anaflorian51
6th November 2009, 18:09
Am nevoie de schema de amplificator AS 40202,Electromures cu 10 tranzistori pe un final.Multumesc anticiat
anaflorian51
11th November 2009, 01:01
Nu are nimeni schema de la amplificatorul AS40202-SP?
pelikanu
11th November 2009, 02:08
Sunt cumva dublati finalii?
Fotografiaza daca vrei/poti placa si incarca fotografia, eu am o schema pentru amplificatorul AS 40202 insa are 8 tranzistoare in etajul final.
anaflorian51
12th November 2009, 18:38
Click pentru a vizualiza atașamentul
Imaginea a fost facuta cu un telefon, nu stiu cat de mult te ajuta.Cred ca cei doi tranzistori in plus sunt de la protectia la depasirea puterii maxime
mister_rf
12th November 2009, 19:22
Si schema primita pentru varianta cu 8 tranzistoare nu te ajuta?
Fotografia nu este utilizabila.
anaflorian51
12th November 2009, 19:49
Sunt probleme cu cablajul imprimat [distrus partia ] in zona protectiei cu releu,protectie care are 4 transistori si nu 6 cati sunt in schema de mai sus.Mai este o problema la placa cu corectiile de ton in zona alimentarii,cu ceva improvizatii[placa care are 4 tranzistori in loc de 2-la cea de sus].Amp.are pe final SDT 9204 si prefinal BD 441 si BD 442 ,toti buni si neumblati la ei.
anaflorian51
17th November 2009, 21:21
Astept!!!Nu am rezolvat problema!
pelikanu
18th November 2009, 00:49
Poate ca ar fi cazul sa duci amplificatorul la o persoana care se pricepe sa-l repare fara schema.
Daca nu este posibil acest lucru, as sugera sa apuci problema de o coada si sa ridici tu schema (care a mai ramas) de pe placa (sa o desenezi pe o foaie), sa notezi piesele pe acea foaie conform notatiilor de pe placa (Ex. R 121) sau alternativ in functie de valoare, sa notezi toate conexiunile realizate prin cabluri (care/unde se duce) si sa le postezi aici, sunt sanse deosebit de mari sa obtii o rezolvare chiar si in ciuda lipsei acelei scheme dedicate.
Spun acest lucru deoarece inclin sa cred ca schema cu 10 tranzistoare/canal nu este altceva decat o imbunatatire a schemei principale cu 8 tranzistoare/canal - deci o parte din schema pe care deja o ai se potriveste amplificatorului.
Am incercat sa asociez componentele din fotografia ta cu piesele din schema, insa nu m-a ajuta deloc rezolutia fotografiei.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.