A_Moon_Ra
4th November 2009, 10:30
Hello tuturor!
Am o nelamurire...am un laptop ACER in care am intrat in BIOS pentru a incerca sa rezolv una din problemele laptopului: nu vede CD-ROM-ul..si am inteles de la cineva ca trebuie facute niste setari din BIOS...
Ei..am intrat...nu am schimbat nici o setare, am iesit..si de atunci intr-una tot isi da restart pana ajunge sa ruleze acele puncte sub Windows,iar apoi o ia de la capat...plus ca mereu imi apare sa aleg intre Safe Mode, Normal, etc etc...daca aleg Safe Mode, imi da diskcheck si iarasi restart, dak dau sa intre normal , isi da tot restart...si tin sa mentionez ca mai nou apare foarte fugitiv si o eroare pe un ecran albastru...dar nici nu apuc sa citesc ce scrie...
Am tot incercat sa intru in BIOS sa refac setarile, sa le resetez, sa schimb prioritatea la boot..dar nimic...tot asa...
Ar trebui sa reinstalez windowsul?
Si ce ar trebui sa fac sa imi citeasca si CD-ROM-ul? Ca am mai instalat odata windowsul, de pe stick, ca cd-ul nu-l citeste, si tot degeaba...
Merci anticipat !
lordsidious
4th November 2009, 11:41
Unitatea optica e CD-ROM-ul.
A_Moon_Ra
4th November 2009, 13:32
M-a ajutat cineva si a reusit sa-l faca sa intre in Windows, deci acum merge..insa CD-ROM-ul tot nu merge....nici macar nu apare in My Computer...cum sa procedez sa il mai testez in vreun fel? Sa ma uit pe la niste setari? Nu stiu ce ar putea fi...
PlasticBoy18
4th November 2009, 15:08
Start>Run odata ce ai intrat la run scrii regedit apoi cauti HKEY_LOCAL_MACHINE/System/ Curretcontrolset/Control/Class/
{4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318} odata ce esti acolo te uiti dupa Upperfiles sau Lowefiles le stergi apoi dai restart si totul va fii ok
Daca nu functioneaza nici aceasta varianta este o problema hardware!
m1nun3
5th November 2009, 13:31
Pai si cine te opreste sa formatezi C-ul? Bagi un Windows curat si cine stie, poate merge.
A_Moon_Ra
11th November 2009, 13:06
CITAT (bobiro2001 @ 5th November 2009, 08:08)

Ce fel de laptop este? Dar dvd-rom? Ai facut vreun update la bios de curand? aceleasi simptome le am si eu...chiar am deschis un
post ... si la mine, ca la tine, starea de "nefunctionare" s-a instalat treptat... Ce fel de windows ai? Eu am verificat al meu drive pe un DELL si merge brici.
Nu am facut nici un Update la Bios...Windows XP am...si Laptopul e ACER...