Problema Voltaje?

PlasticBoy18

Am si eu o nedumerire am un pc de 3 luni si de cand l-am luat imi arata niste voltaje dubioase si as vrea sa stiu daca este cazul sa-mi fac griji sau nu, sistemul merge OK nu isi restarturi sau erori si este foarte stabil! Si mai am o problema cu temperatura chipsetului(racire pasiva) care mi se pare cam mare, in idle sta la 52 gradeC iar in full ajunge la 65 grade C

mentionez ca am CPU :AMD Sempron le-1250
MB: ECS elitegroup GF8100VM-M5 V 1.0
HDD: Seagate Barracuda 80 gb IDE
Sursa: Termaltake 420w
1gb RAM DDR2 Kingston
Placa video este onboard

Temperaturi
Sistem
Voltaje
Mos_Ilie
Salut,

De multe ori programele de monitorizare temperatura/turatie dau rezultate aberante, pe anumite configuratii.
Parerea mea este sa verifici valorile in Bios si daca sunt corecte, sa nu mai acorzi importanta valorilor obtinute cu SpeedFan.
La 50 grade, radiatorul ar trebui sa friga la degete. Pune degetul pe el si daca intradevar frige, verifica si imbunatateste circuitul aerului in carcasa.
Cum sa eviti Supraincalzirea .

PlasticBoy18
CITAT (Mos_Ilie @ 4th November 2009, 14:17) *
Salut,

De multe ori programele de monitorizare temperatura/turatie dau rezultate aberante, pe anumite configuratii.
Parerea mea este sa verifici valorile in Bios si daca sunt corecte, sa nu mai acorzi importanta valorilor obtinute cu SpeedFan.
La 50 grade, radiatorul ar trebui sa friga la degete. Pune degetul pe el si daca intradevar frige, verifica si imbunatateste circuitul aerului in carcasa.
Cum sa eviti Supraincalzirea .

In bios nu imi arata decat voltajul procesolui, si da, radiatorul frige si as putea rezolva problema daca as mari turatia la coolerul procesorului dar ma deranjaza zgomotul... si as vrea sa stiu daca as putea monta vreun ventilator pe chipset fara a inlocui radiatorul
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.