prescott overclock

xbogdan

salut am un procesor prescott 478 3.2ghz cu placa de baza intel d945gcnl si cooler zerotherm fz120 si vreau sa i fac overclock problema e ca nu stiu cum si nici macar daca merge, niste sfaturi ceva ? multumesc
SuperDuper
Am avut eu unul (cu HT), se face la fel ca la orice alt procesor cu marirea FSB, doar ca mai mult de 10% nu poti urca. La ce iti trebuie OC, doar sa zici ca ai facut? Ca genereaza destula caldura asa cum este el.

ionutzradu
CITAT (xbogdan @ 1st November 2009, 03:35) *
salut am un procesor prescott 478 3.2ghz cu placa de baza intel d945gcnl si cooler zerotherm fz120 si vreau sa i fac overclock problema e ca nu stiu cum si nici macar daca merge, niste sfaturi ceva ? multumesc

la un asa cooler chiar iti recomand un overclock....postez si eu un screen cu overclocku meu ....si in legatura cu comentariul lui superduper eu cred ca e posibil sa "storci" mai mult de 10 %....eu il am overclockat de 1 luna si pana acum nici un bsod sau vreo blocare .
xbogdan
baieti vreau sa stiu cum se face ca habar nu am
PerformanceSSw
Placa ta de baza nu suporta overclock.Poate doar cu aplicatii gen setfsb,cpufsb,systool..etc(asta daca afli PLL-ul placi de baza).
shiva
Prescottul e fierbinte. Nu recomand OC fara un cooler serios, nu cel stock.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.