Introducerea unui semnal tv(post tv) pe internet (pagina web)!?

NewSide

Cum se poate introduce un semnal tv (un post) pe internet (pagina web), fiindca am vazut multe adrese de posturi de genul mms://ip:portul/eventual un cuvant sau cifra adica 78.xxx.1xx.x2:0xxx/apss , din fluxul mare de aceste ipuri (pe care le vad pe net ) zic probabil ca nu este extrem de greu.

Eu stiu urmatoarele:

Ai nevoie de internet foarte bun (fibra optica), un ip static, un calculator, si semnal tv digital sau analogic ? ......restul nu stiu - pentru a pune postul in functiune, odata ce as avea postul ....

Pentru al pune pe net ar fi foarte simplu fiind metoda simpla cu windows media player, sopcast, Vlc etc ...

Deci intrebarea este cum fac un post tv sa devina un ip si intrebarile de mai sus.

Cine ma poate ajuta as fi foarte recunoscator din 2 motive , 1. sunt al naibilui de curios, am cautat pe google si nu am gasit nimic , 2. Poate in viitor mi-as face un site gen tv online cu propriile surse nu cu surse luate ca ceilalti....

Multumesc anticipat !
NewSide
Nu stie nimeni sau nu am postat eu unde trebuia ?

again
la o scurta cautare am gasit asta: http://www.sysmaster.com/products/iptv_switch.php
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.