corectitudinea stirilor din romania

ARICIU692000

ce parere aveti de corectitudinea stirilor din romania

realitateatv ,, iti ofera informatia proaspata corecta obiectiva si documentata despre stirile de ultima ora.;?

care vi se par cele mai mincinoase. si manipulante canale de satiri?
superdigital
e jenant cat de mult manipuleaza si interpreteaza asa cum le este dictat antena3.(exact aceias tehnica dinainte de"89).N/au invatat atunci ca romanii nu sunt prosti?

Bobby_ro
CITAT (superdigital @ 4th November 2009, 16:47) *
e jenant cat de mult manipuleaza si interpreteaza asa cum le este dictat antena3.(exact aceias tehnica dinainte de"89).N/au invatat atunci ca romanii nu sunt prosti?

Pai uiti cine trage sforile in trust laugh.gif , onanistul securist. Iar rezultatul sondajului e evident si previzibil.

Antenisti sunt atat de penali incat uneori ma intreb daca chiar cred cu adevarat ca cineva pune botul la vrajeala lor huh.gif

DanyPMN
CITAT (Bobby_ro @ 4th November 2009, 17:50) *
Pai uiti cine trage sforile in trust laugh.gif , onanistul securist. Iar rezultatul sondajului e evident si previzibil.

Antenisti sunt atat de penali incat uneori ma intreb daca chiar cred cu adevarat ca cineva pune botul la vrajeala lor huh.gif

Probabil ai fi mirat sa afli cati pun botul...laugh.gif
djbogdi
Antena 3 Lider
Bobby_ro
CITAT (DanyPMN @ 4th November 2009, 16:56) *
Probabil ai fi mirat sa afli cati pun botul...laugh.gif

Cam asa, dar daca ma uit la ce audienta face otv-ul nu ar trebuii sa ma mai mire nimic mellow.gif ... eterna si fascinanta rromanie in toata splendoarea ei, dezinformarea, manipulare si manelizarea prezentate in prime time au ajuns un lucru comun, banal si acceptat iar cine nu subscrie acestui "curent" se autoexclude wallbash.gif .... oare ne`om destepta vreodata?

ARICIU692000
parere mea . cea mai scarboasa si jegoasa televiziune de stiri este realitatea .manipulare si minciuna pe fata . comentarile de la subiectele publicate de pe site posteaza ce vor ei.etc dar ce sa mai zicem patron este SOV si asta spune tot

softpedic
In Romania nu exista inca un canal de stiri care sa nu serveasca diverse interese. Mai asteptam si, pina atunci, daca avem cap, stim sa distingem intre bine sau rau, in ciuda incercarilor, mai brutale sau mai discrete, de manipulare.
doktorofsat
In Romania nu exista inca un canal de stiri care sa nu serveasca diverse interese.

ai perfekta dreptate smile.gif
pufonel

Am votat si eu cu Antena, pentru ca pana si tonul vocii prezentatorului suna tendentios. rant.gif Cei de la Realitatea macar la stiri sunt OK, chiar daca la comentarii au cotit-o rau de tot impotriva lui Basescu. Cele mai echilibrate stiri mi se par cele de la TVR, dar parca jurnalul lor a tinut cu tot dinadinsul sa copieze modelul Pro (mai putin crime, violuri & co.). Daca si-ar construi o identitate clara, telejurnalul TVR ar fi lider la stiri.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.