Creare site-uri ieftine

sutalasuta

Suntem un colectiv tanar dornic de afirmare prin creare de site-uri.
Preturile sunt intre 150 RON si 700 RON.

Pachetul 1: Site de prezentare, maxim 10 pagini html. Bonus: inscriere in 50 directoare romanesti sau straina, dupa preferinta. Realizare in 2-3 zile. PRET: 150 RON

Pachetul 2: Site complex, maxim 20 pagini, html, php, mysql. Bonus: inscriere in 50 directoare romanesti sau straina, dupa preferinta. Realizare in 5-6 zile. PRET: 350 RON

Pachetul 3: Site e-shop/catalog online (platforma administrare inclusa). Bonus: inscriere in 50 directoare romanesti sau straina, dupa preferinta. Realizare in 8-10 zile. PRET: 550 RON

Pachetul 4: Site imobiliare/turism (platforma administrare inclusa). Bonus: inscriere in 50 directoare romanesti sau straina, dupa preferinta. Realizare in 8-10 zile. PRET: 700 RON
SE7EN
CITAT (sutalasuta @ 3rd November 2009, 11:29) *
Preturile sunt intre 150 RON si 700 RON.

Pachetul 1: Site de prezentare, maxim 10 pagini html. Bonus: inscriere in 50 directoare romanesti sau straina, dupa preferinta. Realizare in 2-3 zile. PRET: 150 RON

Pachetul 2: Site complex, maxim 20 pagini, html, php, mysql. Bonus: inscriere in 50 directoare romanesti sau straina, dupa preferinta. Realizare in 5-6 zile. PRET: 350 RON

Pachetul 3: Site e-shop/catalog online (platforma administrare inclusa). Bonus: inscriere in 50 directoare romanesti sau straina, dupa preferinta. Realizare in 8-10 zile. PRET: 550 RON

Pachetul 4: Site imobiliare/turism (platforma administrare inclusa). Bonus: inscriere in 50 directoare romanesti sau straina, dupa preferinta. Realizare in 8-10 zile. PRET: 700 RON

Fa cateva site-uri pentru portofoliu, altfel sanse mici.

sutalasuta
diabloscomputer.ro
calculatoaresecond-hand.ro
Astea sunt doar cateva din siteurile facute de noi.
netul
Altceva in afara sa CMS-uri existente precum Joomla sau WordPress stiti sa faceti? Ceva de la zero, facut de voi.
sutalasuta
jocuri-noi.info e facut de la 0, dar preferam sa lucram cu un cms si cu template custom wink.gif
netul
Si vrei sa te credem ca cineva care face astfel de siteuri face un script de la zero? Pe cina pacalesti tu?

http://www.jocuri-noi.info/functions/ - sa nu-mi zici mie ca functiile alea (in engleza) sunt create de tine smile.gif
sutalasuta
sunt facute de noi...nu de mine. in fine nu trebuie sa-ti dau tie explicatii ce si cum. Daca iti convine, bine, daca nu, iar bine. Fiecare face ce stie, nu tebuie sa judeci tu pe nimeni.

Imperathor
Ideea este ca sunt sanse mici sa gasesti clienti p'aici. Cei care isi fac veacul pe aceasta arie stiu cam cu ce se mananca html/php/cms.
Oricum, BAFTA!
netul
Si aici ziceai ca vinzi script home made: http://forum.softpedia.com/index.php?showt...=534510&hl=

Tu ce faci? Vinzi Word Pressul, care e gratis?
Eu zic sa te apuci de munca, sa faci ceva al tau de la zero si dupa aceea sa pui asemenea anunturi.
RCG

"echipa tanara" = 3 pustani de cinspe' ani, nu?
pseudoxiah
CITAT (sutalasuta @ 3rd November 2009, 12:00) *
Astea sunt doar cateva din siteurile facute de noi.
sunt facute de noi...nu de mine.

Mai exact cine sunteti voi?
ssvemy
CITAT (pseudoxiah @ 4th November 2009, 17:52) *
Mai exact cine sunteti voi?

Ei sunt un colectiv care sor apucat saptamana trecuta de crearea de web-siteuri si acuma vor sa ieie bani la oameni .. pentru o muncare care o face si un habarnist daca ii explici odata ca trebe sa faca
alxpupa
Eu vad ca va certati -- hai sa va dau ceva de munca -- am nevoie de un temlate la situl
www.bazaru.biz
Este cineva care este interesat ?

P.S.
Nu este jomla sau worldpress ca astea le descarc singur smile.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.