problema sau nu?

3l_nino_KvL

Salut!Am si eu o nedumerire in legatura cu voltajul si core-urile procesorului meu AMD Athlon II X2 250 ai anume: stiu ca e un procesor dual-core si in consecinta ar trebui sa functioneze ambele core-uri dar in toate programele de monitorizare imi arata un singur core functional si presupun ca ceva nu e in regula iar voltajul procesorului este 1.42V si in CPU-Z imi arata ca e de 1.424V.M-am documentat putin cam in ce parametri trebuie sa se incadreze si am aflat ca limita maxima este de 1.425V deci e la limita:(...Placa de baza e o ASUS M3N-H HDMI avand versiunea biosului 1501 din 27/03/2009 iar pe site-ul producatorului cea mai noua versiune de bios pentru aceasta placa este 2103 din 22/10/2009 si spre surprinderea mea cand m-am uitat si la cpu support acolo spunea ca abia de la versiunea 1702 este suportat acest procesor.Este posibil ca din cauza versiunii de bios sa nu-mi vada un core si voltajul sa fie la limita superioara?E necesar un update de bios?Pun si 2 screenshot-uri pentru o mai mare edificareClick pentru a vizualiza atașamentul si Click pentru a vizualiza atașamentul Sursa este o Thermaltake TR2 Q-Fan 450W.

PS:pe site-ul ASUS cand dau sa-mi aleg placa de baza din lista aia enorma imi arata defapt 2 placi cu acelasi nume una dupa alta.E posibil sa fie 2 revizii ale aceleiasi placi de baza sau?le-am comparat pe ambele 2 in taburi diferite si nu am vazut nici o deosebire intre ele....aceleasi drivere,aceleasi manuale de utilizare,aceleasi versiuni de bios.ce poate fi?
ChemTeacher
Limita maxima este de 1.425V.........softurile/BIOS-ul nu citesc totdeauna EXACT, tensiunile !
Nu-ti face insa griji !

3l_nino_KvL
CITAT (ChemTeacher @ 2nd November 2009, 19:55) *
Limita maxima este de 1.425V.........softurile/BIOS-ul nu citesc totdeauna EXACT, tensiunile !
Nu-ti face insa griji !

Bun,am inteles cu tensiunile dar dc nu-mi vede si cel de-al 2-lea core daca procesorul este dual core?
alinduplea
Tu nu stii sa citesti? Eu vad ca in toate pozele scrie in dreptul sectiunii core numarul 2. Ce e greu? Functioneaza amblele nuclee. Deci poti sta linistit!
PlasticBoy18
Ai incercat sa dai Ctrl+Alt+Del si sa vezi daca iti arata doua diagrame la sectiunea cpu?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.