Kodak Easyshare Z740 merita sau nu ?

Ultras89

Inceput :
-nu is fotograf (doar cu telefonul mobil dar prefer sa nu ma consider fotograf ...pentru ca va respect si stiu ca e greu sa fi )
-fac poze doar din placere
-Vreau un aparat foto care sa sa faca poze cu calitate buna (nu ma refer la dimensiune), si sa aiba culori calde si shooter (poate nu am scris corect) rapid !

Continut :
Am gasit pe cineva (persoana de incredere care imi poate face rost de un Kodak Easyshare Z740 (nu-i nou ) la un pret mai mult decat minim 2 milioane doar.
Oare merita sa il cumpar ... se incadreaza in cerintele mele (low cost)?
Stiti ceva despre Kodak ca si cum ar avea ceva probleme sau ar fi marca proasta.

Final:
Multumesc mult si astept si alte sfaturi!
realdexter
Eu m-am jucat in urma cu mult timp cu aceasta camera si tin minte ca m-a impresionat calitatea imaginilor, in afara de asta nu mai imi aduc aminte si alte chestii, ergonomie, viteza, deci pot sa iti confirm doar calitatea pozelor. Cred ca e un aparat bun de invatat/studiat pe el pentru inceput.

Uite si un link unde poti vedea cateva poze facute cu acest aparat. http://www.dcresource.com/reviews/kodak/z7...w/gallery.shtml

Sa stii ca daca ar fi pentru mine eu l-as lua la banii astia, merita, numai sa fie in stare perfecta.

Shooterul, cum ii spui tu, se numeste de fapt shutter smile.gif

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.