malaga, tot pe Blue Air, langa un nene despre care as fi putut jura c-a facut ani grei de puscarie. Avea inclusiv culoarea aia nesanatoasa la fata, putin verzuie, de la prea mult timp petrecut inauntru. A vrut sa se aseze direct la geam, dar i-am spus ca locul lui e la coridor. M-a intrebat cum ca de unde stie el ca asa e, doar pentru ca zic eu?! Dar dupa aia s-a asezat linistit langa mine, fara sa mai faca gura, ceea ce a fost de apreciat. Asa ca l-am ajutat si eu cand s-a trezit cu sendvisul si cate un pahar de suc in fiecare mana si i-am aratat ca are masuta personala si cum se poate folosi device-ul respectiv.
In rest, zborul cu Blue Air a fost foarte OK, stewardesele cu mult peste cele de laTarom

Multumesc pentru impresii. Si eu plec peste o luna spre Bologna...va voi povesti, oricum orice informatie este bine venita. Apropo cum se sta cu intarzaierile aeronavelor? Daca au sau nu intarziere?
flc
am intrebat la blue air daca imi dau un bilet ieftin de la napoli ca aveam la myair si cum aia nu zboara...si ce imi zic astia:
cica le dau codul biletului la nap, apoi le mai dau 60 euroi si ei ma aduc acasa. buni baietii astia de la blu, zic eu.
apoi mai uit la ei pe site sa vad cat costa un nap-bbu si surpriza: e 45 euroi. asa ca le multumesc frumos si nu zbor nici anul asta cu ei...
vladc
o intrebare poate pusa de mai multe ori pe threadul asta... trebuie sa suni la call center ca sa-ti confirmi plecarea???

10x smile.gif
auriciu
CITAT (vladc @ 27th July 2009, 10:52) *
o intrebare poate pusa de mai multe ori pe threadul asta... trebuie sa suni la call center ca sa-ti confirmi plecarea??

Am sunat eu si am intrebat, pentru ca voi avea doua zboruri cu ei in septembrie. Operatorul mi-a spus ca nu este obligatoriu sa suni( nu pierzi rezervarea daca nu o faci) dar ca este recomandabil , ca sa afli daca au intervenit eventuale modificari in programul zborului.
Eu, daca voi putea, cred ca ii voi suna.
sidewinder
E bine sa sunati. Eu de cate ori am zburat cu ei am sunat. Eu merg des cu ei pe ruta Bucuresti_berlin. Niciodata probleme. Totul ok. Acum pe 17 august plec din nou cu ei.
liv3008
QUOTE (sidewinder @ 29th July 2009, 22:31) *
E bine sa sunati. Eu de cate ori am zburat cu ei am sunat. Eu merg des cu ei pe ruta Bucuresti_berlin. Niciodata probleme. Totul ok. Acum pe 17 august plec din nou cu ei.

Si eu tot cu BlueAir voi merge pana in Bologna. Cam cu cat inainte sa sun? Cu o zi sau 2?
adina_chi
salut!
a fost cineva anul asta cu Blue Air la Nisa??
pareri??
aljarreau
CITAT (liv3008 @ 30th July 2009, 12:06) *
Si eu tot cu BlueAir voi merge pana in Bologna. Cam cu cat inainte sa sun? Cu o zi sau 2?

Eu am sunat in ziua anterioara plecarii. Iar daca zborul a fost seara, in dimineata plecarii.

CITAT (adina_chi @ 30th July 2009, 13:15) *
salut!
a fost cineva anul asta cu Blue Air la Nisa??
pareri??

Ruta Bucuresti - Nisa la Blue Air a fost inaugurata abia pe 2 iulie anul asta. Slabe sanse sa gasesti pe cineva care a mers la Nisa cu Blue Air. Mai asteapta si tu citeva luni...
liv3008
[quote name='aljarreau' date='30th July 2009, 15:07' post='6847189']
Eu am sunat in ziua anterioara plecarii. Iar daca zborul a fost seara, in dimineata plecarii.

multumesc!! voi suna si eu cu o zi inaintea plecarii.
adina_chi
CITAT (aljarreau @ 30th July 2009, 15:07) *

Ruta Bucuresti - Nisa la Blue Air a fost inaugurata abia pe 2 iulie anul asta. Slabe sanse sa gasesti pe cineva care a mers la Nisa cu Blue Air. Mai asteapta si tu citeva luni...

As mai astepta, dar si eu plec pe 6 sept... Speram sa am niste feed-back-uri pana atunci...
vladc
pai si la ce feedback-uri te astepti?
aljarreau
CITAT (vladc @ 31st July 2009, 12:06) *
pai si la ce feedback-uri te astepti?

biggrin.gif Ai dreptate. Cam ce i-ar putea spune unul care a mers cu Blue Air la Nisa si nu i-ar putea spune altul care a mers cu aceeasi companie pina la Paris, de exmplu? Ca singura diferenta ar fi de durata zborului... care se poate afla simplu privind cu atentie biletul happy.gif .
adina_chi
CITAT (aljarreau @ 31st July 2009, 12:22) *
biggrin.gif Ai dreptate. Cam ce i-ar putea spune unul care a mers cu Blue Air la Nisa si nu i-ar putea spune altul care a mers cu aceeasi companie pina la Paris, de exmplu? Ca singura diferenta ar fi de durata zborului... care se poate afla simplu privind cu atentie biletul happy.gif .

Vai, ma scuzati ca va inoportunez....
Poate aveti treaba si va retin...
Avand in vedere ca este o destinatie noua pt Blue Air, eram curioasa daca au fost ceva probleme...
NU CA AR TREBUI SA DAU EXPLICATII TUTUROR RATATILOR CARE COMENTEAZA FARA SENS, NEAVAND ALTCEVA MAI BUN DE FACUT...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.