Imprimanta de aproximativ 500 RON?

EVOLUTION87

As vrea o imprimanta care sa nu depaseasca prea mult 500 RON. Ce as vrea e sa pot sa fac imprimeuri pe dvd-uri, poze mari.. si unele am inteles ca are o obtiune dasta T-shirt Transfer (TR-301) la care cumperi niste coli speciale mai scumpe, imprimanta pune imagini pe alea si cu fierul de calcat le pui pe tricou (daca cineva are asa ceva si a folosit aceasta obtiune as vrea sa stiu cat de buna e).
Multifunctional InkJet Canon PIXMA MX300
Multifunctional InkJet Canon PIXMA MP540
Cam la astea ma uitasem acum cateva luni... pentru ca avea obtiunea aia.
As vrea sa stiu daca totusi ar fi cele cu laser mai bune.. dar sa nu depaseasca pre amult 5 mil si sa fie color (parca am vazut pe la 6 milioane una color).. dar nu stiu mai nimic despre alea cu laser... cum se reincarca, cat costa ... etc etc.
As vrea sa stiu voi ce folositi (canon, hp.....etc)... si care ar fi in primul rand firma care ar trebuii sa o aleg.. si dupa aceea cam ce modele ar fi mai bune si de ce ?
Vreau sa dau atatia bani pentru ca as vrea sa fac si niste poze asa mai mari (ca un fel de poster) si poze normale, printare pe dvd... si chiar si transfer pe tricou... dar daca recomandati ceva care nu are toate astea... nu ma deranjeaza.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.