Help!Oscilator Colpitts!

boss2hot4u

As dori daca aveti vreo schema de oscilator Colpitts in trei puncte ...vreau sa obtin la iesire frecventa 50Hz si A=1V.
Acta non verba
Gasesti aici: oscilator Colpitts... detaliile necesare pentru oscilatoare cu AO... cool.gif

boss2hot4u
Ms ...sad.gif dar amplificatorul imi trebuie facut cu tranzistoare nu cu AO
Acta non verba
Google...
exemplu....
boss2hot4u
QUOTE(Acta non verba @ May 25 2005, 16:32)
Google...
exemplu....
*

frate esti o bomboana cu lapte ms mult
Gurban_Dan
Am vazut o care "Oscilatore sinusoidale" sau "Generatore de curent sinusoidal", nu mai stiu cum se numeste exact si nici cine a scris-o,
e mai veche, are coperti vezi si e exact ce cauti tu.
srv_pub
QUOTE(Gurban_Dan @ Aug 12 2005, 18:43)
Am vazut o care "Oscilatore sinusoidale" sau "Generatore de curent sinusoidal", nu mai stiu cum se numeste exact si nici cine a scris-o,
e mai veche, are coperti vezi si e exact ce cauti tu.
*

are coperti verzi cu scris negru si miroase a acru......Omul cere "As dori daca aveti vreo schema de oscilator Colpitts in trei puncte ...vreau sa obtin la iesire frecventa 50Hz si A=1V" iar tu ii zici ce carte ai vazut tu prin nush ce librarie.... death.gif

Gurban_Dan
As dori daca aveti vreo schema de oscilator Colpitts in trei puncte ...vreau sa obtin la iesire frecventa 50Hz si A=1V.

Am ezitat sa-ti raspund.

Te pot ajuata sa calculezi un astfel de oacilator. Iti pot explica cum functioneaza, sau cum obtii valorile componentelor prin calcul.

Dar sa-l calculez eu nu. E o munca inutila din care tu nu intelegi nimic. nono.gif

Daca esti interesat de propunerea mea. Raspunde-mi.
Gheorghe Dracu
QUOTE(srv_pub @ Aug 12 2005, 19:33)
are coperti verzi cu scris negru si miroase a acru......Omul cere "As dori daca aveti vreo schema de oscilator Colpitts in trei puncte ...vreau sa obtin la iesire frecventa 50Hz si A=1V" iar tu ii zici ce carte ai vazut tu prin nush ce librarie.... death.gif
*

Gagiul e irecuperabil.
dan_electronica

LOL, mai cunoashtem noi laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.