"Ospitalitate" la bac
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

mufa

QUOTE(Replica @ May 24 2005, 11:51)
Nimic din ceea ce poti invata nu este aberatie. De altfel, atitudinea voastra se reflecta in modul in care schingiuiti limba romana. Si nu ma refer la tine in mod special, ci la toti ceilalti "bacalaureati" care isi bat joc de scoala.
Stiati ca multi ani in urma examenul se numea "de maturitate"?
*

Aia cu "de maturitate" e de pe vremea bunicii.
In rest cam ai dreptate.
maxy
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 15:12)
Interesting... se pare ca sunt multi romani nemultumiti de sistemul din Romania care se strofoaca pe forumuri sa schimbe o mentalitate "necivilizata". Ce legatura are mr cone ospitalitatea la bac cu caracterul unui om?
    Iti spun din proprie experienta: am copiat la BAC, dar nu stiu sa dau o spaga nici unei femei de serviciu. Am copiat la BAC, dar surpriza! Stiu sa scriu cat de cat corect gramatical, iar la capitolul "cunostinte generale", nu m-am facut de ras pana acum in orice mediu am poposit. Am copiat la BAC la filozofie, dar stiu sa fac diferenta intre Platon si Aristotel, desi, recunosc ca nu am citit nimic din Kant. Impusca-ma pentru asta.
  Am copiat la geografie la bac, dar stiu capitala celor mai multe tari.
Exemplele pot continua.
  Am terminat o facultate de litere, desi am copiat la latina. Iete ca nu stiu nimic din latina. Oamenii ar trebui omorati pentru asta, zic eu...
  Lasa tinerii sa se bucure de viata, de tinerete, de vara asta capricioasa si nu mai sustine inutil ca daca inveti pentru sase materii de kko ( ma rog, depinde de preferinte si pasiuni, ca unele sunt chiar ok) iti creste IQ-ul si pe deasupra devii si civilizat... asta este o conceptie de decrepit.
*

Mersi de sustinere! Esti first.gif !

mufa
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 15:13)
Inca ceva, ca tot am postat atat mult, nu mai faceti pe moralistii, cei care critica! Invat la ce imi trebuie(biologia nu mi se pare a fi una dintre ele) si anume: romana, care ne trebuie tuturor si limbile straine care sunt super folositoare.
Iti dai seama ca,daca iti place materia si o intelegi, nu ai de ce sa copiezi!
Bafta tuturor la BAC! Sa treaca totul cu bine pentru noi!! worthy.gif
*

Cred ca pui problema gresit. In liceu iti formezi cultura generala si din cauza asta faci si asa numitele materii de care nu ai nevoie (aici fiecare are o alta lista, in functie de ce vrea sa faca mai tirziu). Dar din nou, fiind vorba de cultura generala, nu exista materii care iti trebuie si materii care nu. Pot exista materii care iti plac si la care retii mai usor si materii care nu iti plac si unde te chinui sa intelegi/retii ce se intimpla.
In fine, incep sa bat iar cimpii.
StGermain
Sunt unii care invata, si altii care compenseaza prin istetime. Iar daca nici nu inveti, si nu esti nici vanator de nota, atunci nu ai decat sa iei 6 sau mai putin...

Eu am dat acum un an bacul: orale 10, trebuie sa fii degajat, sa nu iti arati emotiile, si chiar daca nu stii f multe, trebuie sa infloresti (pana la urma romana si comentariile la romana asta inseamna - imaginatie si inflorituri plecand de la o fraza cheie) si sa pari ca esti sigur de ceea ce spui. Profa/profele se va mai uita si aiurea, va mai face si alte chestii in timp ce tu vbesti acolo. Oricum e super plictisita. Eu sunt cu Ro la numele de familie. Gandeste-te cati a ascultat pana sa ajunga sa ma asculte pe mine. Cat timp profele mai fac altceva (si se intalneste des situatia asta) poti sa mai zici si pe langa (daac ai fraze limitate pe care esti sigur, si vrei sa iti mai ramana si pe la sfarsit), numai sa iti auda vocea ca tu vorbesti. La sfarsit pe mine m-a pus sa trag o concluuzie: "totusi cum este cu alternarea asta a realului cu fantasticul?" ma intreaba (mi-a cazut La tiganci) la care eu am inceput sa ii zic ca intr-adevar este o continua pendulare intre real si ireal, si ca Gavrilescu nu reuseste sa realizeze asta decat spre sfarsit, iar ca la sfarsit drumul sau duce defapt spre moarte, pentru ca acel codru infinit spre care calatoreste in trasura nu inseamna decat moarte, si asa mai departe - deci sa vorbesti!
Ai in minte tot timpul ca profa nu are interes sa te pice, sau sa iti puna nota mica - nu are nimic impotriva ta, si nu are nimic impotriva ca toata lumea sa ia 10, deci e simplu sa iei 10 pana la urma!

Pe urma am dat romana scris... mi-a cazut Ion - parca, la ultimul subiect ala lung. In rest, nu stiu ce scrisoare care sa contina nu stiu ce expresii, si alte nimicuri. A, si comentariu. La fel... te gadnesti, la exercitiile de gramatica e simplu (mi-a placut si stiu, probabil de asta). Daca nu te descurci mai intrebi... adica se sopteste. La ultimul subiect la fel, daca nu mai tii minte ordinea actiunilor din roman (in caz ca nu l-ai citit - eu nu am citit nici un roman) atunci intrebi alaturi... Profii in general sunt toleranti, insa nu trebuie sa se exagereze... adica sa nu se ajunga sa se auda de pe hol atatea voci cu ton ridicate pentru ca intra ei la belea! De soptit se poate sopti (in unele cazuri chiar si dicta juma de comentariu) insa la volum cat se poate de mic! Cand se aud tocuri pe hol aia inseamna comisia! Toata lumea tace malc, nu se mai aude nici un sunet pana nu vine comisia si nu pleaca... de se aud doar in departare ceva tocuri! E pericuos ca poa sa faca aia observatie, iar la profi le e frica de ei - nah,. ei sunt raspunzatori.

La geografie au fost soapte la greu... adica eram intr-o ultima clasa de pe palier, se auzeau f bine tocurile comisiei cand se apropia, la fel se tacea chitic cat era comisia in apropiere pana pleca si se departa... am primit toate exceptand ultimul subiectele pentru ca nu ma pricepeam deloc, iar pe ultimul l-am dat eu la toata lumea pentru ca din intamplare il stiam (era vorba de tipurile de sate risipite la munte, rasfirate, si care mai sunt). L-am stiut, si dictam cu soapte la volum ridicat de scriau mai multi dupa dictare. 9.30.

La sport s-a cotizat cu cate 150 000 insa nu pentru 8-9-10 ci doar ca profesorii sa puna 1-2 puncte in plus fata de cum spun regulile cursing.gif . Si asta cerut de catre ei! Deci cam ce marlani... au cerut bani, insa nu ca sa puna note maxime, ci ca sa fie un pic mai toleranti... noroc ca am cunoscut in culise pe cineva si am avut 10 by default (chiar daca puteam sa fac 12-15 flotari).

La obiectele precum latina/chimia/greaca/rusa si altele asemenea, unde sunt putini profesori in oras care predau asa ceva, este foarte probabil ca profii, fiind putini cum am spus, sa se cunoasca intre ei. Nu dau detalii, insa daca simtiti ca sunt putini profi (deci e o materie rara/deosebita) abordati-i in 4 ochi (la pregatire) sau bateti apropouri aproape explicite, tot in 4 ochi wink.gif . Se poate descoperi ca profa cu care faci tu pregatire/ore sa se stie cu aia care iti va corecta teza. De aici te prinzi singur ce ai de facut, iar daca nu te prinzi, inseamna ca ce am scris nu este pentru tine. Du-te si mai repeta din manual!

Matematica nu am dat, Multumesc lui Dumnezeu, am auzit insa ca este aiurea tare. Nu am ce sfaturi sa dau. Insa probabil si acolo se mai poate sopti/strecura un ochi peste umar.

Intotodeauna se intra in clase cu minim 30-50 minute inainte de inpartirea subiectelor: nu te apuci tu sa iti inveti din manual sau cine stie ce prostii, sa incepi sa reflecezi la nemurirea sufletului. Te bagi in seama cu lumea, va cunoasteti, stati de vorba, radeti. Vezi care le are, il mirosi pe ala caruia daca ii vei cere iti va da, si pe ala care isi va da disable din bios la urechi dupa ce se impart subiectele! Eu pana la ultima proba, deja ma salutam cu juma de scoala, cu toti ma impreietenisem in clasa de cand se intra pana se aduc tezele...

Dupa ce se aduc si ai rezolvat ce stiai, si ti-a mai ramas ce nu stii, nu te apuci sa interrupi pe nimeni din scris ca sa iti spuna tie. Este foarte enervant. Ori incerci sa te uiti in teza fara macar sa il rogi sa isi dea mana/cotul, ori astepti pana se opreste din scris, si intr-un moment in care "are timp" adica nu se concentreaza sau ceva - atunci il intrebi, si ca sa fii sigur, dupa ce iti da un raspuns, pana il scrii tu acolo, ii zici "stai oleaca" ca sa nu il pierzi, sa iti mai dea cate ceva... de fapt e mai bine sa iti zica cat mai mult, tu sa incerci sa tii minte si dupa aia sa scrii, ca sa nu iti zica pe loturi, ca il deranjezi mai mult si va vad profesorii mai mult soptind...
Oricum despre chestiile astea nu se discuta, trebe sa fii treaz acolo la fata locului si sa te orientezi cum este cel mai bine sa faci. Combina-te si scoate-ti un 880 fara nici un fel de invatat (singurul invatat a fost reprezentat de cateva sedinet de romana), ca mine.

Revin... daca aveti intrebari, go ahead.
maxy
Mersi de sfaturi! Ai fost foarte ajutator! Insa eu imi fac griji din cauza ca ne-au speriat, spunandu-ne ca va fi greu... si eu la mate imi fac griji, pentru ca e cam greu. Oricum vreau o nota acceptabila, nu mai mult. Oricum nu imi trebuie media!
Mecmar
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 16:12)
Interesting... se pare ca sunt multi romani nemultumiti de sistemul din Romania care se strofoaca pe forumuri sa schimbe o mentalitate "necivilizata". Ce legatura are mr cone ospitalitatea la bac cu caracterul unui om?
    Iti spun din proprie experienta: am copiat la BAC, dar nu stiu sa dau o spaga nici unei femei de serviciu. Am copiat la BAC, dar surpriza! Stiu sa scriu cat de cat corect gramatical, iar la capitolul "cunostinte generale", nu m-am facut de ras pana acum in orice mediu am poposit. Am copiat la BAC la filozofie, dar stiu sa fac diferenta intre Platon si Aristotel, desi, recunosc ca nu am citit nimic din Kant. Impusca-ma pentru asta.
  Am copiat la geografie la bac, dar stiu capitala celor mai multe tari.
Exemplele pot continua.
  Am terminat o facultate de litere, desi am copiat la latina. Iete ca nu stiu nimic din latina. Oamenii ar trebui omorati pentru asta, zic eu...
  Lasa tinerii sa se bucure de viata, de tinerete, de vara asta capricioasa si nu mai sustine inutil ca daca inveti pentru sase materii de kko ( ma rog, depinde de preferinte si pasiuni, ca unele sunt chiar ok) iti creste IQ-ul si pe deasupra devii si civilizat... asta este o conceptie de decrepit.
*

QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 16:12)
sunt multi romani nemultumiti de sistemul din Romania care se strofoaca pe forumuri sa schimbe o mentalitate "necivilizata". Ce legatura are mr cone ospitalitatea la bac cu caracterul unui om?
    din proprie experienta: am copiat la BAC, dar nu stiu sa dau o spaga nici unei femei de serviciu. Am copiat la BAC, dar surpriza! Stiu sa scriu cat de cat corect gramatical, iar la capitolul "cunostinte generale", nu m-am facut de ras pana acum in orice mediu am poposit. Am copiat la BAC la filozofie, dar stiu sa fac diferenta intre Platon si Aristotel, desi, recunosc ca nu am citit nimic din Kant.  Am copiat la geografie la bac, dar stiu capitala celor mai multe tari.
  Am terminat o facultate de litere, desi am copiat la latina. Iete ca nu stiu nimic din latina.
*

CARACTÉR Felul de a fi al unui individ. Ansamblu de dispoziții înăscute, care constituie structura psihică a unui individ. Proprietate morală care se manifestă prin perseverență, vigurozitate și corectitudine.
Ma uimeste faptul ca desi ai absolvit (cica) o facultate de litere nu reusesti sa faci analogia dintre ,,ospitalitatea'' de la bac si caracterul unui om.
Ca sa poti intelege, iti explic pe scurt:
Profesorul are caracter, tu vrei sa fi ,,ospitalier''. Rezultatul? Nu iei bacul.
Mai vi matale o data la toamna!
Termini facultate de litere si.....surpriza de proportii: sti sa scrii cat de cat gramatical, iar la capitolul ,,cunostinte generale'' nu te-ai facut de ras. Asta pentru ca nu ai fost in stare sa intri intr-o discutie si sa o si porti pana la un rezultat
din care sa castige toata lumea.
Sa sti ca atunci cand vorbesti cu tine insuti nu te aude nimeni.
Ai copiat la bac la filozofie dar sti sa faci diferenta intre Platon si Aristotel?! wallbash.gif
Cu cat te lauzi mai tare, cu atat ceilalti rad mai copios pe seama ta.
Ei bine, eu nu stiu prea multe nici de unul si nici de altul, dar asta nu inseamna ca nu am cateva notiuni despre ei.
Ai copiat la bac la geografie dar sti foarte multe din capitalele lumii. Apropos, care este capitala Vaticanului?
IQ - tu postezi aici ca sa dai o lamurire unui user, sau sa te afli in treaba?
Cele 6 materii de cacao pe care TU le consideri asa, o anume persoana poate primi anual premiul NOBEL. De acesta ai auzit?
Cateva lamuriri pentru informarea ta in ceea ce priveste IQ-ul si una dintre cele 6 materii de kakao:
In principiu scarile de inteligenta cuprind o serie de probe sau teste, cum vrei sa le numesti, care permit diagnosticarea diverselor aspecte ce definesc inteligenta: informatia (cultura generala), rationamentul aritmetic, vocabularul, stabilirea unor analogii, surprinderea succesiunii, capacitatea de concentrare, deosebirea dintre esential si neesential, capacitatea de invatare si adaptare la o situatie noua.
La orice varsta dar mai ales in anii tineretii, ne putem ameliora performantele intelectuale. Creierul care este organul gandirii, trebuie exersat continuu. Pai si asta cum o faci, C O P I I N D? Dar si acolo trebuie sa gandesti, caci nu este asa de usor.
Lenea de a gandi este la fel de daunatoare ca si evitarea muncii. La noul tau loc de munca ce vei face, vei evita sa muncesti?
Este adevarat ca in actualul sistem de invatamant sunt multe lacune si nu este normala introducerea multor materii, dar pe parcurs aceste situatii se vor reglementa si vor reapare liceele cu anumite profile.
Referitor la DECREPIT - Daca vrei sa fi original, imita-i pe cei care nu mai sunt la moda.
Si uite asa unii se nasc pentru a servi omenirea si altii pentru a servi la masa.
add
QUOTE(Replica @ May 24 2005, 13:51)
Nu am devenit nostalgica, dar sunt convinsa ca orice inveti iti poate fi de folos mai devreme sau mai tarziu.
*

BULLSHIT !!!!!!!!

maxy
Mecmar, lucrezi in sistemul de invatamant?
bbshtrumf
te-a cam lovit si te racoresti daca iti spune ca e "de-al lor"?mie mi se par de maxim bun simt vorbele lui/ei.
Alina

QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 18:05)
CARACTÉR  Felul de a fi al unui individ. Ansamblu de dispoziții înăscute, care constituie structura psihică a unui individ. Proprietate morală care se manifestă prin perseverență, vigurozitate și corectitudine.
    Ma uimeste faptul ca desi ai absolvit (cica) o facultate de litere nu reusesti sa faci analogia dintre ,,ospitalitatea'' de la bac si caracterul unui om.
  Ca sa poti intelege, iti explic pe scurt:
    Profesorul are caracter, tu vrei sa fi ,,ospitalier''. Rezultatul? Nu iei bacul.
    Mai vi matale o data la toamna!
    Termini facultate de litere si.....surpriza de proportii: sti sa scrii cat de cat gramatical, iar la capitolul ,,cunostinte generale'' nu te-ai facut de ras. Asta pentru ca nu ai fost in stare sa intri intr-o discutie si sa o si porti pana la un rezultat
din care sa castige toata lumea.
    Sa sti ca atunci cand vorbesti cu tine insuti nu te aude nimeni.
    Ai copiat la bac la filozofie dar sti sa faci diferenta intre Platon si Aristotel?!  wallbash.gif
    Cu cat te lauzi mai tare, cu atat ceilalti rad mai copios pe seama ta.
    Ei bine, eu nu stiu prea multe nici de unul si nici de altul, dar asta nu inseamna ca nu am cateva notiuni despre ei.
    Ai copiat la bac la geografie dar sti foarte multe din capitalele lumii. Apropos, care este capitala Vaticanului?
    IQ - tu postezi aici ca sa dai o lamurire unui user, sau sa te afli in treaba?
    Cele 6 materii de cacao pe care TU le consideri asa, o anume  persoana poate primi anual premiul NOBEL. De acesta ai auzit?
    Cateva lamuriri pentru informarea ta in ceea ce priveste IQ-ul si una dintre cele 6 materii de kakao:
    In principiu scarile de inteligenta cuprind o serie de probe sau teste, cum vrei sa le numesti, care permit diagnosticarea diverselor aspecte ce definesc inteligenta: informatia (cultura generala), rationamentul aritmetic, vocabularul, stabilirea unor analogii, surprinderea succesiunii, capacitatea de concentrare, deosebirea dintre esential si neesential, capacitatea de invatare si adaptare la o situatie noua.
    La orice varsta dar mai ales in anii tineretii, ne putem ameliora performantele intelectuale. Creierul care este organul gandirii, trebuie exersat continuu. Pai si asta cum o faci, C O P I I N D? Dar si acolo trebuie sa gandesti, caci nu este asa de usor.
    Lenea de a gandi este la fel de daunatoare ca si evitarea muncii. La noul tau loc de munca ce vei face, vei evita sa muncesti?
    Este adevarat ca in actualul sistem de invatamant sunt multe lacune si nu este normala introducerea multor materii, dar pe parcurs aceste situatii se vor reglementa si vor reapare liceele cu anumite profile. 
    Referitor la DECREPIT - Daca vrei sa fi original, imita-i pe cei care nu mai sunt la moda.
    Si uite asa unii se nasc pentru a servi omenirea si altii pentru a servi la masa.
*

Honey, unu la mana incearca cel putin sa dai un citat OK, fara a te repeta....Sau te balbai, cumva? w00t.gif
Doi, ti-au trebuit DOUA ore ca sa gasesti doua cuvinte in dictionar?
Trei ( nu te supara ca le enumar ca in clasa a cincea, dar vreau sa fiu cat mai pe intelesul tau ), decat sa nu copiez la BAC si sa scriu la fel de corect gramatical ca tine ( sa sti, vi etc etc), mai bine trec ca gasca prin balta prin toate stadiile de invatamant si ajung...ca mine.
Patru, de laudat, nu ma laud deloc...erau niste exemple luate la intamplare , pentru a-mi sublinia teoriile. Si pentru a te face pe tine sa intelegi. Incerc imposibilul, dar asa sunt eu...o perseverenta.
Cinci...TU NU AI TERMINAT NICI LICEUL, nu?! Se vede, stai linistit. Dar ramane intre noi. laugh.gif
Alina
QUOTE(bbshtrumf @ May 24 2005, 18:16)
te-a cam lovit si te racoresti daca iti spune ca e "de-al lor"?mie mi se par de maxim bun simt vorbele lui/ei.
*

nope, era menit sa ma loveasca pe mine, dar a lovit gramatica limbii romane pana in cele mai mici detalii, a lovit logica invatata in clasa a opta, a lovit codul bunelor maniere, s-a autolovit pana s-a facut de kko!
Felicitari! wink.gif
trotineta
QUOTE(StGermain @ May 24 2005, 16:22)
Pe urma am dat romana scris... mi-a cazut Ion - parca, la ultimul subiect ala lung. In rest, nu stiu ce scrisoare care sa contina nu stiu ce expresii, si alte nimicuri. A, si comentariu. La fel... te gadnesti, la exercitiile de gramatica e simplu (mi-a placut si stiu, probabil de asta). Daca nu te descurci mai intrebi... adica se sopteste. La ultimul subiect la fel, daca nu mai tii minte ordinea actiunilor din roman (in caz ca nu l-ai citit - eu nu am citit nici un roman) atunci intrebi alaturi... Profii in general sunt toleranti, insa nu trebuie sa se exagereze... adica sa nu se ajunga sa se auda de pe hol atatea voci cu ton ridicate pentru ca intra ei la belea! De soptit se poate sopti (in unele cazuri chiar si dicta juma de comentariu) insa la volum cat se poate de mic! Cand se aud tocuri pe hol aia inseamna comisia! Toata lumea tace malc, nu se mai aude nici un sunet pana nu vine comisia si nu pleaca... de se aud doar in departare ceva tocuri! E pericuos ca poa sa faca aia observatie, iar la profi le e frica de ei - nah,. ei sunt raspunzatori.

Si nu iti pare rau ca nu ai citit? Crezi ca le vei mai citi vreodata? Sau le treci la "neimpliniri"? biggrin.gif
maxy
Mecmar, viata ta pare plictisitoare si te apuci sa o critici pe a altora. Inteligenta ta este medicra si prin critici iti da iluzia ca esti un geniu? Mai lasa-ne cu pseudointeligenta ta. Black Unicorn nu a facut nimic decat sa demonstreze o idee. Crede-ma este este mult mai inteligenta decat tine si asta nu se va schimba!
magister
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 12:46)
pana una alta ei o duc mult mai bine decat noi, astia care invatam de ne sar capacele... e nedreapta viata uneori, nu?  dry.gif
*

cui ii sare bre capacele?! smile.gif

mai devreme dadeai detalii despre procedura de "inmuiere" a profilor si acum o intorci ca la Ploiesti ca elevii, vai saracutii de ei, nu mai au timp de altceva decat de Sadoveanu, integrale, formula benzenului, etc.

aveti grija mai copii...lasati-o mai moale cu invatatul unor lucruri inutile si tembele ca va dauneaza grav sanatatii smile.gif
maxy
Uite pe cineva luminat! Bravo worthy.gif !
Alina
QUOTE(magister @ May 24 2005, 18:53)
cui ii sare bre capacele?!  smile.gif 

mai devreme dadeai detalii despre procedura de "inmuiere" a profilor si acum o intorci ca la Ploiesti ca elevii, vai saracutii de ei, nu mai au timp de altceva decat de Sadoveanu, integrale, formula benzenului, etc.

aveti grija mai copii...lasati-o mai moale cu invatatul unor lucruri inutile si tembele ca va dauneaza grav sanatatii  smile.gif
*

La licenta nu se poate copia din pacate... rolleyes.gif
Magister, eu te ignor cu succes de ceva vreme, tu de ce nu faci la fel?! cool.gif

edit: plus ca ceea ce ai citat acolo continea si o urma de ironie, banuiesc mult prea subtila ptr nea Mitica...
Mecmar
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 18:40)
Mecmar, viata ta pare plictisitoare si te apuci sa o critici pe a altora. Inteligenta ta este medicra si prin critici iti da iluzia ca esti un geniu? Mai lasa-ne cu pseudointeligenta ta. Black Unicorn nu a facut nimic decat sa demonstreze o idee. Crede-ma este este mult mai inteligenta decat tine si asta nu se va schimba!
*

Ca sa vezi ca este intuneric, n-ai nevoie de lumina.
Alina
Ia fa-te mama Sandra Brown-ist, ca prea ai valente.... death.gif
maxy
Bine ca ti-ai dat seama! Acum aplica stratagema asta a ta!
Mecmar
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 18:19)
Honey, unu la mana incearca cel putin sa dai un citat OK, fara a te repeta....Sau te balbai, cumva?  w00t.gif
Doi, ti-au trebuit DOUA ore ca sa gasesti doua cuvinte in dictionar?
Trei ( nu te supara ca le enumar ca in clasa a cincea, dar vreau sa fiu cat mai pe intelesul tau ), decat sa nu copiez la BAC si sa scriu la fel de corect gramatical ca tine ( sa sti, vi etc etc), mai bine trec ca gasca prin balta prin toate stadiile de invatamant si ajung...ca mine.
Patru, de laudat, nu ma laud deloc...erau niste exemple luate la intamplare , pentru a-mi sublinia teoriile. Si pentru a te face pe tine sa intelegi. Incerc imposibilul, dar asa sunt eu...o perseverenta.
Cinci...TU NU AI TERMINAT NICI LICEUL, nu?! Se vede, stai linistit. Dar ramane intre noi.  laugh.gif
*

Copile, nu e greu sa arati ce stii, pentru tine e mai greu sa descoperi si sa inveti ce nu stii.
Alina
Copile?? laugh.gif M-am inecat cu un covrigel din cauza ta. Stai un pic sa ma opresc din ras....

Gata, multumesc. Rad repede!
Sunt multe lucruri pe care nu le stiu, ceea ce stiu sigur, insa, e ca daca vorbesti cu limitatii, nu ai sorti de izbanda...
Nu te superi daca nu mai vorbesc cu tine, nu? wink.gif
Mecmar
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 19:09)
Copile??  laugh.gif  M-am inecat cu un covrigel din cauza ta. Stai un pic sa ma opresc din ras....
Gata, multumesc. Rad repede!
Sunt multe lucruri pe care nu le stiu, ceea ce stiu sigur, insa,  e ca daca vorbesti cu limitatii, nu ai sorti de izbanda...
Nu te superi daca nu mai vorbesc cu tine, nu?  wink.gif
*

Un personaj celebru al literaturii universale a spus ca diferenta intre ,,prost" si ,,mai prost'', chiar nu mai conteaza.
Alina
Dragi elevi, viitori studenti, daca vreti cu adevarat sa demonstrati lumii ca sunteti stupizi, vorbiti numai din citate. Astfel toata lumea isi va da seama ca nu aveti capabilitatea de a va exprima, de a emite o parere personala si probabil ca oamenii vor fi mult mai ingaduitori cu voi. wink.gif
maxy
Ca sa iti urmez exemplul, un alt om inteligent a spus "Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie, totusi, sa iti mearga mintea". Deci tu te afunzi mai adanc, pana nu mai vezi luminitza! death.gif
Replica
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 17:57)
La licenta nu se poate copia din pacate...  rolleyes.gif

Sa admitem ca poti copia si la licenta. Dar dupa aceea, in conditiile in care ai copiat la toate examenele, ce faci?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.