Presa austriacă încurcă România cu Ungaria

sgard

Presa austriacă încurcă România cu Ungaria

Pe o hartă a Europei care ilustrează un articol despre noua gripă, ziarul austriac Österreich confundă România cu Ungaria.

http://www.realitatea.net/presa-austriaca-...ria_657272.html

Rusinos si revoltator. Ar trebui luate masuri de cantre autoritatile si diplomatia romana. Asa ceva nu este permis. Mai ales si din cauza asta:
"Rugam Consulatul Roman de la vIENA , sa ia masuri impotriva acestor "agitatori" - In ziarele austrice, la rubrica meteo unde este tiparita harta Europei , numele Capitalei Noastre Bucuresti nu a fost scris niciodata , ci dimpotriva numele budapestei este mereu tiparit peste toata harta Romaniei !"
bogdanar
1. Uhmmm.... si e ceva nou in asta?
2. cred ca jurnalistii au fost in viitor si stiu ei ce stiu wink.gif

AdiFCD
Eu zic sa declaram razboi Austriei.
gigel de hohențolărn
deci așa ceva nu se poate dom'le. adică, da poate ne încurcau cu burkina faso. ei comedie laugh.gif
undercoverbrother
si austriecii tot un fel de unguri sunt pt mine asa ca de ce sa nu fim si noi pt ei biggrin.gif
Sima2k
De ce va mira aceasta greseala facuta de la mii de km departare ?
Basescu confunda sectorul 3 cu sectorul 4 si mai e si.. "de-al nostru"
Volvo
corigentii de ieri , ziaristii de azi laugh.gif

tanasescuandrei74
CITAT (AdiFCD @ 6th November 2009, 22:12) *
Eu zic sa declaram razboi Austriei.

laugh.gif CORECT! da' sa fie de-ala biologic! le trimitem virusul prostiei...(ca tot e cu virusi oriunde ma uit de la un timp...) sa faca ravagii printre acesti distinsi domni austrieci dry.gif
alalaltu
"Österreich" e un tabloid austriac de calitate indoielnica. Nu orice rahat dintr-un ziar de duzina merita un topic in poiana.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.