nicub
13th November 2009, 08:12
Am ales Casecom-ul. E o carcasa bine gandita, dar nu neaparat pentru o placa de baza Asus. Daca vrei sa pui 3 HDD atunci cel din mijloc trece exact peste conexiunile SATA de pe placa de baza. Eu am doar doua, asa ca am evitat aceasta problema. Daca vrei sa pui un DVD-RW trebuie s-o faci inainte de a pune sursa, pt ca ulterior nu reusesti pt ca nu incape. Poti doar in urmatoarele bay-uri, situate sub nivelul sursei (cade varianta asezarii in bay-ul unde este butonul argintiu si unde se poate masca un dvd rw). Ventilatorul front de 120 este destul de tacut, iluminat cu leduri albastre, dar cel mai important este ca temperatura sistemului a scazut, chiar si cu 10 grade la unele componente (asta bineintele cu ajutorul inca unui ventilator de 80 asezat in spate).
Nota 10 la design si racire 9,5 la interior.
mariusc_alexandru
13th November 2009, 09:39
CITAT (nicub @ 13th November 2009, 08:12)

Am ales Casecom-ul. E o carcasa bine gandita, dar nu neaparat pentru o placa de baza Asus. Daca vrei sa pui 3 HDD atunci cel din mijloc trece exact peste conexiunile SATA de pe placa de baza. Eu am doar doua, asa ca am evitat aceasta problema. Daca vrei sa pui un DVD-RW trebuie s-o faci inainte de a pune sursa, pt ca ulterior nu reusesti pt ca nu incape. Poti doar in urmatoarele bay-uri, situate sub nivelul sursei (cade varianta asezarii in bay-ul unde este butonul argintiu si unde se poate masca un dvd rw). Ventilatorul front de 120 este destul de tacut, iluminat cu leduri albastre, dar cel mai important este ca temperatura sistemului a scazut, chiar si cu 10 grade la unele componente (asta bineintele cu ajutorul inca unui ventilator de 80 asezat in spate).
Nota 10 la design si racire 9,5 la interior.
poti sa iomi spui te rog dimensiunile carcasei?
nu am gasit nicaieri specificat. pe mine ma intereseaza o carcasa de max 18.5 cm latime.
ms mult de tot
D0z3R
13th November 2009, 16:35
QUOTE (nicub)
cade varianta asezarii in bay-ul unde este butonul argintiu si unde se poate masca un dvd rw
Respectiva masca ma gandesc ca e ca restul capacelor bay-urilor de 3.5 deci poate schimba pozitia cu una din cele accesibile. Doar bagi mana in spatele mastii, indoi putin"urechile" care-l tin si apoi impingi. Repeti proceduca cu un capac de mai jos, si apoi le schimbi intre ele.
Chiar daca e mai scumpa, eu zic ca Nexus Clodius la 160 lei se merita mai mult. Are 2 ventilatoare de 120mm in fata si spate incluse si loc pentru al 3-lea in partea superioara a carcasei, iar butonul de power e si controller de turatie si indicator de temperatura prin 3 culori.
nicub
13th November 2009, 16:55
Aici ai datele despre aceasta carcasa.
d4m4g3
13th November 2009, 21:03
CITAT (nicub @ 13th November 2009, 08:12)

Am ales Casecom-ul.
Nu conteaza ca e placa de baza Asus, depinde de la model la model, nu toate au sloturile, conectorii si toate mufele asezate la fel, mai difera.
Si apoi, cum naiba nu poti pune unitatea optica dupa ce ai sursa? Ce, tu bagi unitatea optica prin carcasa, nu o bagi prin fata carcasei?
nicub
16th November 2009, 14:09
Nu ai inteles. In pozitia 1 are usb-urile si mufele audio. In pozitia 2 este bay-ul cu usita, unde dvd-ul intra doar prin interior (cel putin asa am vazut eu. Nu am verificat daca se poate scoate afara si pune inapoi, eram foarte grabit cand am montat sistemul.) Punand sursa, mi-a blocat acesul introducerii dvd-rw-ului, asa ca l-am pus in pozitia 3.
La mine, la ASUS-ul meu, mufele sata cad exact in pozitia 2 a suportului de HDD-uri (incap 4) Nu vroiam sa pun in pozitia 1 pentru a avea mai multa aerisire, dar am fost nevoit (ma refer la al doilea HDD). Primul HDD s-a asezat frumos in pozitia 4. Era ideal in pozitia 2 (al doilea HDD) si din cauza ventilatorului, care sufla sanatos.