"Ospitalitate" la bac
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

maxy

Tu te consideri mare la cei 20 de ani ai tai? Te consideri matur cand te iei de o domnisoara? Nu esti...
Alina
QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 20:41)
Sa-i spui asta lui MUTU! Esti prea mic pentru un razboi atat de mare. Strict tastele degeaba cu tine.
  Copile, era vorba despre Maurice Coyaud. Stai in banca ta si raspunde la intrebarea pusa de colegul nostru, ca e rusinos sa te impiedici de 2 ori de aceeasi piatra.
*

Daca tu esti Sorin ala din poze, ai tot dreptul sa fii atat de incisiv...si eu daca as fi frustrata si complexata as face la fel. wink.gif

Alina
QUOTE(Replica @ May 24 2005, 20:46)
Draga mea, eu nu generalizez, imi puneam doar intrebari. E drept, uneori gandesc cu voce tare...
*

pai atat timp cat e retorica iubita...nu inteleg de ce perseverezi in a o adresa...
Mecmar
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 20:46)
Daca tu esti Sorin ala din poze, ai tot dreptul sa fii atat de incisiv...si eu daca as fi frustrata si complexata as face la fel.  wink.gif
*

Daca esti intr-adevar fata consider ca este necesar sa plec palaria in fata ta si nu mai doresc sa iti dau o replica pe masura ultimei postari, deoarece cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele inteapa.
Incearca si tu ca pe viitor, in postari de orice fel sa fi un pic mai retinuta.
Este o parere si iti doresc succes.
Replica
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 19:48)
pai atat timp cat e retorica iubita...nu inteleg de ce perseverezi in a o adresa...
*

Poti sa ma ignori daca te irita. biggrin.gif
Alina
Esti prea dragut si politicos.
Iti multumesc pentru sfaturi, le primesc cu conditia ca si tu sa primesti unul de la mine: nu uita din cand in cand sa mai folosesti si al doilea i in constructii de genul "sa fii", "sa vii" etc. wink.gif
Friends! peacefingers.gif
Mecmar
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 20:46)
Tu te consideri mare la cei 20 de ani ai tai? Te consideri matur cand te iei de o domnisoara? Nu esti...
*

Copilasule, eu am copil acasa de varsta ta!
Si nu uita: daca ai copii de educat, tine minte pentru un viitor indepartat : ,,morala merge pe drumul care ocoleste, iar exemplul personal o ia pe scurtatura''
Sa te abtii sa imi mai raspunzi ca il cunosti si pe Francois des Rues.

Alina
QUOTE(Replica @ May 24 2005, 20:52)
Poti sa ma ignori daca te irita. biggrin.gif
*

nu pot sa te ignor, pentru ca ti-am mai vazut niste posturi zilele trecute si-mi placi. tongue.gif
Mecmar
QUOTE(mufa @ May 24 2005, 20:26)
Si ma rog frumos, in ce clasa si la ce materie din scoala generala/liceu se studiaza scriitori francezi? Sa zicem la o clasa de real, fara franceza la limbi straine. bash.gif
*

Stimabile, scriitoritorilor francezi poti sa le dai o intalnire la....biblioteca!
wallbash.gif
maxy

Daca ai copil la 20 de ani, atunci imi pare rau de greselile tale facute in viata! Nu cred ca ai mentalitatea necesara pentru a face morala. Termina cu citatele! Nu ai idei proprii?
Alina
QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 20:54)
Copilasule, eu am copil acasa de varsta ta!
    Si nu uita: daca ai copii de educat, tine minte pentru un viitor indepartat : ,,morala merge pe drumul care ocoleste, iar exemplul personal o ia pe scurtatura''
    Sa te abtii sa imi mai raspunzi ca il cunosti si pe Francois des Rues.
*

Ok, Mecar, hai sa vb fara sa ne mai certam.
Daca tu esti atat de matur si intelept de ce te iei de "copii" pe forum?
Si daca tot te iei de ei, de ce vorbesti numai din citate? Chiar nu poti formula o parere personala?
Postul meu nu are nici o tenta sarcastica. Asteapta doar doua raspunsuri. Sincere daca se poate. Multumesc smile.gif
Mecmar
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 20:54)
Esti prea dragut si politicos.
Iti multumesc pentru sfaturi, le primesc cu conditia ca si tu sa primesti unul de la mine: nu uita din cand in cand sa mai folosesti si al doilea i in constructii de genul "sa fii", "sa vii" etc.    wink.gif
Friends!  peacefingers.gif
*

Iti multumesc pentru atentie, dar te asigur ca se datoreaza IN EXCLUSIVITATE VITEZEI DE DACTILOGRAFIERE.
Pe viitor voi fi mult mai atent la aspectul mai sus-mentionat.
Alina
@mufi, dupa cum zicea un intelept francez, mort la nastere: "tze faci"? biggrin.gif
Mecmar
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 20:58)
Daca ai copil la 20 de ani, atunci imi pare rau de greselile tale facute in viata! Nu cred ca ai mentalitatea necesara pentru a face morala. Termina cu citatele! Nu ai idei proprii?
*

Au obosit tastele, incearca sa iti cunosti limitele si incearca sa devii rezonabil numai atunci cand nu ai de ales, altfel ma determini sa iti dau sfaturi.
Iti place opera? Du-te si dormi ca ai mari sanse sa adormi repede.
mufa
QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 19:41)
Sa-i spui asta lui MUTU! Esti prea mic pentru un razboi atat de mare. Strict tastele degeaba cu tine.
  Copile, era vorba despre Maurice Coyaud. Stai in banca ta si raspunde la intrebarea pusa de colegul nostru, ca e rusinos sa te impiedici de 2 ori de aceeasi piatra.
*

Da, era vorba de Maurice Coyaud poreclit si Georges Brassens de prietenii cei mai apropiati. bash.gif
mufa
QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 19:56)
Stimabile, scriitoritorilor francezi poti sa le dai o intalnire la....biblioteca!
wallbash.gif
*

Stimabile, tu ai spus ca daca nu stii din cine e citatul respectiv, inseamna ca ai trecut degeaba prin scoala. Asa ca te rog, sa-mi raspunzi la intrebarea de mai inainte, daca poti.
maxy
Stai calm, eu imi cunosc limitele si incerc sa le depasesc. Spre deosebire de altii care se incradreaza toata viata in ele...
Replica
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 19:55)
nu pot sa te ignor, pentru ca ti-am mai vazut niste posturi zilele trecute si-mi placi.  tongue.gif
*

Atunci va trebui din cand in cand sa imi suporti aberatiile. Pe threadul asta chiar am avut nelamuriri, intrebarile retorice erau puse pentru a vedea cum se vede drumul dintr-un alt punct decat in cel in care ma aflu eu. Si cum am mai spus, am facut conexiunea ( nu contest ca ar fi gresita ) intre copierea la examene si modul cum scriu unii forumisti. smile.gif
mufa
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 20:01)
@mufi, dupa cum zicea un intelept francez, mort la nastere: "tze faci"?  biggrin.gif
*

offtopic: ma chinui sa curat niste cartofi noi mici-mici-mici bash.gif
Alina
Incearca cu un cutit ascutit... cool.gif
Mecmar
QUOTE(mufa @ May 24 2005, 21:07)
Da, era vorba de Maurice Coyaud poreclit si Georges Brassens de prietenii cei mai apropiati. bash.gif
*

Pana una alta las-o asa cum a cazut si incearca pe viitor ca e bine sa ocolesti luptele acestea literear nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol daca le-ai castiga.
maxy
Asta e iar citat, deci abtine-te de la folosirea lor...
shumilica
max, mentioneaza si tu ca cei care nu au legatura cu bacul sunt offtopic death.gif
ca vad ca unii nu se mai opresc...
Mecmar
QUOTE(max003 @ May 24 2005, 21:16)
Asta e iar citat, deci abtine-te de la folosirea lor...
*

Cu parere de rau iti spun, fa bine si da pagina.
maxy
Da, unii chiar nu se opresc. Cu sa fara cunostintele lor de site-uri care ofera citate in franceza...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.