Recomandare - cabinet dermatologic - nevi

szerky

Salut,

M-am decis sa renunt la doi nevi de pe fata. Doresc sa obtin o lista cu cateva cabinete dermatologice care executa aceasta operatie. Singurele criterii pe care le am sunt ca respectivul cabinet sa fie din Bucuresti sau Craiova.

Mi-ar placea daca as putea obtine un raspuns de forma "Am fost la cabinet X, am platit X, executia a decurs fara incidente, dupa Y luni/saptamani (nu) se mai vede semnul. Am mai facut si test X sa vada daca e maligna. Costul final a fost Y"

De asemenea daca este necesar vreun act, prezenta unui tutore etc. Precizez ca am 17 ani.

O zi buna,
maidaneza
CITAT (szerky @ 1st November 2009, 20:37) *
Salut,

M-am decis sa renunt la doi nevi de pe fata. Doresc sa obtin o lista cu cateva cabinete dermatologice care executa aceasta operatie. Singurele criterii pe care le am sunt ca respectivul cabinet sa fie din Bucuresti sau Craiova.

Mi-ar placea daca as putea obtine un raspuns de forma "Am fost la cabinet X, am platit X, executia a decurs fara incidente, dupa Y luni/saptamani (nu) se mai vede semnul. Am mai facut si test X sa vada daca e maligna. Costul final a fost Y"

De asemenea daca este necesar vreun act, prezenta unui tutore etc. Precizez ca am 17 ani.

O zi buna,

cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un chirurg estetician, nu dermatolog. Reconad Dr. Ina Isac Spitalul de Chirurgie Plastica si Reparatorie Grivita
http://www.acpr.go.ro/Cristina%20Elena%20Isac.htm
sora mea s-a operat la ea de niste papilomi faciali.
tot ce pot sa-ti spun e atat, mare om-mare caracter!

szerky
Merci pentru recomandare.

Site-ul respectivei lasa de dorit. Locatia se afla intr-un apartament.

Doresc ceva care sa-mi inspire incredere. Am muncit pentru banii astia, vreau sa fiu multumit de finalizare.
maidaneza
CITAT (szerky @ 5th November 2009, 22:49) *
Merci pentru recomandare.

Site-ul respectivei lasa de dorit. Locatia se afla intr-un apartament.

Doresc ceva care sa-mi inspire incredere. Am muncit pentru banii astia, vreau sa fiu multumit de finalizare.

Locatia la care te referi este casa ei, acolo locuieste ea, nu acolo opereaza biggrin.gif citeste mai cu atentie ....
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.