Mi se pare cea ca lupta electorala devine stransa , iar pentru turul doi se prefigureaza ceva aliante.
Antonescu i-ar cere lui Oprescu să iasă din cursă.
Doctorul refuza "alianta" dar si-a lasat loc de viitoare negocieri.
CITAT
Crin Antonescu a declarat sâmbătă seara, la Antena 3, că intenționează să negocieze cu Oprescu retragerea acestuia din cursa pentru Cotroceni și sprijinirea sa la prezidențiale, în cazul în care lucrurile se desfășoară "într-o anumită manieră către finalul campaniei".
"Nu am o strategie în acest sens, dar am această intenție, această dorință.
El a mai spus că nu dorește să-l ofenseze pe Sorin Oprescu, care are încă șansa de a se califica în turul doi și de a deveni președinte.
Doctorul: „Să se retragă el!“
Aflat sâmbătă la Craiova, Sorin Oprescu a declarat că i s-a sugerat să se retragă din cursa prezidențială, motiv pentru care au venit la el "soli din partea tuturor".
Intrebat de oferta lui Crin, Oprescu a răspuns: "Retragerea cui?! Da, sunt deschis la orice discuție legată de retragerea lui Crin. Glumesc, o spun cu prietenie".
"Nu am o strategie în acest sens, dar am această intenție, această dorință.
El a mai spus că nu dorește să-l ofenseze pe Sorin Oprescu, care are încă șansa de a se califica în turul doi și de a deveni președinte.
Doctorul: „Să se retragă el!“
Aflat sâmbătă la Craiova, Sorin Oprescu a declarat că i s-a sugerat să se retragă din cursa prezidențială, motiv pentru care au venit la el "soli din partea tuturor".
Intrebat de oferta lui Crin, Oprescu a răspuns: "Retragerea cui?! Da, sunt deschis la orice discuție legată de retragerea lui Crin. Glumesc, o spun cu prietenie".
Sursa: http://www.gandul.info/politica/crin-il-ro...raga-el-5071950