"Ospitalitate" la bac
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

shadowgign2

QUOTE (maria89 @ Jun 29 2008, 00:41) *
Dragul meu, nu stiu de ce ai o dorinta acuta de a ma contrazice mereu si de a concura parca....am observat ca forumul asta chiar e facut pentru ca oamenii sa se certe........nu e parca nimic constructiv....eu doar vroiam sa felicit un om care mi-a dovedit ca exista si oameni drepti pe aici...primul meu mesaj scris ca un raspuns pentru tine, cel de sus, demonstreaza faptul ca eu chiar traiesc IN A REAL WORLD si sunt constienta de magariile si marsaviile ce se petrec in domeniile noastre; spre deosebire de tine, caci tu traiesti intr-o lume imaginara daca chiar ai impresia ca in firmele de prestigiu nu sunt acceptati altii pe pile si pusi inaintea celor cu valoare. Trezeste-te la realitate, nu stiu ce experiente ai tu, dar eu am avut destule experiente dure si esti naiv daca crezi ca in firmele mari oamenii de valoare nu sunt dati la o parte pentru a fi promovati pilosii sau curvele. Nu as vorbi daca nu as fi vazut asta si trait eu insumi. Citeste cu atentie primul meu mesaj, este dovada faptului ca sunt foarte lucida si nu traiesc intr-o lume roz, am fost prea calita. Plus de asta, esti primul care imi spune ca nu traiesc intr-o lume reala( de altfel nu ma mira, pentru ca nu ma cunosti cu adevarat), pentru ca eu de multe ori sunt "criticata" ca sunt prea dura, prea realista si refuz ideile gen "totul e roz, totul e ideal, toate trec etc". Sunt foarte dura si realista in privinta asta. Faptul ca m-am intrebat de ce sunt romanii nedrepti nu inseamna ca sunt "in a fantasy world" sau doresc "idealul". Uita-te la nemti, au pierdut 2 razboaie mondiale, au fost ruinati si astazi cum se explica faptul ca sunt puterea economica nr 1 in Europa? Sunt harnici, disciplinati, corecti, motivati, tot ce vrei, trasaturi pe care romanii nu le au, altfel nu am fi in situatia asta. Nemtii nu exprima , dupa cum bine observi, "idealul" de care ma acuzai si care nu ar exista, ci exprima o realitate, pe care numai un popor ca Romania poate sa o perceapa ca "ideal", pentru ca nu au mentalitatea ca asa ceva chiar poate exista si se poate realiza.

unu la mana, o polemica pe baza unei idei este pe cat se poate de constructiva. wink.gif
doi la mana nu ai inteles deloc textul scris de mine mai sus. acel text contine un mesaj mai subtil. trebuie privit in profunzime.
s'au petrecut de'a lungul timpului evenimente atat de stranii... ce parere ai despre cazul kennedy ?sau Lee Harvey Oswald ? sau despre 9/11 ? vrei sa continuam?

noi suntem doar niste pioni in acest imens necunoscut

apropo de oamenii drepti, oamenii cinstiti de care pomenesti... nu ar strica sa citesti niste filozofie,. in spetza platon wink.gif
Andreas1
Am un amic care si-a platit BAC-ul. A dat cam 1000 de euro ca sa fie asigurat ca-l ia. Acu`, mi-s curios cu ce note. Ca din cate am vazut pana acum, merge bine. Romana oral 10, engleza 10, romana scris: sa vedem ce-o fi. w00t.gif

maria89
QUOTE (shadowgign2 @ Jun 29 2008, 01:00) *
unu la mana, o polemica pe baza unei idei este pe cat se poate de constructiva. wink.gif
doi la mana nu ai inteles deloc textul scris de mine mai sus. acel text contine un mesaj mai subtil. trebuie privit in profunzime.
s'au petrecut de'a lungul timpului evenimente atat de stranii... ce parere ai despre cazul kennedy ?sau Lee Harvey Oswald ? sau despre 9/11 ? vrei sa continuam?

noi suntem doar niste pioni in acest imens necunoscut

apropo de oamenii drepti, oamenii cinstiti de care pomenesti... nu ar strica sa citesti niste filozofie,. in spetza platon wink.gif

Da, Platon...am citit deja wink.gif am luat meditatii de filosofie la un prof exigent si am citit muuulta filosofie, de la antichitate pana ziua de azi. Te referi la Mitul lui Gyges de care vorbea Platon? Da, desi e perspectiva mai pesimista, totusi e oarecum...reala...adica din conceptiile lui reiese ca oamenii sunt drepti numai silnic, de teama unor legi si pedepse si ca dreptatea nu este cava innascut omului... in privinta asta, Kant si Rouseau au o perspectiva mai optimista. Ei spun ca dreptatea este dictata de constiinta, ratiune si nu in ultimul rand iubire de oameni, fiind o componenta a firii umane...eu cred ca dreptatea nu trebuie sa fie rezultatul unor constrangeri, sa fie dreptate doar din cauza unor legi..adica se pune cu adevarat problema dreptatii daca ne intrebam cum ne-am comporta in absenta legilor?...da in fine. asta e filosofie, cati oameni se intreaba cum s-ar comporta daca nu ar exista legi? tongue.gif

Oricum, eu prin randurile astea nu vreau sa sustin ca vreau sa schimb o lume intreaga de nedrepti, este utopic, ci doar ma bucur cand mai vad cate unul ca mine, un exponent inversunat al dreptatii, poate prea drep pentru coruptia de azi.
Se pare ca intr-adevar, poate nu am inteles mesajul tau...imi cer scuze. Moartea lui laugh.gif Kennedy, cand aud de asta imi aduc aminte de prietena mea care e obsedata de o carte pe care o citeste acum si e convinsa ca masonii l-au omorat. Ce parere ai?
shadowgign2
QUOTE (maria89 @ Jun 29 2008, 11:04) *
Da, Platon...am citit deja wink.gif am luat meditatii de filosofie la un prof exigent si am citit muuulta filosofie, de la antichitate pana ziua de azi. Te referi la Mitul lui Gyges de care vorbea Platon? Da, desi e perspectiva mai pesimista, totusi e oarecum...reala...adica din conceptiile lui reiese ca oamenii sunt drepti numai silnic, de teama unor legi si pedepse si ca dreptatea nu este cava innascut omului... in privinta asta, Kant si Rouseau au o perspectiva mai optimista. Ei spun ca dreptatea este dictata de constiinta, ratiune si nu in ultimul rand iubire de oameni, fiind o componenta a firii umane...eu cred ca dreptatea nu trebuie sa fie rezultatul unor constrangeri, sa fie dreptate doar din cauza unor legi..adica se pune cu adevarat problema dreptatii daca ne intrebam cum ne-am comporta in absenta legilor?...da in fine. asta e filosofie, cati oameni se intreaba cum s-ar comporta daca nu ar exista legi? tongue.gif

Oricum, eu prin randurile astea nu vreau sa sustin ca vreau sa schimb o lume intreaga de nedrepti, este utopic, ci doar ma bucur cand mai vad cate unul ca mine, un exponent inversunat al dreptatii, poate prea drep pentru coruptia de azi.
Se pare ca intr-adevar, poate nu am inteles mesajul tau...imi cer scuze. Moartea lui laugh.gif Kennedy, cand aud de asta imi aduc aminte de prietena mea care e obsedata de o carte pe care o citeste acum si e convinsa ca masonii l-au omorat. Ce parere ai?

ma rog, nu trebuia sa raspunzi la intrebarile gen kennedy, 9/11. erau intrebari retorice. asta ca sa'ti amintesc cat de mici suntem noi. ce neinsemnati suntem. crezi ca USA este condusa de Bush ? (iarasi intrebare retorica) oricine intra in "sistem" si face ceva ce pericliteaza securitatea acestuia este eliminat. cazurile sunt multiple. din cauza asta te'am sfatuit ca ar fi mai bine sa nu stii ce se afla in spatele perdelei. (tu crezi ca io aici vorbeam de bac, de cum se copiaza, de jobul in care este neindreptatit ??? astea sunt nimicuri fata de ce se intampla cu adevarat in lumea asta )

ps :

QUOTE (maria89 @ Jun 29 2008, 11:04) *
ci doar ma bucur cand mai vad cate unul ca mine, un exponent inversunat al dreptatii, poate prea drep pentru coruptia de azi.

stai linistita ca si io eram un inversunat al dreptatii si poate mai sunt inca . dar iti trece sau o sa vrei sa iti treaca. dupa cum am spus, daca vrei sa misti un deget in acest sens vei fi eliminat in scurt timp.
maria89
QUOTE (shadowgign2 @ Jun 29 2008, 14:59) *
ma rog, nu trebuia sa raspunzi la intrebarile gen kennedy, 9/11. erau intrebari retorice. asta ca sa'ti amintesc cat de mici suntem noi. ce neinsemnati suntem. crezi ca USA este condusa de Bush ? (iarasi intrebare retorica) oricine intra in "sistem" si face ceva ce pericliteaza securitatea acestuia este eliminat. cazurile sunt multiple. din cauza asta te'am sfatuit ca ar fi mai bine sa nu stii ce se afla in spatele perdelei. (tu crezi ca io aici vorbeam de bac, de cum se copiaza, de jobul in care este neindreptatit ??? astea sunt nimicuri fata de ce se intampla cu adevarat in lumea asta )

ps :

stai linistita ca si io eram un inversunat al dreptatii si poate mai sunt inca . dar iti trece sau o sa vrei sa iti treaca. dupa cum am spus, daca vrei sa misti un deget in acest sens vei fi eliminat in scurt timp.

da, pot spune ca ai dreptate. faza cu bacul si jobul sunt niste nimicuri pe langa ce se intampla cu lumea, si intr-adevar, daca misti un deget, daca iti afisesi nemultumirea sau opinia separata, esti eliminat.
shadowgign2
QUOTE (maria89 @ Jun 29 2008, 16:31) *
da, pot spune ca ai dreptate. faza cu bacul si jobul sunt niste nimicuri pe langa ce se intampla cu lumea, si intr-adevar, daca misti un deget, daca iti afisesi nemultumirea sau opinia separata, esti eliminat.

acum ca am lamurit aceste mici neintelegeri... ce zici... imi dai dreptate asupra a ceea ce am spus in primele posturi ? wink.gif mai creze ceea ce credeai la inceput despre mine si postu(urile) mele ? smile.gif danke wink.gif
The Kid
Acum am vazut topicul asta smile.gif

Sa va spun cum s-a procedat anul asta, chiar daca s-au luat ceva masuri de prevenire.

Inainte de examen, parintele elevului care vrea sa ia o nota mai mare vorbeste cu un cunoscut, cu un profesor care o sa fie in centrul respectiv de corectura si ii da un mic "cadou" (o sticla de alexandrion de 7 stele, un jack daniels). Respectivul profesor vorbeste mai departe cu ai lui colegi (profesori, de asemenea) si se face o lista cu lucrarile care trebuiesc "masluite" si semnele facute pe ele. A doua zi lucrarile se vor separa si se vor trimite la profesorii mai "indulgenti". Se vor da note avand ca urmare intocmirea listei, se va merge pe ideea "te ajut, ma ajuti". I se dau si presedintelui de comisie cateva plocoane ca sa inchida ochii si sa mearga totul ca la carte. Seara, fericitii elevi sunt anuntati telefonic de notele primite.

shadowgign2
QUOTE (The Kid @ Jun 30 2008, 12:58) *
Acum am vazut topicul asta smile.gif

Sa va spun cum s-a procedat anul asta, chiar daca s-au luat ceva masuri de prevenire.

nu spui nimic nou. ce povestesti in legatura cu bacu s'a facut si anul trecut si acum 2 ani si etc
Lucian_M
Am supravegheat la BAC si copiii au strans bani intr-un plic pentru mine si colega mea. I-am refuzat (eu, nu stiu daca si ce au rezolvat cu colega mea) cu zambetul pe buze si le-am spus sa bea o bere dupa proba. La probele unde am supravegheat pana acum n-am luat nici macar un leu vechi de la niciun copil. Si nici n-am sa iau. De dat, am dat, la vremea mea (sume mici, acum 8 ani nu era ca acum).
shadowgign2

QUOTE (Lucian_M @ Jun 30 2008, 15:32) *
Am supravegheat la BAC si copiii au strans bani intr-un plic pentru mine si colega mea. I-am refuzat (eu, nu stiu daca si ce au rezolvat cu colega mea) cu zambetul pe buze si le-am spus sa bea o bere dupa proba. La probele unde am supravegheat pana acum n-am luat nici macar un leu vechi de la niciun copil. Si nici n-am sa iau. De dat, am dat, la vremea mea (sume mici, acum 8 ani nu era ca acum).

daca tot au vrut sa'ti dea din propria initiativa dc nu ai acceptat ? smile.gif

ps: offtopic

belea rau aparatul d40 biggrin.gif
maria89
QUOTE (shadowgign2 @ Jun 29 2008, 16:41) *
acum ca am lamurit aceste mici neintelegeri... ce zici... imi dai dreptate asupra a ceea ce am spus in primele posturi ? wink.gif mai creze ceea ce credeai la inceput despre mine si postu(urile) mele ? smile.gif danke wink.gif

da, pot spune ca ai dreptate, intr-o mare masura tongue.gif ma pot lega doar de faptul ca ai zis ca in firmele de prestigiu acolo nu mai ai parte de marsavii care fac nedreptati; ba mai mult, sunt pusi in fata ta. Dar in rest... cred ca voi ramane la fel de inversunata, n-am ce face , e ca o obsesie tongue.gif pe care o am de cand am suferit prea mult din cauza nedreptatilor traite dupa eforturi si munca de Sisif (fac performanta in domeniul meu), Iti vine sa crezi ca am vrut sa fac reclamatie pentru ca s-a copiat la bac? Si pt mine chiar e inutil bacul, adica nu are influenta in cariera mea; doar asa, pentru ca stiu cum e ca altii sa invete si altii sa ia note mai mari ca acestia pentru ca au copiat. dar ce as fi rezolvat? Eram "eliminata" cum ziceai tu si data la o parte.
Probabil peste cativa ani o sa se mai domoleasca pofta asta de a face dreptate, pentru ca in lumea asta chiar te lupti cu morile de vant. Mai bine tii pentru tine....peace peacefingers.gif peacefingers.gif
shadowgign2
QUOTE (maria89 @ Jun 30 2008, 19:01) *
da, pot spune ca ai dreptate, intr-o mare masura tongue.gif ma pot lega doar de faptul ca ai zis ca in firmele de prestigiu acolo nu mai ai parte de marsavii care fac nedreptati; ba mai mult, sunt pusi in fata ta. Dar in rest... cred ca voi ramane la fel de inversunata, n-am ce face , e ca o obsesie tongue.gif pe care o am de cand am suferit prea mult din cauza nedreptatilor traite dupa eforturi si munca de Sisif (fac performanta in domeniul meu), Iti vine sa crezi ca am vrut sa fac reclamatie pentru ca s-a copiat la bac? Si pt mine chiar e inutil bacul, adica nu are influenta in cariera mea; doar asa, pentru ca stiu cum e ca altii sa invete si altii sa ia note mai mari ca acestia pentru ca au copiat. dar ce as fi rezolvat? Eram "eliminata" cum ziceai tu si data la o parte.
Probabil peste cativa ani o sa se mai domoleasca pofta asta de a face dreptate, pentru ca in lumea asta chiar te lupti cu morile de vant. Mai bine tii pentru tine....peace peacefingers.gif peacefingers.gif

hai sa'ti mai zic de o chestie si promit ca inchei.
adevaratii oameni care ne conduc sunt jucatorii de pe piata petrolului. ai vazut pragul atins azi pe baril? 142 $ daca nu ma insel. aia fac legea in lume. nu tu bush, nu tu Nicolas Sarkozy sau etc wink.gif nespalatii aia de arabi (scuzati limbajul biggrin.gif )

spuneai ca ai vrut sa reclami ca s'a copiat. daca ala, Gheorge Radulescu, a fost trimis la plimbare cu acuzatile lui, ce puteai face tu ? smile.gif

""Prof. Gheorghe Radulescu, membru in Comisia 128 de corectare a lucrarilor de bacalaureat din Capitala, a fost "trimis acasa" de reprezentantii Inspectoratului scolar, dupa ce a reclamat ca trei sferturi din lucrarile evaluate de el sunt "trase la xerox" Ministerul Educatie dezminte acuzatiile si condamna "dezinformarile grosolane pe care domnul in cauza le-a indus prin intermediul mass-media" In toata tara au copiat doar 53 de candidati, spun reprezentantii ministerului ""
Madork
O intrebare am si eu.. si anume cum e la BAC?
Cati profesori supraveghetori sunt in clasa?
Care e asezarea acestora ?
Cum e asezarea bancilor? e ca intr-o clasa normala sau le muta ei mai aiurea? :-s
Si de exemplu daca eu dau mate M1 fiind la mate-info, ma baga in clasa numai cu elevi cu aceleasi subiecte?? adica nu ne amesteca sau ceva nu??
Dar in cazul celeilalte probe..(fizica,chimie,info,etc.) o sa am in clasa numai elevi care dau la materia mea? sau difera.. pls ast rasp smile.gif
Lucian_M
Sunt 2 profesori supraveghetori in clasa, minim 2 pe hol.
In clasa un profesor sta in fata, altul in spate. Nu vorbesc intre ei (de obicei) si nu fac zgomot, nu citesc reviste- sarcina lor e sa supravegheze elevii.
Bancile sunt numerotate incepand de la usa, in sir. Deci distanta de la o banca la alta din lateral e de cca 70 cm.
Intr-o clasa s-au dat pana la 5 tipuri de subiecte.

Spun toate cele de mai sus in calitate de profesor supraveghetor la examenul de BAC 2008, prima sesiune.
Madork
QUOTE (Lucian_M @ Sep 7 2008, 20:43) *
Sunt 2 profesori supraveghetori in clasa, minim 2 pe hol.
In clasa un profesor sta in fata, altul in spate. Nu vorbesc intre ei (de obicei) si nu fac zgomot, nu citesc reviste- sarcina lor e sa supravegheze elevii.
Bancile sunt numerotate incepand de la usa, in sir. Deci distanta de la o banca la alta din lateral e de cca 70 cm.
Intr-o clasa s-au dat pana la 5 tipuri de subiecte.

Spun toate cele de mai sus in calitate de profesor supraveghetor la examenul de BAC 2008, prima sesiune.

am inteles.. .totusi..daca sunt la mate-info red ca voi da mate m1 intr-o clasa numai cu aceste subiecte.. cel putin pana acuma asa s-a dat.. sunt prea multi cu m1 a.i sa ne amestece..
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.