Asa.... Nu ma pot abtine
De cand ma stiu am copiat intr-una. Din clasa a 4 cand am inceput sa fac ochi, am copiat intr-una pana il clasa a opta. In clasele 9-12 am copiat cu mai mult stil, invatasem tehnici noi, reuseam chiar sa copiez in prima banca cu profesorul drept langa mine. Sa continuam... am avut bursa de merit pe liceu, in conditiile in care toti erau dobitoci de nu stiau nici ca exista litera q in alfabet. SI AM MERITAT-O! indiferent ce ati crede (ma refer la bursa de merit)
Am copiat la bac, nu am invatat decat la ce mi-a convenit. Urasc tocilarii si oamenii care isi bazeaza viata pe o nota.
Media la bac a fost de 7.45... din nepasare.. nici acum nu-mi pasa. Asta in conditiile la care am luat note maxime la examenul oral.. Sunt lenesa si nu imi pasa de nimic.
Acum voi astia tocilarii.. care spuneti ca trebuie sa inveti la toate... Explicati-mi si mie la ce va foloseste sa stiti denumirea tuturor oaselor corpului? Sau sa stiti de ce Stefan cel Mare a trecut Prutul pe podul nu stiu care? La ce va ajuta sa stiti niste citate? Sa va dati mari pe forum? Asta e.. Eu fac un pas inainte si va recunosc "inteligenta". Multumiti?
Ma recunosc limitata si inculta. Pentru ca asa sunt in opinia voastra. Matematica n-am stiut toata viata, si nici n-o sa stiu.. si totusi nu mor de foame, chiar reusesc sa imi fac cumparaturile.. si nu ma pacaleste nimeni la bani si rest.
Am facut o facultate, ce mi-a placut adica. Si bineinteles ca am copiat si acolo cand a fost cazul. N-am invatat niciodata mai mult de o ora in viata mea si licenta mi-am luat-o fara sa copiez. Cu note mai mult decat onorabile. SI FARA SA INVAT. Doar pentru ca mi-a placut, si am avut posibilitatea sa dau examen la ce mi-a placut. Am muncit inca din timpul facultatii si cand am terminat-o mi-am cautat un serviciu mai bun. L-am gasit, fara pile si realtii si se pare ca cei de aici nu ma considera proasta. Deci? Ce conteaza cel mai mult? Nota sau cum stii sa te descurci? Nota sau capacitatea de a retine lucruri folositoare pentru tine?
Mentionez ca nu sunt tupeista, sunt chiar timida. Si apropo de modestie... sunt foarte modesta.. pana la a ma subaprecia chiar.
Stiu ce am nevoie, practic lucrul spre care am inclinatie (nu lucrez trotuarul

) si sunt multumita.
Asa ca, la ce mi-a stricat faptul ca n-am invatat tot? Cu ce mi-a daunat faptul ca am copiat toata viata mea?
Mai trebuie sa mentionez un fapt: nu sunt adepta spagii.. NU dau si nu iau.. si nu o sa fac asta niciodata... asta apropo de ce spune cineva pe la inceput ca daca copiem si trisam... asa vom face si in viata... Nu-i asa...