Scuze de topicul deschis dar am nevoie de ajutor:De la un timp o pers. stie ce am in calculator,unde intru pe net...Se poate sa fie din IP-ul de server aflat? Daca da , cine imi poate da un sfat bun.Multumesc anticipat!
Courage
4th November 2009, 21:48
Ce ISP folosesti? S-ar putea sa ai IP fix, deci nu il poti schimba...
aeonthecrusher
4th November 2009, 22:00
CITAT (Floryn-Floryn @ 4th November 2009, 22:20)
Scuze de topicul deschis dar am nevoie de ajutor:De la un timp o pers. stie ce am in calculator,unde intru pe net...Se poate sa fie din IP-ul de server aflat? Daca da , cine imi poate da un sfat bun.Multumesc anticipat!
Mai multe detalii, de unde ai net, daca e ip fix sau routabil, cine mai are acces la calculator etc... nu putem sa ne dam cu parerea asa, aiurea.
Florin64x
4th November 2009, 22:08
QUOTE (Courage @ 4th November 2009, 21:48)
Ce ISP folosesti? S-ar putea sa ai IP fix, deci nu il poti schimba...
nu fara o cerere de schimbare de ip , la providerul tau.
aleksutzu07
4th November 2009, 22:23
QUOTE (Florin64x @ 4th November 2009, 22:08)
nu fara o cerere de schimbare de ip , la providerul tau.
Lasa omul sa spuna ce provider are, ca daca are rds e clar ca nu e nevoie de asa ceva si e foarte posibil ca acel cineva sa ii fi instalat in calculator VNC sau ceva de genu.
aeonthecrusher
4th November 2009, 23:28
CITAT (aleksutzu07 @ 4th November 2009, 23:23)
Lasa omul sa spuna ce provider are, ca daca are rds e clar ca nu e nevoie de asa ceva si e foarte posibil ca acel cineva sa ii fi instalat in calculator VNC sau ceva de genu.
Mai degraba Teamviewer E mai lite, si in plus, fara mai multe detalii din partea lui nu avem de unde sa stim... poate vreo ruda glumeata cu acces la acelasi pc ii face zile fripte
Floryn-Floryn
5th November 2009, 09:02
CITAT (aeonthecrusher @ 4th November 2009, 22:00)
Mai multe detalii, de unde ai net, daca e ip fix sau routabil, cine mai are acces la calculator etc... nu putem sa ne dam cu parerea asa, aiurea.
Am RDS dar se poate umbla in PC-uri prin IP?
Fane
5th November 2009, 09:09
la rds nu ai ip fix by default din cate stiu (eu n-am rds), dar chiar daca ai avea ip fix si cineva ti l-ar cunoaste nu ar avea acces la calculatorul tau. vezi ca ti-a instalat un program de spionare. daca nu identifici programul cea mai simpla solutie ar fi sa reinstalezi windows.
aeonthecrusher
5th November 2009, 09:17
CITAT (Floryn-Floryn @ 5th November 2009, 10:02)
Am RDS dar se poate umbla in PC-uri prin IP?
Teamviewer, TeamviewerQS, VNC viewer, remote desktop... astea sunt doar cateva din programele pe care trebuie sa verifici daca le ai instalate... Ar ajuta mult daca ai spune concret ce se intampla cu pc-ul.
Floryn-Floryn
5th November 2009, 10:46
CITAT (aeonthecrusher @ 5th November 2009, 09:17)
Teamviewer, TeamviewerQS, VNC viewer, remote desktop... astea sunt doar cateva din programele pe care trebuie sa verifici daca le ai instalate... Ar ajuta mult daca ai spune concret ce se intampla cu pc-ul.
Atatata tot dar la pc-ul meu nu a avut acces nimeni doar o legatura prin TeamViewer supravegheata:D
costelu
5th November 2009, 12:02
Acel cineva a instalat in pc-ul tau un program de spionare. Instaleaza "Spybot Search & Destroy" si scaneazate cu el e free.
Floryn-Floryn
5th November 2009, 22:39
Multumesc la toti
aeonthecrusher
7th November 2009, 01:10
Auzi ) Legatura supravegheata ) Adica ? Nu-ti este clar deja cine a umblat ?