V-ati apelat partenera cu numele alteia in momente intime?

gan2ryu
Eu unul am patit-o de 2 ori. Prima data m-a mangaiat pe fata cu o palma "sticky" , a doua oara(de la alta persoana) am luat un pumn in burta. boxing.gif
A treia oara nu se pune ca virgula coincideau prenumele respectivei cu al ex-iubitei angel.gif .Bineinteles, mi s-a taiat portia de sex 2-3 zile in ambele situatii plus reprosuri de genu' "Te gandesti tot la ea/Inca o mai iubesti/Etc". Ideea e ca "am scapat pasarica din gura" unsure.gif din cauza obisnuintei tongue.gif .
crst_g
da. mi-am cerut scuze si atat. smile.gif

Solarius
never did , am grija ca pe amand2 sa le alint la fel . Un mod sigur de a scapa de palme tongue.gif
mufa
Pentru astfel de situații s-au inventat alinturile. Nu-i așa, pisoi mic? biggrin.gif
Solarius
CITAT (mufa @ 31st October 2009, 22:26) *
Nu-i așa, pisoi mic? biggrin.gif

huh.gif huh.gif laugh.gif
Courage
Mufa, vei fi linsat, puisor LOL
florina
in caz ca a vazut cineva filmul John Tuker must die....
"Kate: Okay, let me guess. Does he always use pet names like "Baby" and "Sweetheart?" Yeah, it's not out of affection, it's so he won't mix up your names."

bebeee
De parca ar conta cum o cheama... laugh.gif
Solarius
CITAT (bebeee @ 31st October 2009, 22:57) *
De parca ar conta cum o cheama... laugh.gif

uite un om cu o gandire normala biggrin.gif
spdude
Pai nu. Odata ce`mi inchei afacerile cu trecutul, le inchei definitiv.
crst_g
CITAT (spdude @ 31st October 2009, 23:24) *
Pai nu. Odata ce`mi inchei afacerile cu trecutul, le inchei definitiv.

n-a zis nimeni ca tre' sa fie fosta. eu, de exemplu, i-am zis numele unei colege pe care ea oricum n-o suporta. mi-am cerut scuze, a facut pe botoasa o perioada scurta de timp, si i-a trecut.
spdude
De astea inca n`am patit. Dar mi`as da peste limba sa o fac biggrin.gif
angel
Eu mai fac asta la misto....nu neaparat foste ci apelative de celebritati, cunostinte carora le mai aflu din picanterii, etc...

Sau...poate o fac cu buna stiinta devilred.gif
zzangaboy
raspunsu` meu la toate`i unu` singur: NU
mcgregory
Nu,eu le spun tuturor "pasarica scumpa",chiar daca nu le prea place e prea tarziu sa ma mai schimb,obisnuinta bat-o vina! wink.gif Iar treaba cu scumpa chiar e adevarata,de la an la an pretentiile cresc si totul devine mai scump....... laugh.gif
Fr3ak
eh...inflația.

În pat n-am reușit să gafez așa, doar la telefon, și aia a fost o neînțelegere.
În rest, într-adevăr nu prea îi folosesc prenumele decât dacă vorbesc despre ea cu o altă persoană, iar atunci nimănui nu-i pasă dacă greșesc tongue.gif Face-to-face, mă înscriu în rândul alintatorilor. Alintul nostru preferat în pat: „!”

biggrin.gif ex: f**e-, „lovește-”, „mușcă-”, „linge-” etc. biggrin.gif
zzangaboy
ai sarit suge`ma biggrin.gif
Fr3ak
Aia n-o folosim amândoi smile.gif
zzangaboy
raspuns final gresit, trebuia sa zici aia o face fara sa`i zic tongue.gif
yasmi
Ai fost mai rapid.
Aia e din apelativele "mi-o". biggrin.gif
Fr3ak
QUOTE (zzangaboy @ 4th November 2009, 09:36) *
raspuns final gresit, trebuia sa zici aia o face fara sa`i zic tongue.gif

și creză că dacă nu-mi zice f**e-mă, n-o f*t?

nu le folosim ca remindere, ci ca încurajări...ști tu, ca în galerie: strigi gol, când mingea a intrat deja în poartă biggrin.gif
A_shot_of_JB
CITAT (Fr3ak @ 4th November 2009, 09:14) *
eh...inflația.

În pat n-am reușit să gafez așa, doar la telefon, și aia a fost o neînțelegere.
În rest, într-adevăr nu prea îi folosesc prenumele decât dacă vorbesc despre ea cu o altă persoană, iar atunci nimănui nu-i pasă dacă greșesc tongue.gif Face-to-face, mă înscriu în rândul alintatorilor. Alintul nostru preferat în pat: „!”

biggrin.gif ex: f**e-, „lovește-”, „mușcă-”, „linge-” etc. biggrin.gif

la telefon am reusit si eu sa gafez, ma gandeam la o colega si ii spusesem pe numele aleia w00t.gif nu ma gandeam la prostii,trebuia sa ma intalnesc cu ea sa imi lase ceva carti si eu ii zisesem pe numele aleia, a urmat vre-o juma` de ora de morala la telefon,eu incercam sa o scot acolo ca nu a inteles ea bine si pana la urma am scos-o eu la capat chiar daca o luna dupa faza aia isi mai amintea ea din cand in cand si ma mai tachina ... laugh.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.