Salut,
Pentru început, câteva detalii despre HDDul meu: WDC WD1200BEVS-75UST0 ATA Device, 120GB, pe un laptop Dell Inspiron 1501.
Inițial am avut Windows XP (de vreo 2 ani), iar HDDul l-am avut partiționat așa:
- Partiție primară: C, 15GB
- Partiție extinsă:
- D, 2.30GB
- E, 30GB
- F, 20GB
- G, 10GB
- H, 15GB
- I, 19.49GB
- spațiu nealocat, 9MB (la instalare, Windows XP nu a vrut să aloce tot spațiul)
Apoi am încercat din nou să șterg partiția D, cu gândul de a extinde C cu acei 2GB (știu, e cam puțin pentru W7, dar asta e...nu am cum să șterg tot HDDul să-l repartiționez). N-am putut să extind partiția C, iar cineva m-a luminat în privința asta: C e partiție primară, D face parte dintr-o partiție extinsă, deci nu se poate...
Bun, am lăsat D nealocat, am formatat C și am instalat W7, cu gândul să încerc măcar să-l lipesc partiției E.
Toate bune și frumoase, W7 merge super până acum
Problema vine în continuare: nu mai pot aloca acel spațiu de ~2GB. Nu pot nici să-l lipesc unei partiții existente (C sau E), și nici măcar să creez înapoi vechea partiție. Cu Disk Management din Windows îmi dă această eroare:
Click pentru a vizualiza atașamentul
Am încercat și din installerul din W7 (mergea să o creez atunci când am șters-o), dar îmi dă aceeași eroare.
Ce pot face? Cum pot să-mi recuperez acel spațiu? Mă interesează orice soluție, de la extinderea C în acel spațiu, sau lipirea lui la E, sau măcar o partiție de sine stătătoare (pe care o pot monta ca folder pe altă partiție).
Sugestii?