Am vazut o care "Oscilatore sinusoidale" sau "Generatore de curent sinusoidal", nu mai stiu cum se numeste exact si nici cine a scris-o, e mai veche, are coperti vezi si e exact ce cauti tu.
srv_pub
12th August 2005, 19:33
QUOTE(Gurban_Dan @ Aug 12 2005, 18:43)
Am vazut o care "Oscilatore sinusoidale" sau "Generatore de curent sinusoidal", nu mai stiu cum se numeste exact si nici cine a scris-o, e mai veche, are coperti vezi si e exact ce cauti tu.
are coperti verzi cu scris negru si miroase a acru......Omul cere "As dori daca aveti vreo schema de oscilator Colpitts in trei puncte ...vreau sa obtin la iesire frecventa 50Hz si A=1V" iar tu ii zici ce carte ai vazut tu prin nush ce librarie....
Gurban_Dan
16th September 2005, 16:13
As dori daca aveti vreo schema de oscilator Colpitts in trei puncte ...vreau sa obtin la iesire frecventa 50Hz si A=1V.
Am ezitat sa-ti raspund.
Te pot ajuata sa calculezi un astfel de oacilator. Iti pot explica cum functioneaza, sau cum obtii valorile componentelor prin calcul.
Dar sa-l calculez eu nu. E o munca inutila din care tu nu intelegi nimic.
Daca esti interesat de propunerea mea. Raspunde-mi.
Gheorghe Dracu
16th September 2005, 17:07
QUOTE(srv_pub @ Aug 12 2005, 19:33)
are coperti verzi cu scris negru si miroase a acru......Omul cere "As dori daca aveti vreo schema de oscilator Colpitts in trei puncte ...vreau sa obtin la iesire frecventa 50Hz si A=1V" iar tu ii zici ce carte ai vazut tu prin nush ce librarie....