Caut webmaster pentru colaborarea...

stedracu

Salut, sper ca am nimerit sectiune.... daca nu cer scuze...

Am un site de adult dating cu instalat script-ul Boonex Dolphin 6.1.6 da aprope 3 lune. Din pacate eu nu sunt webmaster, m-am descurcat si eu cum am potut, si am ajuns la aprope 600 de inscrisi.
Acuma caut un webmaster cu care pot sa colaborez pentru a merge mai departe, fiind ca eu nu stiu nimic despre SEO sau despre promovarea site-ul pe net.

As prefera daca este din Cluj Napoca.

O zi buna....

CuteGuy
Spune-ne si noua (cei de pe forum) ce inseamna pentru tine a "merge mai departe". Pentru SEO si promovare ai sa gaesti, dar pentru "mai departe" nu garantez.
Stai linistit ca nu ma bag la asa ceva si nici nu sunt din CJ.

stedracu
CITAT (CuteGuy @ 31st October 2009, 17:48) *
Spune-ne si noua (cei de pe forum) ce inseamna pentru tine a "merge mai departe". Pentru SEO si promovare ai sa gaesti, dar pentru "mai departe" nu garantez.
Stai linistit ca nu ma bag la asa ceva si nici nu sunt din CJ.

Salut, ce vreau sa zic este ca am nevoie de cineva care stie cum sa promovam site-ul pe net, sa fie usor de gasit cu motoare de cautare si asa "mai departe"...
Am inteles ca nu este destul sa fii pe net, trebuie lucrat mult pentru a avea vizitatori, dar eu nu stiu nimic despre asta... M-am descurcat cu instalarea script-ul, plus cateva mod., am facut si un script pentru a integra plata prin sms... dar mai departe nu stiu.
CuteGuy
CITAT (stedracu @ 1st November 2009, 11:40) *
Salut, ce vreau sa zic este ca am nevoie de cineva care stie cum sa promovam site-ul pe net, sa fie usor de gasit cu motoare de cautare si asa "mai departe"...
Am inteles ca nu este destul sa fii pe net, trebuie lucrat mult pentru a avea vizitatori, dar eu nu stiu nimic despre asta... M-am descurcat cu instalarea script-ul, plus cateva mod., am facut si un script pentru a integra plata prin sms... dar mai departe nu stiu.

Vezi ca e deja mai bine? happy.gif Ai spus "script" si asta ma face sa iti spun ca exista addons/packs pentru SEO si ca daca nu e OSc, e semi-pregatit pentru SEO. Singurul lucru care nu poate fi modificat, este timpul. Timpul pentru indexarea site-ului de catre motoarele de cautare.
Este foarte adevarat ca mai este inca de lucru la SEO si ca cineva care se ocupa bine de asa ceva ar avea de munca dar si asta (optimizarea SEO) cere timp pentru a avea rezultate, si cand spun "timp" ma refer la luni de zile. Costurile depind de nisa pe care vrei sa faci optimizarea asta si .. de inca alti cativa factori si pot ajunge (costurile) cu usurinta la .. 4 cifre (eur).
Flavius_Vidale
Daca vrei te pot ajuta eu , problema este ca nu sunt din cluj , in fine daca vrei astept un email cu mai multe informatii. Email la: roberto.baggio25@yahoo.com
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.