andimiroiu
5th November 2009, 20:58
Salutare! Am si eu o problema. De o saptamana nu mai pot accesa site-ul youtube. Imi spune ca nu am instalat abobe flash, ma trimite pe site il downloadez plus install dau restart si tot la fel. Am sa postez un screen-shot sa vedeti. Site-ul se incarca insa toate caracterele sunt puse in linie dupa cum se vede in poza. Am incercat si cu google chrome si cu internet explorer 8 la fel face. Ce sfat aveti? Am instalat adobe flash player 10 si tot nu vrea. Multumesc.
angel
5th November 2009, 21:55
1. da disable la kaspersky
2. restart
3. restore la default options din internet explorer
4. sterge cookies si temporary files
5. intra in C:\documents and settings\userul tau\Local Settings\Temp\ si sterge tot de acolo. Eventual si din folderul Temporary Internet Files
6. da din nou enable la kaspersky
ar trebui sa mearga
andimiroiu
6th November 2009, 17:28
Done that de 2 ori si tot nu merge. Cred ca am eu ceva in calculator. O sa il formatez cand am timp si o sa imi bag windows 7 probabil. Acum stau pe vista. Mersi de sfat. Daca mai are cineva vreo idee, daca a patit cineva asa ceva..astept un semn. Multumesc
ozzyboy
7th November 2009, 13:57
Incerca firefox instaleaza si FlashPlayer de aici
Ca idee asa, dezinstaleaza-le pe celelalte sa nu afecteze firefoxul, fa si o curatare cu CCleaner inainte de instalarea firefox. iti mai recomand si o curatare cu hijackthis
Succes!!
silviu_marius
8th November 2009, 11:58
nenea, tu folosesti.. Chrome?! =))
cel mai bun e firefox si internet explorer, ce naiba cauti tu acel program ?
pykko
8th November 2009, 12:06
QUOTE (silviu_marius @ 8th November 2009, 11:58)

nenea, tu folosesti.. Chrome?! =))
cel mai bun e firefox si internet explorer, ce naiba cauti tu acel program ?
Te bagi si tu in seama fara rost.
YouTube e optimizat sa mearga foarte bine pe Google Chrome, deoarece sunt detinute de aceeasi firma.
In plus, omul a scris ca nici pe Internet Explorer nu functioneaza.
crysty2k5
9th November 2009, 23:11
Ai cumva activat Anti Banner in KAV ?
andimiroiu
10th November 2009, 15:03
CITAT (crysty2k5 @ 9th November 2009, 23:11)

Ai cumva activat Anti Banner in KAV ?
Da, era activat. L-am dezactivat insa tot nu pot intra. Zilele urmatoare voi formata tot hardul plus instala Windows 7 si revin cu un update. Thnx pentru sfaturi.
andimiroiu
15th November 2009, 00:57
Am formatat+instalat vista ultimate 32 bits astazi. Primul lucru dupa ce am instalat driverele am intrat pe youtube si tot la fel se vedea. Am instalat programe, flash driver tot ce trebuie si acum la fel tot nu pot vedea site-ul. Am instalat si antivirus tot ce trebuie. Am verificat site-ul la un prieten tot cu vista si la el merge perfect. Ce dumnezeu sa ii mai fac ce poate sa mai aibe, daca nici dupa format nu se incarca site-ul.
Scuze pt dublu post, nu mai era butonul EDIT. Multumesc.
ozzyboy
15th November 2009, 01:22
De unde ai net? ...cere distribuitorului tau de net, sa-ti schimbe sau sa-ti dea niste DNS-uri care sa nu faca pb pe youtube.
andimiroiu
15th November 2009, 01:31
Am internet de la Evolva, o retea de cartier "Enigma-net" merge perfect nu am avut probleme de 4 ani de cand sunt la ei. Si brusc de 2 saptamani a aparut problema cu youtube-ul. Am google-it putin "nu se incarca site-ul youtube" si am vazut au aceeasi problema si alte persoane. Tind sa cred ca este de la serverele lor ceva. O sa vorbesc maine sa ma rezolve cu DNS-ul poate rezolv ceva asa.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.