Dragul meu, nu stiu de ce ai o dorinta acuta de a ma contrazice mereu si de a concura parca....am observat ca forumul asta chiar e facut pentru ca oamenii sa se certe........nu e parca nimic constructiv....eu doar vroiam sa felicit un om care mi-a dovedit ca exista si oameni drepti pe aici...primul meu mesaj scris ca un raspuns pentru tine, cel de sus, demonstreaza faptul ca eu chiar traiesc IN A REAL WORLD si sunt constienta de magariile si marsaviile ce se petrec in domeniile noastre; spre deosebire de tine, caci tu traiesti intr-o lume imaginara daca chiar ai impresia ca in firmele de prestigiu nu sunt acceptati altii pe pile si pusi inaintea celor cu valoare. Trezeste-te la realitate, nu stiu ce experiente ai tu, dar eu am avut destule experiente dure si esti naiv daca crezi ca in firmele mari oamenii de valoare nu sunt dati la o parte pentru a fi promovati pilosii sau curvele. Nu as vorbi daca nu as fi vazut asta si trait eu insumi. Citeste cu atentie primul meu mesaj, este dovada faptului ca sunt foarte lucida si nu traiesc intr-o lume roz, am fost prea calita. Plus de asta, esti primul care imi spune ca nu traiesc intr-o lume reala( de altfel nu ma mira, pentru ca nu ma cunosti cu adevarat), pentru ca eu de multe ori sunt "criticata" ca sunt prea dura, prea realista si refuz ideile gen "totul e roz, totul e ideal, toate trec etc". Sunt foarte dura si realista in privinta asta. Faptul ca m-am intrebat de ce sunt romanii nedrepti nu inseamna ca sunt "in a fantasy world" sau doresc "idealul". Uita-te la nemti, au pierdut 2 razboaie mondiale, au fost ruinati si astazi cum se explica faptul ca sunt puterea economica nr 1 in Europa? Sunt harnici, disciplinati, corecti, motivati, tot ce vrei, trasaturi pe care romanii nu le au, altfel nu am fi in situatia asta. Nemtii nu exprima , dupa cum bine observi, "idealul" de care ma acuzai si care nu ar exista, ci exprima o realitate, pe care numai un popor ca Romania poate sa o perceapa ca "ideal", pentru ca nu au mentalitatea ca asa ceva chiar poate exista si se poate realiza.
unu la mana, o polemica pe baza unei idei este pe cat se poate de constructiva.
doi la mana nu ai inteles deloc textul scris de mine mai sus. acel text contine un mesaj mai subtil. trebuie privit in profunzime.
s'au petrecut de'a lungul timpului evenimente atat de stranii... ce parere ai despre cazul kennedy ?sau Lee Harvey Oswald ? sau despre 9/11 ? vrei sa continuam?
noi suntem doar niste pioni in acest imens necunoscut
apropo de oamenii drepti, oamenii cinstiti de care pomenesti... nu ar strica sa citesti niste filozofie,. in spetza platon