AMpt157B
2nd November 2009, 12:54
Salutare oameni buni!
Mi-am cumparat o unitate de la un baiat si acum a inceput sa faca figuri :-??...Ce fel de figuri?... se blocheaza dupa 5,10, 20 min de la aprindere...si trebuie sa il opresc din spate de la sursa!!!
Ce poate sa aibe??Un sfat de la voi:-??
Multumesc anticipat!
KodrutZ
2nd November 2009, 13:00
CITAT (AMpt157B @ 2nd November 2009, 12:54)

Salutare oameni buni!
Mi-am cumparat o unitate de la un baiat si acum a inceput sa faca figuri :-??...Ce fel de figuri?... se blocheaza dupa 5,10, 20 min de la aprindere...si trebuie sa il opresc din spate de la sursa!!!
Ce poate sa aibe??Un sfat de la voi:-??
Multumesc anticipat!
Arunc-o si ia una cu garantie, sau una pe care o testezi macar 2-3 ore cu un test burn-in!
P.S. Cum vrei tu sa iti raspunda cineva cind nu dai absolut nici un detaliu despre configuratie? E ca si cum as zice "Mi-am luat o masina din tirg si dupa ce merge motorul 2 minute se opreste. Ce are oare?"
tupeu4you
2nd November 2009, 13:02
-se incinge (vezi temperatura la proc )
- hard cu baduri
-windows busit
cred ca una din astea fa si u niste teste ...
AMpt157B
2nd November 2009, 13:08
Deci :
Procesor 3100 + amd
placa video 128 onboard
1 gb rami
hard de 80 gb
Si inainte aveam linuxul pe el si imi aparea acolo la iconite la HDD ceva cu x rosu si imi zicea ca nu e recunoscut HDD...:-??
Si se bloca si pe linux, acum pe windows si mai rau:-?? ..Ma gandeam ca poate sa fie placa de baza d vina :-??/.....Deci, se aprinde tot, merge ce merge si cand deschid winampul, apoi youtube merge ce merge si apoi se blocheaza...:-??
tupeu4you
2nd November 2009, 13:19
cauta un utilitar de harduri si fa-i un test , daca e hardul , cel mai bine e sa-l schimbi , in caz ca nu poti/vrei etc incearca sa izolezi zona cu baduri intre 2 partitii.
Succesuri !
KodrutZ
2nd November 2009, 13:40
CITAT (tupeu4you @ 2nd November 2009, 13:19)

cauta un utilitar de harduri si fa-i un test , daca e hardul , cel mai bine e sa-l schimbi , in caz ca nu poti/vrei etc incearca sa izolezi zona cu baduri intre 2 partitii.
Succesuri !
Mdah, hardul cel mai probabil. Cu siguranta ca avea baduri si in momentul in care l-ai cumparat...
pesurse
2nd November 2009, 14:02
incepi prin a repartitiona si forma hardul. da un freshinstall de windows original si daca tot mai face figuri mai postezi.
daca ai posibilitatea sa muti hardul ca slave intr-un alt computer iti recomand sa il stergi cu "WD Win Dlg" are o optiune cu "write zerous" si iti stergi si bad-urile daca ai ( sau cel putin le ascunde).
shiva
2nd November 2009, 22:41
Inainte de toate - desfa unitatea si verifica vizual placa de baza. Condensatorii (sunt niste cilindrii, asezati mai ales pe langa procesor) nu trebuie sa fie umflati (fundul lor) sau scursi.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.