"Ospitalitate" la bac
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Alina

era o intrebare retorica, nu-i asa?
Replica
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 18:26)
era o intrebare retorica, nu-i asa?
*

Era retorica, dar nu m-ar supara un raspuns. smile.gif Ideea era ca incerc sa imi dau seama cam ce ai putea face in viata dupa ce termini scoala in care "fentezi" examenele.

Mecmar
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 19:15)
Ca sa iti urmez exemplul, un alt om inteligent a spus "Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie, totusi, sa iti mearga mintea". Deci tu te afunzi mai adanc, pana nu mai vezi luminitza!  death.gif
*

Mai are vreun rost sa te intreb cine a spus : ,,ca sa intelegi ca esti prost trebuie sa-ti mearga mintea?''
Daca imi dai raspunsul corect la aceasta intrebare, consider ca nu ai trecut degeaba prin scoala, altfel....nu are rost sa ma lupt cu un om care n-are nimic de pierdut.
maxy
Pai poti intreba, dar nu cred ca te va ajuta cu mult! Cauta si mai afli si tu cate ceva nou... Iti recomand sa vizitezi si tu o pagina culturala sau sa mai citesti o carte, preferabil "Gramatica pentru To(n)ti"
Mecmar
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 19:37)
Pai poti intreba, dar nu cred ca te va ajuta cu mult! Cauta si mai afli si tu cate ceva nou... Iti recomand sa vizitezi si tu o pagina culturala sau sa mai citesti o carte, preferabil "Gramatica pentru To(n)ti"
*

Si tacerea este un raspuns! Nu pe mine trebuie sa ma ajute cu ceva, ci pe tine. Acesta este nivelul la care esti in acest moment.
Eu sunt usor de multumit cand ceea ce mi se ofera, este tot ce e mai bun.
Tie nu iti ramane decat sa pui manuta pe o carte si sa o rasfoiesti in loc sa te limitezi la a cita persoane de care nu ai auzit chiar NICIODATA.
Pentru cultura ta generala eek.gif Georges Brassens NU a fost postas!
Anjin`
QUOTE(Replica @ May 24 2005, 19:25)
Sa admitem ca poti copia si la licenta. Dar dupa aceea, in conditiile in care ai copiat la toate examenele, ce faci?
*

Proful meu de elctrotehnica ne-a spus chestia asta la curs:
Cica toata lumea mai copiaza la cate un examen dar a avut un coleg care copia la toate. Eh termia totzi facultatea si dupa la intalnirea de nus catzi ani ala cu copiatul se apuca sa le explice ca are o functzie de conducere la o firma din Ilfov. Alt individ de la masa i-a atras atentzia ca toata lumea stie ca a furat sa ajunga acolo , si ca nu ebine sa se laude de fatza cu ei de asta.Concluzia profului meu a fost ca nu trebuie sa-i ajutam pa aia ce trisaza pentru ca mai tarziu nu stii de unde sare reprosul.
Eu am priceput doua lucruri: 1 ca ala ar fi putut ajunge ceva mai departe daca invatza.2 regrete are orice om dar invidia e trista si e semn de neputintza.
Parerea mea despre bac: e cel mai bine sa fii la un liceu bun cand dai bacul:daca nu esti cel mai bun ai pe cine intreba,si in plus la liceele astea totzi stim cum se fac jocurile, daca da fiecare un milion se strange ceva...
maxy
QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 18:50)
Si tacerea este un raspuns! Nu pe mine trebuie sa ma ajute cu ceva, ci pe tine. Acesta este nivelul la care esti in acest moment.
  Eu sunt usor de multumit cand ceea ce mi se ofera, este tot ce e mai bun.
  Tie nu iti ramane decat sa pui manuta pe o carte si sa o rasfoiesti in loc sa te limitezi la a cita persoane de care nu ai auzit chiar NICIODATA.
  Pentru cultura ta generala  eek.gif Georges Brassens NU a fost postas!
*

Eu stiam de la cine era citatul, din moment ce l-am folosit. Stai linistit ca nivelul meu il intrece pe al tau cu mult. In afara frazelor ambigue si cam fara sens, imi reiterez recomandare de a studia gramatica bine, macar un nivel mediu de cunostinte. Vad ca sunt mai multe persoane care ti-o recomanda, deci face-o!

Anjin`
QUOTE(Replica @ May 24 2005, 19:25)
Sa admitem ca poti copia si la licenta. Dar dupa aceea, in conditiile in care ai copiat la toate examenele, ce faci?
*

Cica toata lumea mai copiaza la cate un examen dar a avut un coleg care copia la toate. Eh termia totzi facultatea si dupa la intalnirea de nus catzi ani ala cu copiatul se apuca sa le explice ca are o functzie de conducere la o firma din Ilfov. Alt individ de la masa i-a atras atentzia ca toata lumea stie ca a furat sa ajunga acolo , si ca nu ebine sa se laude de fatza cu ei de asta.Concluzia profului meu a fost ca nu trebuie sa-i ajutam pa aia ce trisaza pentru ca mai tarziu nu stii de unde sare reprosul.
Eu am priceput doua lucruri: 1 ca ala ar fi putut ajunge ceva mai departe daca invatza.2 regrete are orice om dar invidia e trista si e semn de neputintza.
Parerea mea despre bac: e cel mai bine sa fii la un liceu bun cand dai bacul:daca nu esti cel mai bun ai pe cine intreba,si in plus la liceele astea totzi stim cum se fac jocurile, daca da fiecare un milion se strange ceva...
Replica
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 19:03)
Eu stiam de la cine era citatul, din moment ce l-am folosit. Stai linistit ca nivelul meu il intrece pe al tau cu mult.  In afara frazelor ambigue si cam fara sens, imi reiterez recomandare de a studia gramatica bine, macar un nivel mediu de cunostinte. Vad ca sunt mai multe persoane care ti-o recomanda, deci face-o!
*

Deci fa-o! Vine mufa cu ciocanul... biggrin.gif
maxy

QUOTE(Replica @ May 24 2005, 19:08)
Deci fa-o! Vine mufa cu ciocanul... biggrin.gif
*

GRESIT!!!Verbul este la imperativ si forma de imperativ a verbului "a face" este "face-o"! Duhh
Replica
QUOTE(Anjin` @ May 24 2005, 19:03)
Eu am priceput doua lucruri: 1 ca ala ar fi putut ajunge ceva mai departe daca invatza.2 regrete are orice om dar invidia  e trista si e semn de neputintza.
Parerea mea despre bac: e cel mai bine sa fii la un liceu bun  cand dai bacul:daca nu esti cel mai bun ai pe cine intreba,si in plus la liceele astea totzi stim cum se fac jocurile, daca da fiecare un milion se strange ceva...
*

Tot repectul pentru proful tau de electrotehnica, dar eu raman la ideea ca acel coleg era exceptia care intareste regula.
Replica
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 19:10)
GRESIT!!!Verbul este la imperativ si forma de imperativ a verbului "a face" este "face-o"! Duhh
*

Tu spui "Du-te si face lectiile"?
mufa
QUOTE(magister @ May 24 2005, 17:53)
cui ii sare bre capacele?!  smile.gif 

*

Nimanui nu-i sar, bre, capacele. Pentru cei mai tineri in propozitia de mai sus subiectul este "capacele" , iar capacele sar, nu sare. bash.gif bash.gif
maxy
LOOK IT UP!
AndiXXXl
Ptu cei care au zis da o sa dau spaga toata viata si sa ma apuc de manele and stuff.....numai bine.
Daca faceam topicul "Cum sa copii la bac" care ar fi aprox aceeasi chestie sunt sigur ca toti "moralistii" de pe forum ramaneau in banca lor ba chiar mai dadeau si un exemplu,doua din vasta lor experienta scolara...dar sa revenim la subiect ptu ca lumea este cum este si numai are rost sa comentez...
maxy
Uite: azi am dat atestat si am iesit super bine. Profesoara a fost de treaba, i-am arata problemele, mi-a pus cateva intrebari, si apoi i-am arata atestatul, la fel niste intrebari, si cred ca m-a notat bine. Maine aflu! peacefingers.gif
mufa
QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 18:32)
Mai are vreun rost sa te intreb cine a spus : ,,ca sa intelegi ca esti prost trebuie sa-ti mearga mintea?''
    Daca imi dai raspunsul corect la aceasta intrebare, consider ca nu ai trecut degeaba prin scoala, altfel....nu are rost sa ma lupt cu un om care n-are nimic de pierdut.
*

Si ma rog frumos, in ce clasa si la ce materie din scoala generala/liceu se studiaza scriitori francezi? Sa zicem la o clasa de real, fara franceza la limbi straine. bash.gif
mufa
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 19:10)
*

bash.gif bash.gif bash.gif Explicatiile ti le-a dat Replica.
maxy
mda... a zice si a fi corect nu e la fel...
Replica
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 19:21)
LOOK IT UP!
*

Arunca un ochisor aici:
http://www.verbix.com/webverbix/cache/5.face.html
maxy
sau vezi tu in indreptar
Mecmar
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 20:03)
Eu stiam de la cine era citatul, din moment ce l-am folosit. Stai linistit ca nivelul meu il intrece pe al tau cu mult.
*

Sa-i spui asta lui MUTU! Esti prea mic pentru un razboi atat de mare. Strict tastele degeaba cu tine.
Copile, era vorba despre Maurice Coyaud. Stai in banca ta si raspunde la intrebarea pusa de colegul nostru, ca e rusinos sa te impiedici de 2 ori de aceeasi piatra.
Alina
QUOTE(Replica @ May 24 2005, 19:32)
Era retorica, dar nu m-ar supara un raspuns.  smile.gif Ideea era ca incerc sa imi dau seama cam ce ai putea face in viata dupa ce termini scoala in care "fentezi" examenele.
*

Replica, banuiesc ca esti prea inteligenta ptr a generaliza acest fenomen...
maxy
QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 19:41)
Sa-i spui asta lui MUTU! Esti prea mic pentru un razboi atat de mare. Strict tastele degeaba cu tine.
  Copile, era vorba despre Maurice Coyaud. Stai in banca ta si raspunde la intrebarea pusa de colegul nostru, ca e rusinos sa te impiedici de 2 ori de aceeasi piatra.
*

Ioane, nu e nici un razboi aici. Vezi ca piatra de care mi-am impiedicat te-a lovit... Ti-am zis ca un citat il folosesc doar daca stiu autorul.
Replica
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 19:41)
Replica, banuiesc ca esti prea inteligenta ptr a generaliza acest fenomen...
*

Draga mea, eu nu generalizez, imi puneam doar intrebari. E drept, uneori gandesc cu voce tare...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.