Salut, Am un televizor Blaupunkt care imi place foarte mult cum functioneaza, dar care are urmatoarea problema: daca-i dau scanare, cautare, etc gaseste peaste tot numa euronews .Daca este cineva care stie cum poate fi scos din starea asta il rog mult sa-mi sica si mie.Multumesc.
PS. mai am un TV nokia "HOTEL TV" tot cu o problema draguta .Nu vrea sa ma lase sa caut programe.Pare blocat.Cu s-ar putea reseta?
Acta non verba
24th May 2005, 10:10
QUOTE(wiz26 @ May 24 2005, 09:30)
..am un TV nokia "HOTEL TV" tot cu o problema draguta .Nu vrea sa ma lase sa caut programe.Pare blocat.Cu s-ar putea reseta?
Te poti inspira din :
Philips GR1-AX in Hotel Mode
To deactivate "Hotel Mode". Select program 38 then press "CONTROL +" & "STORE" keys simultaneously ---------------------- Grundig CUC1805
Child Lock Cancel Press VOL+, VOL-, PR-, PR+, OK.
------------------------ Audio Ton CTV 5502
Child Lock Clear
Press UP & DOWN buttons together on tv's local control and then switch on. You will see SERVICE MODE. Do not press any button, just power off the set, then on. --------------------------------------- Allstar 3750 Hotel Mode OFF:
Select program 38. Simultaneous press (3 sec) STORE & CONTROL+ on local keyboard. ------------------------------- Blaupunkt MM63-13VT Hotel Mode Cancel
Press button 'i' on RC and switch on TV with main switch. -------------------------- Ferguson TX92 Hotel Mode Cancel
Put TV into standby, then turn power off, then turn power on whilst holding standby button on remote and step through menus to vol set and increase level to max. -------------------------- Grundig Hotel mode off: turn on TV, channel unimportant. turn off TV completely with the large button on the set (don't use the remote control). press "P/C" on the remote and hold it down make sure that the remote points to the IR sensor, then turn on TV with large button. release "P/C". Now the service menu will appear on screen. Turn off hotel mode. Close menu by pressing "i".
wiz26
25th May 2005, 11:27
Nu merg astea .Am cautat si eu pe net o gramada si nu merg.modelele tv-urilor sunt.1 blaupunkt IS 63-28 2 Nokia HOTEL TV 2010 HSPS IDEAL COLOR
Multumesc.
agent__7
25th May 2005, 15:51
QUOTE(wiz26 @ May 25 2005, 12:27)
Nu merg astea .Am cautat si eu pe net o gramada si nu merg.modelele tv-urilor sunt.1 blaupunkt IS 63-28 2 Nokia HOTEL TV 2010 HSPS IDEAL COLOR
Multumesc.
La Blaupunkt ai telecomanda lui? Daca da, vezi ce scrie pe ea , apasa ,,I" dupa care OK Intri intr-un meniu de ,,station table" si memorezi dupa acord fin, asta in situatia ca respectivul aparat este pe sasiu Grundig dupa cum presupun, daca nu te descurci , scrie-mi cum se cheama telecomanda si mai sapam Bafta
agent__7
25th May 2005, 16:01
QUOTE(agent__7 @ May 25 2005, 16:51)
La Blaupunkt ai telecomanda lui? Daca da, vezi ce scrie pe ea , apasa ,,I" dupa care OK Intri intr-un meniu de ,,station table" si memorezi dupa acord fin, asta in situatia ca respectivul aparat este pe sasiu Grundig dupa cum presupun, daca nu te descurci , scrie-mi cum se cheama telecomanda si mai sapam Bafta
PS La NOKIA , important este sa stim sasiul(este scris pe spate pe etricheta), un exemplu aleator ar fi: se apasa de pe telecomanda MENU,Step-,Step+,Volume-, Volume + in timp de 5 secunde de la apasarea primei taste, Apare HOTEL YES/NO, se trece pe NO cu tasta M(verde), Memorare cu M (rosie) Iesire cu tasta TV Repet procedura difera mult de la sasiu la sasiu asa ca vezi ce scrie pe sdpate si ce tc ai Bafta
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.