"Ospitalitate" la bac
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

maxy

QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 20:17)
Cu parere de rau iti spun, fa bine si da pagina.
*

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.
(Gelu Negrea)
Uite ma aici... Vad ca nu te lasi, chiar daca nu ai pareri proprii!
mufa
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 20:16)
Asta e iar citat, deci abtine-te de la folosirea lor...
*

Lasa-l. Ii place sa posteze pe forum, dar nu e in stare sa se exprime, asa ca baga si el citate.

cone
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 15:12)
  ...si nu mai sustine inutil ca daca inveti pentru sase materii de kko ( ma rog, depinde de preferinte si pasiuni, ca unele sunt chiar ok) iti creste IQ-ul si pe deasupra devii si civilizat... asta este o conceptie de decrepit.
*

Posibilitatile pe care le au oamenii de a-si ameliora propria conditie si de a se adapta la mediul social rezida , printre altele, in capacitatile lor rationale de invatare si dezvoltare.
Invatarea si dezvoltarea de sine - consecinte ale increderii in forta ratiunii - sunt in acelasi timp premise ale relatiilor sociale civilizate si eficiente, dupa cum aceste relatii pot constitui, ele insele, surse ale invataturii.
Din pacate tendinta de a impune si altora ceea ce stim noi, o experienta inevitabil limitata si uneori vetusta, in loc de a invata reciproc prin dialog sau comunicare, este destul de raspandita.
A studia, a invata, presupune eforturi si sacrificii; mai mult , relatiile cu persoanele cultivate si responsabile sunt mai dificile decat cu cele neinstruite, fapt pentru care unii considera ca este mai usor sa-si impuna argumentele cu forta, prin agresivitate interpersonala. Mai important este sa fim rationali si nu agresivi.
Mecmar
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 21:20)
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.
(Gelu Negrea)
*

Totusi este bine ca in scoala ai reusit sa inveti sa citesti, iar Gelu Negrea nu imi vine a crede ca reusit sa iti treaca prin maini.
Mecmar
QUOTE(mufa @ May 24 2005, 21:23)
Lasa-l. Ii place sa posteze pe forum, dar nu e in stare sa se exprime, asa ca baga si el citate.
*

Imi doresc sa cred ca nivelul inteligentei tale nu se limiteaza la valoarea nick-ului ales.
maxy
QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 21:08)
Totusi este bine ca in scoala ai reusit sa inveti sa citesti, iar Gelu Negrea nu imi vine a crede ca reusit sa iti treaca prin maini.
*

Iar te sfatuiesc sa pui mana pe gramatica!
Tot nu vrei sa imi raspunzi... De ce folosesti citate? Nu ai idei proprii sau nivelul intelectual al colegilor mei te depaseste pur si simplu?
mufa
QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 21:10)
Imi doresc sa cred ca nivelul inteligentei tale nu se limiteaza la valoarea nick-ului ales.
*

Hmm, nu stiam ca dorintele unui om pot fi conditionate extern. Sau ca trebuie sa-ti spuna altii ce iti doresti sa crezi.

Nu dragule, valoarea inteligentei unui om e dovedita de ce spune/face, nu de cum il cheama. Altfel ne chema pe toti "despteptul/a", "inteligentul/a", "genialul/a" etc.

bbshtrumf
Am urmarit schimbul foarte intens dealtfel de replici...si as zice ca Mecmar si Replica v-au cam tras-o iar voi va luat de chichite ca sa salvatzi aparentzele biggrin.gif
max, shumi, sunt convinsa ca in cativa ani o sa aveti alta perspectiva asupra conceptului de "informatie" si n-o sa-l mai puteti alatura vreodata ideii de "nefolositor"...
maxy
Atunci spune-mi tu cand ti-a folosit biologia. Iarta-ne pe mine si pe schumi ca suntem tineri si lipsiti de experienta, preamarita colega de forum!
Alina

QUOTE(cone @ May 24 2005, 22:03)
Posibilitatile pe care le au oamenii de a-si ameliora propria conditie si de a se adapta la mediul social rezida , printre altele, in capacitatile lor rationale de invatare si dezvoltare.
       Invatarea si dezvoltarea de sine - consecinte ale increderii in forta ratiunii - sunt in acelasi timp premise ale relatiilor sociale civilizate si eficiente, dupa cum aceste relatii pot constitui, ele insele, surse ale invataturii.
       Din pacate tendinta de a impune si altora ceea ce stim noi, o experienta inevitabil limitata si uneori vetusta, in loc de a invata reciproc prin dialog sau comunicare, este destul de raspandita.
       A studia, a invata, presupune eforturi si sacrificii; mai mult , relatiile cu persoanele cultivate si responsabile sunt mai dificile decat cu cele neinstruite, fapt pentru care unii considera ca este mai usor sa-si impuna argumentele cu forta, prin agresivitate interpersonala. Mai important este sa fim rationali si nu agresivi.
*

Mecmar, iar te intorci dupa doua ore de cautare intensiva intr-un manual de psihologie. Uimeste-ne cu personalitatea ta si cu spontaneitatea gandirii tale si mai lasa-ne cu citate copiate gresit si neincadrate intre ghilimele.
Tot ceea ce postezi tu aici mi se pare o mare batjocura. Nu esti ceea ce pretinzi ca esti. Pacat.

edit: si nu-mi spune ca Mecmar nu egal Cone ca nu cred. Aceeasi personalitate, acelasi avatar, aceeasi sclipire, aceeasi placere de a copia.
Alina
QUOTE(bbshtrumf @ May 24 2005, 22:43)
Am urmarit schimbul foarte intens dealtfel de replici...si as zice ca Mecmar si Replica v-au cam tras-o iar voi va luat de chichite ca sa salvatzi aparentzele biggrin.gif
max, shumi, sunt convinsa ca in cativa ani o sa aveti alta perspectiva asupra conceptului de "informatie" si n-o sa-l mai puteti alatura vreodata ideii de "nefolositor"...
*

biggrin.gif Noua nu ne-a tras-o decat viata, dupa cum bine spunea prietena ta, si cel/cea ales/aleasa de noi. Cand o sa mi-o traga Mecmar, cum zici tu, ma voi duce sa ma sinucid. Parol. wink.gif
mufa
QUOTE(bbshtrumf @ May 24 2005, 21:43)
*

Ti se pare. Cel putin in ceea ce-l priveste pe Mecmar.
bbshtrumf
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 21:46)
Atunci spune-mi tu cand ti-a folosit biologia. Iarta-ne pe mine si pe schumi ca suntem tineri si lipsiti de experienta, preamarita colega de forum!
*

Cand m-am imbolnavit de ceva si medicul mi-a oferit o explicatie care daca n-as fi stiut putina biologie n-ar fi valorat nimic, cand am vrut sa culeg o floare si-am stiut si cum se numeste...si lista poate continua.
N-am vrut sa arborez un aer superior, dar nici eu nu credeam ca ma vor ajuta la ceva toate informatiile culese prin liceu dintr-o materie sau alta. si totusi au facut-o si o fac in continuare. Cultura generala iti ofera un orizont mai vast. Si faptul ca stii cate putin din mai multe te ajuta sa-ti alegi din care dintre cele multe vrei sa stii si mai multe.
maxy
Mi se pare curios, si in acelasi timp ilar, ca tipul asta posteaza vreo 2 -3 raspunsuri dupa care se duce, isi face temele, scaneaza netul pentru niste citate de furat, si vine iarasi si ne lasa cu gura la pamant, in viziunea lui.
Alina
QUOTE(bbshtrumf @ May 24 2005, 23:04)
Cand m-am imbolnavit de ceva si medicul mi-a oferit o explicatie care daca n-as fi stiut putina biologie n-ar fi valorat nimic, cand am vrut sa culeg o floare si-am stiut si cum se numeste...si lista poate continua.
N-am vrut sa arborez un aer superior, dar nici eu nu credeam ca ma vor ajuta la ceva toate informatiile culese prin liceu dintr-o materie sau alta. si totusi au facut-o si o fac in continuare. Cultura generala iti ofera un orizont mai vast. Si faptul ca stii cate putin din mai multe te ajuta sa-ti alegi din care dintre cele multe vrei sa stii si mai multe.
*

Bebe, eu cred ca virgula confunzi ignoranta cu dorinta de a trece unele examene copiind. huh.gif
bbshtrumf
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 22:06)
Bebe, eu cred ca virgula confunzi ignoranta cu dorinta de a trece unele examene copiind.  huh.gif
*

Cand vorbim de bac ignoranta se cam suprapune cu dorinta de a trece unele examene copiind. Stim cu totii ca in liceu nu inveti mare lucru decat daca vrei, iar varsta liceului nu-i o varsta in care sa-ti doresti in primul rand sa-nveti. Iar daca n-o faci nici pentru bac nu stiu cand mai ai sansa sa ridici un fundament ideologic. Virgula nu anuleaza cacofonia.
mufa
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 22:06)
Bebe, eu cred ca virgula confunzi ignoranta cu dorinta de a trece unele examene copiind.  huh.gif
*

@unicoarno, pe tine nu te-au invatat la facultatea aia de litere ca nu e frumos sa folosesti expresii de genul "ca, virgula, cind?". Sau vrei si tu un ciocan? biggrin.gif
bbshtrumf
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 22:05)
Mi se pare curios, si in acelasi timp ilar, ca tipul asta posteaza vreo 2 -3 raspunsuri dupa care se duce, isi face temele, scaneaza netul pentru niste citate de furat, si vine iarasi si ne lasa cu gura la pamant, in viziunea lui.
*

Mie mi s-a parut ca si-a argumentat destul de bine interventiile. Era doar o parere.
maxy
Mie mi s-au parut incoerente si fara substanta... Poate nu ai urmarit bine discutia!
Alina
QUOTE(bbshtrumf @ May 24 2005, 23:09)
Cand vorbim de bac ignoranta se cam suprapune cu dorinta de a trece unele examene copiind. Stim cu totii ca in liceu nu inveti mare lucru decat daca vrei, iar varsta liceului nu-i o varsta in care sa-ti doresti in primul rand sa-nveti. Iar daca n-o faci nici pentru bac nu stiu cand mai ai sansa sa ridici un fundament ideologic. Virgula nu anuleaza cacofonia.
*

Pai iubita daca nu inveti in liceu, degeaba ingrasi porcu' in ajun.
Lasa cacofoniile ptr ca nu as vrea sa incepem sa ne certam...daca tii neaparat, insa, let's start. Pe threadul asta sunt obisnuita si oricand pregatita! w00t.gif
mufa
QUOTE(bbshtrumf @ May 24 2005, 22:10)
Mie mi s-a parut ca si-a argumentat destul de bine interventiile. Era doar o parere.
*

Mie mi s-a parut ca a dat niste citate si nu a fost capabil sa raspuna la intrebari simple. Halal interventii argumentate.
Alina
QUOTE(mufa @ May 24 2005, 23:09)
@unicoarno, pe tine nu te-au invatat la facultatea aia de litere ca nu e frumos sa folosesti expresii de genul "ca, virgula, cind?". Sau vrei si tu un ciocan? biggrin.gif
*

ba da, dar imi place virgula. tongue.gif
bbshtrumf
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 22:15)
Pai iubita daca nu inveti in liceu, degeaba ingrasi porcu' in ajun.
Lasa cacofoniile ptr ca nu as vrea sa incepem sa ne certam...daca tii neaparat, insa, let's start. Pe threadul asta sunt obisnuita si oricand pregatita!  w00t.gif
*

Eu nu m-am omorat cu invatatul in liceu (am mai avut tentative, dar nu notabile) insa pentru bac chiar am tras. Si am terminat cu o onorabila medie de 9.30 la bac. Nu tin sa ma cert cu tine, era doar o atentionare.
Alina
Eu am terminat cu o nota mai mare, luand doi de zece la doua materii la care am copiat. Daca nu as fi copiat as fi luat probabil noua si ceva... Si totusi nu despre asta era vorba aici. Atentionarile le accept daca nu au nici o urma de malitiozitate.
shumilica
nu am nimic impotriva ca cineva sa cunoasca mai mult ca mine, sa detina mai multa informatie si sa o foloseasca mai mult ca mine precum nici nu ma deranjeaza ca cineva sa fie mai invarsta ca mine dar nu concep cum de acest aer de superioritate nascut dintr-o ipocrizie cu radacini morale... cum e posibil sa iei aerul asta de superior fata de toate fiintele virtuale existente care sunt mai mici ca tine ca varsta, care au o parere diferita fata de tine... si asta doar pentru ca tu ai invatat citate sau pentru ca ai citit...
domnule mecmar... daca erai chiar inteligent, cult, intelectual... nu ni te adresai deloc... ori stateai in umbra si citeai scarbit cu sentimentul de "ce mojici sunt si astia, ce superior sunt eu"
"flegmatismul" incepe sa se practice in masa pe forum si neaducand cu el informatii concrete ci doar senzatii de superioritate precum si reactiunea de repulsie fata de userul datator de miresme superioare ce duc a miresme de transpiratie, de parfum ieftin ce acopera un caracter nu neaparat slab cat decimat de principii, obisnuinte, iluzii proprii nascute nu din suflet (orice suflet al oricarei persoane e de admirat, pun pariu ca bebica cat si mecmar au un suflet cat se poate de admirabil ) cat din interes, prejudecati...
si mai am de adaugat ca aproape intotdeauna cei care practica cultul "flegmatismului" sunt in 89% din cazuri offtopic !

de aceea concluzionez prin ontopiceala:
Atata vreme cat tu ai invatat in liceu ce te intereseaza pe tine, te-ai informat in domeniile in care vrei sa progresezi nu vad nici un regret in a copia la orice examen...
Cel mai bine in aceasta perioada e sa incercati sa va faceti aliat orice profesor puteti... daca faceti si ore cu directorul atunci e genial... buzele tale metaforice ar trebui sa puta a cacat metaforic la ora asta... stiind desigur ca majoritatea profesorilor au probleme cu plata intretinerii tongue.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.