Revizie sandero

rdk

Ieri am fost la revizie cu sandero. Am zis sa ma duc la service-ul de la reprezentanta, macar la prima revizie, am ajuns, a luat-o un nene si a dus-o la teste(28 cica) intr-o hala. Stau eu cam o ora pe acolo, vine nenea si imi spune ca trebuie schimbate ceasutile din bord, afisajul si sigurantele; il intreb de ce, daca e vreo problema si face:"pai nu, nu este nicio problema , au iesit bine toate testele dar masina face parte dintr-un lot , lot in care trebuie schimbate aceste piese la toate masinile". M-a asigurat inca o data ca nu este nicio problema si mi-a zis ca o sa revina kilometrajul la 0km.
A mai patit careva asa ceva la revizie?
Tin sa mentionez ca au pus un afisaj mai nou(?!) pe care culorile sunt inversate si se vede mai bine.
virtualx
asta e "pe sestache" ?!? , doar nu era sa dea anunt in ziar pe prima pagina smile.gif)

aleksutzu07
Eu cred ca baietii au fost destul de clari in exprimare "masina face parte dintr-un lot cu probleme". Mai mult de atat ce vrei? Am avut si eu masina care facea parte dintr-un lot cu altfel de probleme si despre asta am aflat tot de la reprezentanta. Daca nu de la reprezentanta sa afli despre aceste probleme atunci de unde?
Marius3k
Asta cu resetatul kilometrilo la zero nu-i foarte ok treaba. Aveai compiuter de bord inainte de treaba asta? Daca da, acum mai ai? smile.gif
BadBoyBlue
Câți km aveai înainte? Mi se pare aiurea să ți-l pună la 0, chiar și pe cel nou...
rdk
Nu aveam computer de bord ca am fost zgarcit(nu intru in detalii) si nici acum nu am dar sunt sigur ca daca aveam inainte ii puneau cu computer. Aveam ~6500km, putini.
Evergreen
corect e sa iti minareasca kilometrajul si sa stii exact citi km ai pt reviziile viitoare:)

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.