"Ospitalitate" la bac
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

maxy

QUOTE(Replica @ May 26 2005, 15:17)
Din contra, Internetul deschide noi posibilitati, inclusiv cum sa copii mai bine la examene. Oricat de grabit ai fi, daca ai deprinderea de a scrie corect, iti zgarie retina cand vezi "intro" sau "dute".
*

Vreti gramatica si scriere corecta? Sa copiezi nu sa copii! bash.gif bash.gif
Replica
QUOTE(max003 @ May 26 2005, 19:30)
Vreti gramatica si scriere corecta? Sa copiezi nu sa copii!  bash.gif  bash.gif
*

Go on, please! biggrin.gif

maxy
After you, my dear!
Replica
QUOTE(max003 @ May 26 2005, 19:52)
After you, my dear!
*

Be my guest!
maxy
Please, I insist! biggrin.gif
StGermain
Hai ca deja o dati in chat. ...cate o replica de 3-4 cuvinte. Deschideti si voi un thread la Head 2 Head pentru asta, ca si asa n-a fost folosit de cateva luni bune Head 2 Head ala... wink.gif Sau PM se poate folosi, de ce nu?
maxy
Discutii cotidiene
Atunci va invit la niste discutii, niste off-topiceala!

oz666
Anunt pe cei interesati ca sunt publice listele candidatilor la bacalaureat. http://bacalaureat.edu.ro/2005/rapoarte/index.html 14 zile pana la BAC confusedsmiley.png
AndiXXXl
mda...mie mi-au gresit numele idiotii cursing.gif
oz666

Din ce am auzit pana acum, majoritatea isi cumpara bacu la sport 1.500.000 eu unul as prefera sa dau 50 $ la romana oral da nu stiu cu cine sa vorbesc biggrin.gif
oz666
Va scriu despre un lucru care ma stupefiaza. La orale, cei din clasa nu afla nota celorlalti, aceasta fiind trecuta pe o foaie. Aceasta chestie mi se pare super idioata. Adica poate veni oricand un dobitoc, paseaza 50 eroi la comisie, nu zice nimic/aproape nimic si pe foaie este trecut un 9/10 iar noi nu avem nici cea mai mica idee. Cata dovada de transparenta dry.gif
Tuliman
Cu ce am ramas eu dupa ce am citit subiectul asta: se poate da bac-ul la SPORT?? w00t.gif si in plus de asta e nevoie de spaga aparent pana si la SPORT.....ok smile.gif

Si fraierul de mine (comunistul biggrin.gif ) am dat la istorie si toate cele.....

later edit: chiar in seara de dinaintea examenului scris la romana, primesc un tel de la o colega, care stia de la.....cum ca....o clasa din liceu ar fi pus mana de la mana si ar fi cumparat subiectele la romana, sau ma rog, cele 2-3 posibile dintre care se vor trage la sorti.

Sa va spun ca exact alea nu au picat?? Aviz amatorilor devil.gif
c_cris85
QUOTE(oz666 @ May 25 2005, 20:37)
biggrin.gif mai e o luna sad.gif. Din ce stiu eu, sportul a costat anul trecut un milion, unii vor sa-l cumpere si acum, eu ma risc fara bani, la viteza trebuie sa ma gandesc ca ma urmareste un caine biggrin.gif. Romana oral mi se pare cea mai tampita proba, sunt 52 de subiecte sad.gif wtf numai aberatii. Au fost persoane cu bani care au dat pe tot bacu' 1.600 pentru 9.50(asta ca sa nu bata la ochi). Mai stiu un caz de unu' care s-a dus la comisie romana oral, a trantit 100 de parai si a trecut cu 8.50. Pentru cei ce au terminat si vin cu ideologii comuniste, trebuie sa le aducem aminte ce kkturi se predau in liceu, chimie la profil de mate-info. wtf, vroiam chimie dadeam la chimie bio.
Apropo, sa va dau eu un text de nichita stanescu , bacovia sau ion barbu, nici macar 5 propozitii nu poti sa aberezi pe ele. Singurele opere demne de studiat din punctul meu de vedere sunt romanele lui Liviu Rebreanu si ale lui Marin Preda + proza si dramaturgia ce apartine de Caragiale in rest fuck all that shit !!
*

Nush cum e anu asta da anu tecut romana si limba straina a fost cu note, nu cu admis respins. Sfat: Bai baiatule, apuca-te si discuta cu un prof, un meditator toate cele 52 de subiecte, care SE CUNOSC!!! toti vor subiectele, la romana oral ele chiar se stiu! Pai la astea tre sa tragi tare...pe mine m-au ridicat mult oralele am luat 9.50 si 10 si crede-ma ca la engleza n-am invatat nimic iar la ro am discutat fiecare subiect cu un prof si gata. Multa bafta...apropo si eu folosesc metoda cu cainele.... biggrin.gif Iar de Bacovia...ce pot sa zic...toti ne rugam sa ne pice pt gradul de interpretabilitate al versurilor acestuia... Poti sa aberezi mult la unele poezii de Bacovia, pentru ca nu poa sa zica nimeni categoric "NU E ASA!!" Frati-miu a terminat mate-fizica si se ruga sa-i pice Bacovia... Ion Barbu e mai naspa, corect, dar ai 2 sanse din 52 sa-ti pice... Nici la 6/49 nu e asa
sm0ker
am fost la sedinta cu directorii la centru...acolo inspoctrul care se ocupa de bac zice cam asa ceva: "sa nu faceti cheta! numai apa minerala si un pahar din plastic. nu lasati parintii sa faca cheta! directorii vor fi trasi la raspundere!"
ce treaba au directorii daca sefu comisiei ere ca nesimtitu?
la mine la bac au fost 2 profi de istorie...s-a facut cheta si banii au fost decat pentru unu singur...eu am picat la celalalt si mi-a pus 6..a trebuit sa fac contestatie sa imi puna nota care o meritam! jos comunistii!!!

multa bafta (sau bani) la cei care dau bacu anu asta!
oz666
NU vb de admis respins, vorbeam de faptul ca tu nu stii ce nota a luat cel care a fost ascultat inaintea ta. Nota se trece pe foaie dar nu este "strigata"
c_cris85
QUOTE(oz666 @ Jun 18 2005, 17:14)
NU vb de admis respins, vorbeam de faptul ca tu nu stii ce nota a luat cel care a fost ascultat inaintea ta. Nota se trece pe foaie dar nu este "strigata"
*

Cand am dat eu bacu (anu trecut, liceu Basarab) s-a facut asa: Tras bilet, asezat in banca, scris pe foaie ce stii, venit la catedra si ascultat. La noi cine termina primu se ducea sa fie ascultat, nu in ordine alfabetica. Bine-nteles ca auzeam ce nota a luat cel dinaintea mea pt ca nu vorbeau in soapta ia fiecare prof spunea ce nota da elevului! doar unu din el scrie nota pe carnetul de examen si, normal, tre sa afle cumva ce nota da celalt si sa faca o medie. Asa a fost la mine
oz666
biggrin.gif si daca a mituit comisia?
c_cris85
Oameni....Bacu nu prea se pica... eu zic sa va ganditi mult mai serios la facultati si mai ales la cele de stat. Acolo e concurenta, nu la bac... Stiu ca si eu eram disperat dar dupa ce am trecut de el mi-am dat seama cat de fraier am fost ca mi-am facut atatea griji... mai ales daca sunteti de la un liceu bun din Bucuresti sau la unu care are nevoie de promovabilitate 100% ca sa devina "Colegiu National" Singuru prieten de-al meu care a avut probleme invata in Decebal unde se faceau niste faze gen scris rezolvarea subiectelor pe tabla, dar anu trecut cineva a ciripit la TV, s-a facut scandal si sa vedeti voi ce comisie a fost...au pikt clase intregi si daca au trecut au trecut cu 5! Multa bafta si sa ne vedem cu bine si bere la mare prin august! coolspeak.gif
I_ubita
QUOTE(c_cris85 @ Jun 18 2005, 21:33) *
Oameni....Bacu nu prea se pica... eu zic sa va ganditi mult mai serios la facultati si mai ales la cele de stat. Acolo e concurenta, nu la bac... Stiu ca si eu eram disperat dar dupa ce am trecut de el mi-am dat seama cat de fraier am fost ca mi-am facut atatea griji... mai ales daca sunteti de la un liceu bun din Bucuresti sau la unu care are nevoie de promovabilitate 100% ca sa devina "Colegiu National" Singuru prieten de-al meu care a avut probleme invata in Decebal unde se faceau niste faze gen scris rezolvarea subiectelor pe tabla, dar anu trecut cineva a ciripit la TV, s-a facut scandal si sa vedeti voi ce comisie a fost...au pikt clase intregi si daca au trecut au trecut cu 5! Multa bafta si sa ne vedem cu bine si bere la mare prin august! coolspeak.gif

La mine a fost misto la romana scris....profesorii de treaba...unul pazea usha...si celalalt se facea k nu vede...va dati seama...un elev din Cobadin statea si se uita!Iar profesoara de la catedra i-a zis:"Ce faci mai baiete?De ce stai?Pune mana si uite-te si tu pe ceva akolo!!!"...la care el zice:Pai...va rog frumos(si ii da cartea),imi aratati dvoastra de unde sa scriu?"...deci ala nu stia nici macar de unde sa scrie...va dati seama...in fine...a trecut!maine am la istorie...si nu am nicio carticica mai micuta asa...mai acceptabila dupa care sa ma "ghidez" si eu akolo... confusedsmiley.png ...sa vedem ce-o fi!!!doamne`ajuta sa ne cada niste prof supraveghetori asemeni celor de la lb romana...
maria89
QUOTE (andyv @ May 24 2005, 10:36) *
Citind acest topic imi dau seama de ce e Romania cum e... Cei ce copiaza (aka fura ) la bac sunt coruptii de maine...
Evident ca pe alte topicuri aceleasi persoane injura parlamentarii care, vezi doamne, sunt cei mai hoti oameni din lume, iar ei cei mai cinstiti.... In locul lor ar face la fel.

Citind ce ai scris, nu pot decat sa te felicit....Ma bucur sa descopar ca inca mai exista oameni drepti pe lumea asta si ca nu sunt singura "ciudata" care lupta pentru dreptate. Am citit si commenturile altora care te criticau, ce pot sa zic, societatea noastra a devenit atat de corupta incat un om care cere drepatate e ori un ciudat, ori un "comunist" ori i se atribuie alte "nume" dragute. Este foarte trist ceea ce se intampla.Oamenii nu mai au frica lui Dumnezeu, nu mai au acel simt moral, corectitudine. Am avut una din probele de bac de curand si chiar te doare cand vezi cata spaga e in tara asta, cat se copiaza, in timp ce tu ai invatat si ai luptat toata viata impotriva celor care veneau cu pile. Poate nimeni nu stie ce poate sa fie in sufletul unui om cand a muncit ani la rand pentru un concurs si vine un nesimtit care o ia inainte si ii ia premiul numai pentru ca are bani si pile. E foarte dureros si daca ati experimenta, macar unul din voi ceilalti ce ati adus critici impotriva celor drepti, cum este sa muncesti si sa nu ti se aprecieze munca pentru ca primeaza pilele, poate ati pune pret pe munca unui om si ati intelege ce este cinstea.. La noi in tara nu se mai apreciaza valoarea si munca omului, ci conditia lui materiala si "talentul" de a-i smecheri pe altii. Simt ca nu mai suport uneori nesimtirea asta de a copia la bac, la examene si este socant sa vezi un forum in care se discuta tehnici de copiat. Nu e de mirare de ce este tara asa cum este. Si este si mai revoltator faptul ca cei care copiaza si dau spaga ii condamna pe cei care militeaza pentru o viata dreapta!!! In loc sa invete si ei sa fie drepti. De ce nu sunt oamenii drepti? de ce nu sunt romanii drepti? popor mai puturos si mai lenes, mai superficial ca al nostru nu cred ca mai exista. De ce sa fi cinstit si sa iei calea cea buna, cand ma poti lua calea cea mai usoara? este chiar deprimant sa citesti randurile acestea pe forum.

QUOTE (andyv @ May 24 2005, 10:36) *
Citind acest topic imi dau seama de ce e Romania cum e... Cei ce copiaza (aka fura ) la bac sunt coruptii de maine...
Evident ca pe alte topicuri aceleasi persoane injura parlamentarii care, vezi doamne, sunt cei mai hoti oameni din lume, iar ei cei mai cinstiti.... In locul lor ar face la fel.

Citind ce ai scris, nu pot decat sa te felicit....Ma bucur sa descopar ca inca mai exista oameni drepti pe lumea asta si ca nu sunt singura "ciudata" care lupta pentru dreptate. Am citit si commenturile altora care te criticau, ce pot sa zic, societatea noastra a devenit atat de corupta incat un om care cere drepatate e ori un ciudat, ori un "comunist" ori i se atribuie alte "nume" dragute. Este foarte trist ceea ce se intampla.Oamenii nu mai au frica lui Dumnezeu, nu mai au acel simt moral, corectitudine. Am avut una din probele de bac de curand si chiar te doare cand vezi cata spaga e in tara asta, cat se copiaza, in timp ce tu ai invatat si ai luptat toata viata impotriva celor care veneau cu pile. Poate nimeni nu stie ce poate sa fie in sufletul unui om cand a muncit ani la rand pentru un concurs si vine un nesimtit care o ia inainte si ii ia premiul numai pentru ca are bani si pile. E foarte dureros si daca ati experimenta, macar unul din voi ceilalti ce ati adus critici impotriva celor drepti, cum este sa muncesti si sa nu ti se aprecieze munca pentru ca primeaza pilele, poate ati pune pret pe munca unui om si ati intelege ce este cinstea.. La noi in tara nu se mai apreciaza valoarea si munca omului, ci conditia lui materiala si "talentul" de a-i smecheri pe altii. Simt ca nu mai suport uneori nesimtirea asta de a copia la bac, la examene si este socant sa vezi un forum in care se discuta tehnici de copiat. Nu e de mirare de ce este tara asa cum este. Si este si mai revoltator faptul ca cei care copiaza si dau spaga ii condamna pe cei care militeaza pentru o viata dreapta!!! In loc sa invete si ei sa fie drepti. De ce nu sunt oamenii drepti? de ce nu sunt romanii drepti? popor mai puturos si mai lenes, mai superficial ca al nostru nu cred ca mai exista. De ce sa fi cinstit si sa iei calea cea buna, cand poti lua calea cea mai usoara? este chiar deprimant sa citesti randurile acestea pe forum.
shadowgign2
QUOTE (maria89 @ Jun 28 2008, 19:18) *
Citind ce ai scris, nu pot decat sa te felicit....Ma bucur sa descopar ca inca mai exista oameni drepti pe lumea asta si ca nu sunt singura "ciudata" care lupta pentru dreptate. Am citit si commenturile altora care te criticau, ce pot sa zic, societatea noastra a devenit atat de corupta incat un om care cere drepatate e ori un ciudat, ori un "comunist" ori i se atribuie alte "nume" dragute. Este foarte trist ceea ce se intampla.Oamenii nu mai au frica lui Dumnezeu, nu mai au acel simt moral, corectitudine. Am avut una din probele de bac de curand si chiar te doare cand vezi cata spaga e in tara asta, cat se copiaza, in timp ce tu ai invatat si ai luptat toata viata impotriva celor care veneau cu pile. Poate nimeni nu stie ce poate sa fie in sufletul unui om cand a muncit ani la rand pentru un concurs si vine un nesimtit care o ia inainte si ii ia premiul numai pentru ca are bani si pile. E foarte dureros si daca ati experimenta, macar unul din voi ceilalti ce ati adus critici impotriva celor drepti, cum este sa muncesti si sa nu ti se aprecieze munca pentru ca primeaza pilele, poate ati pune pret pe munca unui om si ati intelege ce este cinstea.. La noi in tara nu se mai apreciaza valoarea si munca omului, ci conditia lui materiala si "talentul" de a-i smecheri pe altii. Simt ca nu mai suport uneori nesimtirea asta de a copia la bac, la examene si este socant sa vezi un forum in care se discuta tehnici de copiat. Nu e de mirare de ce este tara asa cum este. Si este si mai revoltator faptul ca cei care copiaza si dau spaga ii condamna pe cei care militeaza pentru o viata dreapta!!! In loc sa invete si ei sa fie drepti. De ce nu sunt oamenii drepti? de ce nu sunt romanii drepti? popor mai puturos si mai lenes, mai superficial ca al nostru nu cred ca mai exista. De ce sa fi cinstit si sa iei calea cea buna, cand ma poti lua calea cea mai usoara? este chiar deprimant sa citesti randurile acestea pe forum.

ma mir cand vad oameni care inca mai poarta ochelari de cal si nu isi pun mintea la contributie macar putin. acolo niste logica , ratiune nu strica .
o sa fiu scurt.

1. cei care copiaza la bac si iau note mari nu vor putea razbate la facultate si mai departe in viata. fie ca vor continua sa copieze si la facultate. isi vor lua diploma si si'o vor baga in *** pt ca nu au ce face cu ea. fiecare firma care se respecta organizeaza interviuri la angajare+ stai in proba o perioada de timp. nici un patroin nu vrea oameni cu pile care sa nu dea randament etc etc
2. sunt unii care sunt chiar foarte buni la invatatura , sunt destepti , inteligenti etc insa care nu vad rostul unui astfel de examen ratat. astfel poate mai copiaza si ei la romana scris. cand vor intra la facultate se vor pune pe treaba. acolo studiaza ce ii intereseaza cu adevarat.

in CONCLUZIE NU mai fiti suparati/amarati/nervosi pt ca va ofticati degeaba. tot voi veti fi in castig daca invatati.
radon3
QUOTE (c_cris85 @ Jun 18 2005, 21:33) *
sau la unu care are nevoie de promovabilitate 100% ca sa devina "Colegiu National"

Pe asta ma bazez si eu la mate biggrin.gif
maria89
QUOTE (shadowgign2 @ Jun 28 2008, 19:31) *
ma mir cand vad oameni care inca mai poarta ochelari de cal si nu isi pun mintea la contributie macar putin. acolo niste logica , ratiune nu strica .
o sa fiu scurt.

1. cei care copiaza la bac si iau note mari nu vor putea razbate la facultate si mai departe in viata. fie ca vor continua sa copieze si la facultate. isi vor lua diploma si si'o vor baga in *** pt ca nu au ce face cu ea. fiecare firma care se respecta organizeaza interviuri la angajare+ stai in proba o perioada de timp. nici un patroin nu vrea oameni cu pile care sa nu dea randament etc etc
2. sunt unii care sunt chiar foarte buni la invatatura , sunt destepti , inteligenti etc insa care nu vad rostul unui astfel de examen ratat. astfel poate mai copiaza si ei la romana scris. cand vor intra la facultate se vor pune pe treaba. acolo studiaza ce ii intereseaza cu adevarat.

in CONCLUZIE NU mai fiti suparati/amarati/nervosi pt ca va ofticati degeaba. tot voi veti fi in castig daca invatati.

nu cred ca este cazul sa ma faci ilogica sau proasta...eu ceea ce am scris este din proprie experienta si nu din aberatii sau presupuneri asupra viitorului. Desi de abia sunt la un sfarsit de etapa(dau bacul acuma), am fost acceptata in mediul in care voi face cariera, pentru ca sunt la ora actuala deja printre cei mai buni din tara in domeniul meu . este adevarat, foarte multi ma apreciaza si imi recunosc valoarea, dar nu este cum zici tu, ca nu ar fi acceptati si acei oameni care intra pe pile, chiar si in firme, care crede-ma, se respecta foarte mult. Eu stiu asta pentru ca deja fac parte din mediul lor, chiar daca inca nu sunt angajata, ci doar colaboratoare, si vad ce se petrece. De cate ori nu s-a intamplat ca oameni de valoare sa fie in spatele celor cu mai putina valoare, adica sunt promovati aia care au pile, sau sunt curve. Valoarea celor care stau in spate nu mai conteaza asa de mult, incat sa fie ei adusi in fata, unde le este locul. ce sa mai zic de concursurile nationale si internationale unde am participat....marsavia era la ea acasa. Deci, chiar exista firme de prestigiu, in care , nu ca nu ar fi acceptati oamnei de o super valoare, ca doar nu sunt prosti sa ii scape din mana , dar sunt pusi in spatele celor cu pile si cu plocon...asta e dureros si asta se numeste nedreptate, sa vezi ca unul mai slab ca tine este promovat si ridicat in slavi. Asa ca la noi in tara nu este si nici nu va fi promovata valoarea adevarata, cunosc prea multe cazuri care dovedesc asta....daca chiar vrei sa-ti fie recunoscuta valoarea, mai bine pleci in strainatate.
Cat despre faptul ca sunt oameni care nu dau doi bani pe acest bac, dar sunt excelenti in meseria lor, si atunci mai copiaza, pot spune ca acest bac chiar nu ma ajuta cu nimic nici pe mine, este inutil in domeniul pe care il am, domeniu in care ma aflu printre cei din varf. Cu toate astea, desi in ochii altora as putea sa dau si eu 2 bani pe bac , nu am copiat si nu voi copia, pentru ca este o chestie de principiu, de moralitate si un respect fata de ceilalti care au invatat.
shadowgign2
QUOTE (maria89 @ Jun 28 2008, 19:24) *
De ce nu sunt oamenii drepti? de ce nu sunt romanii drepti? popor mai puturos si mai lenes, mai superficial ca al nostru nu cred ca mai exista. De ce sa fi cinstit si sa iei calea cea buna, cand poti lua calea cea mai usoara? este chiar deprimant sa citesti randurile acestea pe forum.

Welcome to the REAL world. -cum ar spune Morpheus (MATRIX)

ceea ce gandim , ceea ce credem noi in acest moment, valorile pe care ni le'am creat, visele noastre, everything it's a big lie

credem ca traim intr'o lume ideala, unde totul este aproape roz, o lume guvernata de liniste, pace... te vei infiora daca ai afla ce se afla cu adevarat in spatele acestei perdele care ne acopera ochii. dar stai linistita, e mai bine asa. mai bine sa nu stim. in acest fel traim mai linistiti, fara griji etc ("ceea ce nu stii nu te poate rani") ... la fel ca in matrix. mai bine alegi pastila albastra
maria89
QUOTE (shadowgign2 @ Jun 28 2008, 23:59) *
?Welcome to the REAL world.? -cum ar spune Morpheus (MATRIX)

ceea ce gandim , ceea ce credem noi in acest moment, valorile pe care ni le'am creat, visele noastre, everything it's a big lie

credem ca traim intr'o lume ideala, unde totul este aproape roz, o lume guvernata de liniste, pace... te vei infiora daca ai afla ce se afla cu adevarat in spatele acestei perdele care ne acopera ochii. dar stai linistita, e mai bine asa. mai bine sa nu stim. in acest fel traim mai linistiti, fara griji etc ("ceea ce nu stii nu te poate rani") ... la fel ca in matrix. mai bine alegi pastila albastra

Dragul meu, nu stiu de ce ai o dorinta acuta de a ma contrazice mereu si de a concura parca....am observat ca forumul asta chiar e facut pentru ca oamenii sa se certe........nu e parca nimic constructiv....eu doar vroiam sa felicit un om care mi-a dovedit ca exista si oameni drepti pe aici...primul meu mesaj scris ca un raspuns pentru tine, cel de sus, demonstreaza faptul ca eu chiar traiesc IN A REAL WORLD si sunt constienta de magariile si marsaviile ce se petrec in domeniile noastre; spre deosebire de tine, caci tu traiesti intr-o lume imaginara daca chiar ai impresia ca in firmele de prestigiu nu sunt acceptati altii pe pile si pusi inaintea celor cu valoare. Trezeste-te la realitate, nu stiu ce experiente ai tu, dar eu am avut destule experiente dure si esti naiv daca crezi ca in firmele mari oamenii de valoare nu sunt dati la o parte pentru a fi promovati pilosii sau curvele. Nu as vorbi daca nu as fi vazut asta si trait eu insumi. Citeste cu atentie primul meu mesaj, este dovada faptului ca sunt foarte lucida si nu traiesc intr-o lume roz, am fost prea calita. Plus de asta, esti primul care imi spune ca nu traiesc intr-o lume reala( de altfel nu ma mira, pentru ca nu ma cunosti cu adevarat), pentru ca eu de multe ori sunt "criticata" ca sunt prea dura, prea realista si refuz ideile gen "totul e roz, totul e ideal, toate trec etc". Sunt foarte dura si realista in privinta asta. Faptul ca m-am intrebat de ce sunt romanii nedrepti nu inseamna ca sunt "in a fantasy world" sau doresc "idealul". Uita-te la nemti, au pierdut 2 razboaie mondiale, au fost ruinati si astazi cum se explica faptul ca sunt puterea economica nr 1 in Europa? Sunt harnici, disciplinati, corecti, motivati, tot ce vrei, trasaturi pe care romanii nu le au, altfel nu am fi in situatia asta. Nemtii nu exprima , dupa cum bine observi, "idealul" de care ma acuzai si care nu ar exista, ci exprima o realitate, pe care numai un popor ca Romania poate sa o perceapa ca "ideal", pentru ca nu au mentalitatea ca asa ceva chiar poate exista si se poate realiza.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.