LOVENDAL
5th November 2009, 18:18
Am nevoie de ajutorul vostru.
Problema este urmatoarea: doresc sa implementez un forum pe un site. Am instalat mai intai SMF (e extrem de simplu), dar surpriza: nu se vad imaginile (iconitele) de la forum. In Firefox nu apare nimic, iar in Internet Explorer apare un X rosu (ca si cum nu s-ar incarca). Am incercat mai multe versiuni de SMF (crezand ca e doar o eroare a versiunilor) si am avut aceeasi problema. Cu tristete, am renuntat la SMF si am incercat cu phpBB...ei bine, tot aceeasi eroare imi da! Nu se vad imaginile (iconitele) de la forum.
Culmea e ca, instaland un forum SMF pe un alt site, acolo s-au vazut din prima imaginile (iconitele). Am ajuns astfel la concluzia ca toata problema nu e de la programe, ci de la site-ul meu. Am intrat in CPanel-ul site-ului si n-am vazut nimic suspect care sa-mi atraga atentia. Dar poate nu stiu eu exact ce anume sa caut si de aceea cer ajutorul cuiva cu experienta sa-mi spuna ce ar putea sa aiba de nu se vad imaginile. Mentionez ca, inainte de a deschide acest topic, am tot cautat pe Internet cauze ale acestei probleme si n-am gasit nimic.
Va multumesc mult pentru eventualele raspunsuri la problema mea.
Courage
5th November 2009, 18:31
Precis ai gresit path-ul catre fisierele imagine.
Vezi in setarile din panoul de administrare.
LOVENDAL
5th November 2009, 18:41
Courage, toata problema e ca instalarea lui SMF sau phpBB e complet automata, si programele iti pun automat calea catre directorul de imagini. Interesant e ca am aceasta problema doar pe site-ul meu (cum am mai spus, facand aceeasi instalare pe alt site, acolo imaginile se vad perfect la forum, de la prima instalare, fara sa umblu la calea catre imagini). Nu banuiesc care ar fi adevarata problema...iar chestia asta imi stoarce creierii de cateva zile. Oricum, multumesc pt raspuns.
LOVENDAL
14th November 2009, 12:55
Dupa ce am umblat in zeci de alte forumuri in limba engleza si n-am gasit nicio solutie, am luat "taurul de coarne" pe cont propriu si se pare ca...am avut succes (din prostie, recunosc). In fisierul .htaccess de pe root-ul site-ului am sters linia care previne furtul de imagini:
RewriteRule .*\.(jpe?g|gif|bmp|png|jpg)$ /no-hotlinking-image.jpe [L]
Nu ma asteptam sa mearga, dar iata ca am rezolvat problema.
Cine se mai confrunta cu asa ceva, va sti ce trebuie sa faca.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.