Problema cu jocurile

haty007

Am un laptop Acer, 2 GB Ram, Placa video de 356, 140 GB HDD....

La inceput cand mi l'am cumparat avea WINDOWS VISTA HOME BASIC jocurile mergeau perfect.....Am observat ca dupa un timp jocurile incepeau sa mearga sacadat , deci intram intr-un joc absolut oricare(GTA San Andreas, FIFA 08,09 etc etc.) jucam aproximativ 2-3 minute dupa care incepea sa se sacadeze rau de tot.L'am mai tinut asa vreo catvea saptamani dupa care l'am dus la o firma sa imi reinstaleze windowsul sperand ca jocurile vor merge iarasi normal...i'am zis sa imi puna WINDOWS XP...dar tot aceasi problema observ ca o am....intru, ma joc dupa vreo 2 min iara se sacadeaza:(...i'am reinstalat si driveru video dar degeaba , am curatat laptopul cu TuneUP(porg . de clear) dar tot degeab, l'am defragmentat iam facut tot ce se poate....virusi nu am deoarece este windowsul curat instalat de cateva zile

Care este problema??De ce imi merg toate jocurile absolut toate sacadat???Este vreo problema de la placa video?

Va rog spuneti'mi!!....Multumesc mellow.gif
pitycutz
ti-ai upgradat si tu driverul de la placa video ?

haty007
CITAT (pitycutz @ 5th November 2009, 16:45) *
ti-ai upgradat si tu driverul de la placa video ?

nu ...deci eu inainte sa imi duc laptopul sa imi reinstaleze windowsul mi'am salvat toate driverele cu un program DriveMax...si sunt tot acelea care le'am avt si pe WINDOWS VISTa de cand am cumparat laptopul....numa mi'am reinstalat driveru pt placa video....nu sunt eu asa de expert in domeniul calculatoarelor...dak poti sa ma ajuti sa'mi zici cum pot sa'l upgradez biggrin.gif
m1nun3
Ma gandesc ca nu cumva sa fie vreo problema cu supraincalzirea. Iar cu driverul placii video nu te poate ajuta nimeni pana cand nu precizezi de care este
haty007
CITAT (m1nun3 @ 5th November 2009, 19:04) *
Ma gandesc ca nu cumva sa fie vreo problema cu supraincalzirea. Iar cu driverul placii video nu te poate ajuta nimeni pana cand nu precizezi de care este

Mobile Intel ® 965 Express Chipest Family asta e placa mea video....dar driverul video mi lam actualizat si tot degeaba
m1nun3
Uite-te prin bios dupa temperaturi, sau poti incerca acest programel
k1vlad
Am avut si eu aceeasi problema ,pe un toshiba... Treaba era undeva in ToshibaHW setup ( sau ceva in genu ) de unde trebuia sa maresc CPU Processing speed la maxim ,fiindca pe profil curent era dat la minim .

Sper sa fie si la tine la fel de simplu . Spor

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.