Sony Ericsson Kurara

cristian88

Numai eu stiu cum am pus mana pe aceste poze, nu ma faceti sa va spun ca nu va zic:)

Pot sa va spun ca sunt in exclusivitate. Site-ul trecut pe poza este al meu. Daca dati search pe google images nu o sa gasiti [poze cu acest telefon. Au fost postate doar pe 2 site-uri, al meu si al lui blogatu.ro

Asta este cam ce se stie despre el:

Main Display: Color AM OLED
Dimensions: 3.5 inch
Camera: Yes, 8.1 megapixels
Features: Sony Ericsson Entertainment Unlimited line, Symbian S60 OS

Va aparea in 2010, ce parere aveti ?
TimeWriter
Doar atât știi despre el? Arată frumos, dacă nu-i fotoșopat.

virtualx
cu simbian ii scad la nota la 8 smile.gif
cristian88
CITAT (TimeWriter @ 30th October 2009, 22:14) *
Doar atât știi despre el? Arată frumos, dacă nu-i fotoșopat.

Nu este photoshop, e facuta poza cu un aparat foto la un perete cu o hartie pusa pe el smile.gif Poza nu este facuta de catre mine personal ci de catre un prieten care il are in teste. Nu pot da mai multe detalii nici despre ceea ce contine smile.gif
TimeWriter
Dapăi, ?i-e prieten, îl are în teste, ?i tu vii doar cu atâtea poze ?i informa?ii? Nu te cred.
?i ca idee, pozele sunt luate de aici. Mai u?or cu minciuna.
AdiFCD
Se pare ca nu va avea mufa 3.5 mm ... huh.gif

Va inregistra HD (720p) . Bineinteles ca sunt doar niste zvonuri deocamdata.
cristian88
CITAT (TimeWriter @ 30th October 2009, 23:19) *
Dapăi, ?i-e prieten, îl are în teste, ?i tu vii doar cu atâtea poze ?i informa?ii? Nu te cred.
?i ca idee, pozele sunt luate de aici. Mai u?or cu minciuna.

Timewriter acela este site-ul meu smile.gif te rog frumos numai face acuzatii aiurea fara sa te documentezi inainte wink.gif Multumesc!

Volvo
nu imi inspira incredere plasticul si vopseaua aia... imi aduce aminte de w910`le din fata mea laugh.gif
cristian88
Am ajuns pe gsmarena ... cititi aici mai multe: http://www.gsmarena.com/spy_shots_of_touch...p-news-1232.php
TimeWriter

There's still a pretty good chance that those photos are fan mockups but if they are not we have a pretty interesting handset coming our way.

sleep.gif
cristian88
Am aparut si pe MSN: http://tech.uk.msn.com/news/articles.aspx?...entid=150665240
drusu.sv
CITAT (cristian88 @ 5th November 2009, 14:14) *

au aparut si alte fotografii cu terminalul facute de altii, asa ca nu mai fa flame cu exclusivitatea si cu locurile pe unde ai aparut. te pomenesti ca ti-or da un nobel pt tehnica ca ai divulgat niste fotografii cu un telefon aflat in teste, iar cei de la SE vor fi cei ce te vor propune.
ia uita-te aici

sursa
cristian88
Domnul drusu, cand am lansat eu acele poze, cele pe care le-ai postat dumneata nici macar nu existau. Pe site-urile mari apar cei care au pus primii, exclusivitate daca ai auzit de asa ceva.

Eu stiu ca vreti sa faceti un post in plus pentru a castiga concursul Softpedia, dar va rog sa numai comentati aiurea. Multumesc!
cristian88
Din pacate numai pot da edit la postul precedent, dar tin sa multumesc SOFTPEDIA pentru ca in postul lor aici: http://news.softpedia.com/news/Alleged-Ima...es-126222.shtml au pastrat copyirght-ul pe poza si nu au facut precum majoritatea site-urilor din Romania si l-au scos, unele site-uri fiind chiar maricele smile.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.