problema la scriere ptr subtitrare

imihaialin

va salut ! sint nou pe aici asa ca nu ma luati in ras va rog ! am probleme cu scrierea subtitrarilor la filme prin faptul ca nu mi le vede nici un program de scriere cd-uri pe care l-am folosit ! as vrea sa stiu de unde este problema?!? huh.gif va rog imi raspunde cineva? please!!
viceroy56
Adica?
Daca ai un folder cu film.avi si film.srt si cele 2 fisiere le tragi in Nero, CD ISO, nu le poti scrie pe CD? Ce mesaj primesti de la NERO?
Sau problema este ca de scris le scrie, dar player-ul DVD/DivX standalone nu citeste subtitrarile?

imihaialin
nu prietene in folderul in care este filmul am si subtitrarea si cind incerc sa o pun in programul de scriere, nero in speta imi spune ca nu indeplineste nu stiu ce conditii: frame-uri pe secunda am impresia!!! huh.gif stiu ce conditii: frame-uri pe secunda am impresia!!! huh.gif ohmy.gif
gamezcdr
Fa-l DVD de date nu video.
viceroy56
Faci exact asa cum am scris eu mai sus, CD sau DVD ISO? Sau DATA CD sau DATA DVD, depinde cum iti apare in NERO?
N-am mai auzit ca la scrierea unui disc de DATE sa ai mesaj ca nu se potriveste framerate-ul!
Pe cel ce a dat foc Romei il doare exact in PIX ce scrii tu pe suport, in format DATA! Ca daca vrei sa faci DVD-VIDEO, n-are ce cauta un fisier de subtitrare pe disc!

Spune exact(eventual screenshot) ce faci, optiunile folosite la arderea CD/DVD-ului!

Mai documenteaza-te in formate video si formate de scriere pe medii optice, prietene!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.