crst_g
2nd November 2009, 00:24
Se pune problema astfel: ai terminat o relatie, esti singur. Apare o gagica de se tine dupa tine. Nu te atrage, dar pe ea o innebunesti.
Ce-alegi in situatia asta? Ramai singur in continuare (like, cauti una care sa-ti placa) sau o iei pe duduie la incercat? Vine pofta mancand?
E valabila ipoteza si pentru femei.
Excludem eventualele beneficii materiale pe care le-ai putea avea de pe urma relatiei. 
A, si sa raspund si eu: am incercat o singura data sa fiu cu una care sa nu-mi placa. Fix un futai am stat impreuna.
In principiu n-as vrea sa mai incerc, dar cine stie ce s-o petrece in viitor?
Al1
2nd November 2009, 00:26
Evident, pofta vine mâncând.
Iar pe lângă asta, mai ales în tinerețe, nu-i bine să ratezi șanse. De regulă, nu se mai întorc. 
Jaqueline
2nd November 2009, 00:28
E sunt genul de om care accepta cu greu singuratatea, chiar si asa nu as putea sa stau cu cineva care nu ma atrage absolut deloc. Eu zic sa mai astepti si sa nu te implici in relatii inutile de genul asta.
crst_g
2nd November 2009, 00:32
CITAT (Jaqueline @ 2nd November 2009, 00:28)

E sunt genul de om care accepta cu greu singuratatea, chiar si asa nu as putea sa stau cu cineva care nu ma atrage absolut deloc. Eu zic sa mai astepti si sa nu te implici in relatii inutile de genul asta.
Nu e cazul meu. Eu intotdeauna m-am simtit atras fie de o persoana, fie de alta, fie de mai multe.
Jaqueline
2nd November 2009, 00:33
Deci iti plac si naspetele sa inteleg.
Al1
2nd November 2009, 00:35
Nu poți spune „nașpetă”. Frumusețea e-n ochii privitorului.
Urâțenia e unanim valabilă.
alinnc
nu prea exista naspeta intoarsa cu spatele...
Campers
daca are alte calitati , mai bine cu ..
danutHD
2nd November 2009, 00:36
bre... toate ca toate, dar trebuie sa iti placa
votez pentru mai bine singur
crst_g
2nd November 2009, 00:41
CITAT (Jaqueline @ 2nd November 2009, 00:33)

Deci iti plac si naspetele sa inteleg.

De unde si pana unde intelegi asta?
danutHD
2nd November 2009, 00:44
simplu: intrebarea era singuratate vs naspeta, iar tu ai negat situatia singuratatii. Prin deductie logica... ajungi la ce a spus J.
spdude
2nd November 2009, 00:46
Mai bine naspeta , macar ai un backup.
active95
2nd November 2009, 00:47
De ce nu?
Poti sa garantezi ca naspeta nu o sa-ti faca chestii la care nici n-ai visat?
Iar pt "moralisti": Puteti sa garantati ca "pofta nu vine mincind" si nu ramine cu ea in final?
julia_kitty
2nd November 2009, 00:48
Știi vorba aia nu?: Mai bine singur decât într-o companie neplăcută. Se aplică. Și nașpa poate fi nu numai la fizic ci și la caracter. Degeaba o înnebunești dacă pe tine te agasează.
Concluzie: indiferent ce șansă se ivește, dragostea cu sila nu se poate. În acest caz, nu poți să stai alături de cineva, doar din milă sau din cauză că urăști singurătatea. Mai mult te enervezi, deoarece îți dai seama că nu ajungi nicăieri cu respectivul și pe deasupra îl mai și amăgești în mod inutil.
Better alone!
crst_g
2nd November 2009, 00:48
CITAT (danutHD @ 2nd November 2009, 00:44)

simplu: intrebarea era singuratate vs naspeta, iar tu ai negat situatia singuratatii. Prin deductie logica... ajungi la ce a spus J.
CITAT (crst_g @ 2nd November 2009, 00:24)

Ramai singur in continuare (like, cauti una care sa-ti placa) sau o iei pe duduie la incercat?
Iar eu am zis ca mereu a fost una de care sa-mi placa, deci ma concentram intr-o directie clara. Daca vrei sa vezi doar alb si negru, poti sa consideri ca-mi plac si naspetele.
x24
2nd November 2009, 00:52
Ai audienta : 10 utilizatori citesc acest subiect (0 utilizatori neautentificați și 1 anonimi)
gtk
2nd November 2009, 00:58
interesant e faptul ca toata lumea cantareste lucrurile din perspectiva aluia care s-ar folosi de naspeta, dar se pare ca nu-i pasa nimanui ca naspeta s-ar putea sa sufere dupa ce i se da o sansa si dupa aia probabil va fi abandonata
crst_g
2nd November 2009, 01:01
CITAT (gtk @ 2nd November 2009, 00:58)

interesant e faptul ca toata lumea cantareste lucrurile din perspectiva aluia care s-ar folosi de naspeta, dar se pare ca nu-i pasa nimanui ca naspeta s-ar putea sa sufere dupa ce i se da o sansa si dupa aia probabil va fi abandonata
unde mai pui ca exista sansa ca naspeta sa fii chiar tu (generic vorbind.).
spdude
2nd November 2009, 01:08
QUOTE (gtk @ 2nd November 2009, 00:58)

In love and war all`s fair 
Fiecare ne asumam riscul de a ramane cu buza umflata. Aia nu inseamna sa nu riscam...
mihai!
2nd November 2009, 01:26
CITAT (crst_g @ 2nd November 2009, 00:24)

..... cauti una care sa-ti placa) sau o iei pe duduie la incercat? Vine pofta mancand?
Poate ca o iei si pe duduie la incercat dar asta nu inseamna ca ai pe cineva... 
O fi venind pofta mancand,dar daca mananci prea mult mancare naspa ti se apleaca.
Al1
2nd November 2009, 01:40
CITAT (mihai! @ 2nd November 2009, 01:26)

O fi venind pofta mancand,dar daca mananci prea mult mancare naspa ti se apleaca.
Da, dar turcul spune că mai bine să-ți fie rău, decât să-ți pară rău. Și eu sunt de acord.
mihai!
2nd November 2009, 01:45
CITAT (Al1 @ 2nd November 2009, 01:40)

Da, dar turcul spune că mai bine să-ți fie rău, decât să-ți pară rău. Și eu sunt de acord.

Eu prefer mai bine sa imi para rau decat sa imi fie rau.
Mi se pare un pic ciudata vorba asta a turcului.
Al1
2nd November 2009, 01:56
Da. Păi până la urmă asta și e, o chestie de gusturi, de perspectivă.
E normal ca fiecare să acționeze în acest sens funcție felul său de a vedea lucrurile.
alex_uc
2nd November 2009, 10:41
Frate, tu poti fute o naspeta?
Judith
2nd November 2009, 11:06
SINGURA. Fara discutie.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.