suspendare permis

donniebrasco

Salutare!!!!!!am si eu o nelamurire.locuiesc intr-o tara straina care nu ii membra UE.am condus masina din tara evident cu numere romanesti si am fost oprit de politie pentru depasirea vitezei limita pe tronsonul de drum pe care circulam.si acum intrebarea:POATE POLITIA DIN TARA RESPECTIVA SA IMI SUSPENDE PERMISUL DE CONDUCERE PE O PERIOADA DE 3-4 LUNI??????ASTEPT UN RASPUNS AICI SAU PE ADRESA DE E-MAIL(BARBU.DANIELL@YAHOO.COM)MULTUMESC!!!!!
Header
Binenteles ca poate,ai savarsit o infractiune pe teritoriul lor,asa cum ti-au recunoscut si permisul eliberat de Romania ca fiind valid au dreptul la fel de bine sa-l suspende.
Nu te bucura daca vii in tara si-l dai eventual pierdut,primesc informatii pentru update la baza de date si una dintre informatii este suspendarea permisului tau.

ady_77
CITAT (Header @ 6th November 2009, 14:19) *
Binenteles ca poate,ai savarsit o infractiune pe teritoriul lor,asa cum ti-au recunoscut si permisul eliberat de Romania ca fiind valid au dreptul la fel de bine sa-l suspende.
Nu te bucura daca vii in tara si-l dai eventual pierdut,primesc informatii pentru update la baza de date si una dintre informatii este suspendarea permisului tau.

Contraventie,nu infractiune!!!
Baza de date nu e updatata deloc nici macar intre tarile membre UE( lucru verificat personal de mai multe ori),singurele tari care fac schimb de informatii sunt cele din Schengen. Iti dau exemplul meu : am permis Irlandez pe care romanii s-au chinuit sa-l verifice si nimic,daca vreau sa-l preschimb cu unul romanesc trebuie sa astept pana in 3-4 luni,plus de asta trebuie sa aduc( culmea prostiei romanesti) act doveditor ca permisul meu este original!!!
Cine nu crede poate sa intrebe lucrul acesta la directia de permise auto. In schimb ungurii au o baza de date unde pot verifica anumite permise si asigurari auto.
donniebrasco
OK.Multumesc de ajutor.Ii cam naspa da ce sa fac sad.gif aici nu o sa mai am nevoie de el wink.gif) ca cica am primit interdictie pe 2 ani de zile si dupa astia 2 ani trebe sa dau iar examen aici si si ceva amenda care s-ar putea sa fie destul de consistenta smile.gif numa ca am nevoie de el in tara acum de sarbatori :-??
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.