Perete mobil - despartire bucatarie - sufragerie

estendir

Deschid acest topic deoarece am cautat peste tot sa gasesc o firma care poate sa imi faca niste pereti mobili (din rigips sau cel mai ieftin material)
Ceea ce am gasit e doar firme care lucreaza pentru "business" si au preturi de" business" . In sensul ca cel mai mic pret am gasit la 800euro/mp din pal !!!

Poate stiti voi vreo firma care sa aiba preturi mai omenesti.

Ideea de la care am plecat : sa imi despart bucataria de sufragerie (am apartament "modern" la care sunt comune) dar in acelasi timp sa pot strange respectivul perete ca un acordeon, cand am nevoie de spatiu.
Puteti vedea atasamentul pentru un exemplu concludent . (pereti mobili sticla)
car-man
si la mine este comuna bucataria cu livingul. solutia adoptata o poti vedea in topicul "vecin".

a fost in discutie si montarea unui panou mobil din PAL care sa culiseze pe un sistem de sine. va trebui sa "ingropi" una din sine in parchet. pe el se poate monta un LCD sau plasma. nu iti va separa total cele doua spatii, dar va exista o delimitare intre ele. n-ar trebui sa te coste prea mult...

mihai!
  Daca este cineva in domeniu, ma intereseaza si pe mine o oferta pentru usi mobile cum sunt in poza din primul topic. Astept pe PM.
Sau daca este cineva care s-a interesat deja, va rog dati-mi si mie de stire.
estendir
CITAT (car-man @ 3rd November 2009, 16:26) *
si la mine este comuna bucataria cu livingul. solutia adoptata o poti vedea in topicul "vecin".

a fost in discutie si montarea unui panou mobil din PAL care sa culiseze pe un sistem de sine. va trebui sa "ingropi" una din sine in parchet. pe el se poate monta un LCD sau plasma. nu iti va separa total cele doua spatii, dar va exista o delimitare intre ele. n-ar trebui sa te coste prea mult...

nu vrei sa ne dai linku? eu unu nu gasesc
car-man
CITAT (estendir @ 3rd November 2009, 17:16) *
nu vrei sa ne dai linku? eu unu nu gasesc

http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=7270226
estendir
ce prezinta tipul ala acolo nu e suficient. Problema e ca usile respective culiseaza si atat. Adica nu se strang la un capat sub forma de acordeon.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.